Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki gerbiami supergames forumo lankytojai,

Kaip iš temos pavadinimo supratote, jog ieškau samp serverio, kuriame galėčiau apsistoti !

Šiek tiek apie mane;

Man yra 14 metų, samp serveriuose žaidžiu jau apie 4 metus, esu ramus, linksmas, taikus serverio žaidėjas !

Man reikia tokio serverio kuris ilgai išsilaikytų, nebūtų vienkartinis serveris, vienu žodžiu sudominkit mane !

3b0c0bb42ae159503afaa68cd9bfafbc433.png

• ,

dogberry.lt , ls-rp.com, lsgyvenimas.lt

nelabai man patinka tokio stiliaus samp serveriai.

http://redcountry.lt | Forumo startas šiandien 19:00 !

pažiūrėsiu !

vLKG.LT . Neblogas projektas, su pastoviu online. Vyksta renginiai visokie, jau ne trumpą laiką išsilaikęs. Gali dar į atrankas pakliūti. 

pirmas įspūdis užėjus į forumą - daugelio iconų nepakrauna, arba blogai įkeltos. Serveryje 6/300 žaidėjų, nelabai puikiai išsilaikęs projektas.

3b0c0bb42ae159503afaa68cd9bfafbc433.png

Jei nori su labai dideliu online, tai rinkis kažką iš žinomų projektų, dėl kurių klausti neturėtum, nes jie visiems žinomi. Jei nori naujesnio projekto, tai siūlyčiau draugo - vLKG.LT projektą. Lankomumas nėra super didelis ( nors šiandien pastoviai labiau į vakarą ~20 mačiau ), tačiau projektas stengiasi. Mačiau renginius darys, tai siūlau ten nueiti ir susidarysi nuomonę. 

(redaguota)

Nerekomenduoju ten eiti, bugovas forumas serveryje leidžiama naudoti čytus..

Gali nekomentuoti pats prišisikai tai gali negryžti ten.O dėl forumo gi sakiau dizainas keičiamas ir čytų neleidžiama naudoti.Kaip sakau nesame eilinis savaitinis ar menesinis projektukas kur taip greitai užsidarytumem.Tu geriau savo projekto rūpinkis, o ne kitų komentuok.Taip sa-mp rinkoje daug projektų yra, bet vienas kitas užsidarys ar kažkokie nesklandumai iškyls ir žaidėjai pas mus atbėgs, nes mes tikrai ilgai žadame gyvuoti ir nepasiduoti kris žaidėjų skaičius pirksime reklama. Redaguota , nario #TMapping

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...