Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Temos pavadinime parašei "Tai kas mums neduos ramybės iki pat gyvenimo pabaigos." perskaičiau turiny, ten neradau atsakymo, tai taip išeina, kad temos pavadinimas neatitinka turinio. #bannx

Reiškiasi nesupratai turinio. Čia jau ne mano problema.

+

Savo netinkamų sprendimų, kurie turėjo nemažų pasekmių ateityje. Jei atsukčiau laiką, tai priimčiau teisingesnius sprendimus, kaip žaidime Life is Strange.

Bet kita vertus jei butum ju nepriėmęs ar nebutum savęs graužes (netinkamas žodis) dėl to jog nesurizikavai? (Šiuo atveju surizikavai :D )

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

Bet kita vertus jei butum ju nepriėmęs ar nebutum savęs graužes (netinkamas žodis) dėl to jog nesurizikavai? (Šiuo atveju surizikavai :D )

Kaip ir tu pateikei tą pasakojimą, tai jame yra parašyta 'Priimdamas sprendimus gyvenime nebijok suklysti. Nebijok vaikytis savo svajonių, nebijok priimti rizikos.', ir be to nesame tobulybės, kad priimtume geriausius sprendimus. Kaip sakant - suklysti yra normalu ir sveika, bet jau šiame laikotarpyje. Argi kas gali pamatyti kas bus rytoj, kas bus po minutės? Ne. Taigi, visada reikia rizikuoti, jeigu yra bent menkiausia rizika ir jeigu tiki, kad tai gali tau išeiti į naudą (kadangi visuomet kai rizikuojame, galime tikėtis, kad tai bus naudinga arba baigsis blogai). Šiaip esu krikščioniško požiūrio, todėl man padaryti klaidą yra normalus ir savaime suprantamas dalykas, o iš klaidų stengiuosi taisytis. :)

(redaguota)

Mes visi darėm, darom ir darysime klaidas, kitaip nebūna. Aš gailiuosi tik dėl dviejų dalykų kuriuos padariau per savo dar trumpą gyvenimą. 

Reikia nepamiršt, kad kol tu turi maisto, stogą virš galvos tu gyveni gerai o jei dar gauni ir ime... tai tavo gyvenimas pasaka. Žmogui tik to visada ir tereikėjo, o dabar mes gi neva civilizuoti ir mes užsigeidžiam visokių iphonu ir x5, kad sukurtume aplinkiniams maroziška įvaizdį nors patys bijote net mergaitės su grėbliu iš rajono. Jeigu tau lemta tu tai turėsi, jei tau nelemta reiškia tau to ir nereikia. Aš manau, kad tik alkanas ir benamų žmogus gali skustis gyvenimu ir tai ne visada.

Redaguota , nario BruceD

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...