Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki :P Taigi rašau šita tema su vienu tikslu , ar atsirastu žmogus kuris norėtu painvestuoti į projekta t.y nupirkti domena ir pnš . Kas iš to ? Pagalvojau , kam man ieškoti projekto kur galėčiau daryti pats viska, esu kupinas šiuo metu motyvacijos , modifikacija pradėta rašyti nuo blank, su rimtu žmogum tikrai susitarsim kad jo investicijos atsipirks ir nenueis veltui.  Rimtam žmogui kuris norės turėt garantiju , galės turėti modifikacija, bet čia jau bus taikoma rimtam žmogui kuris nemaltu šudo.

Investavus nebus žmogus atstumtas ar pamirštas, bus projekte gerbiamas. Ir projektas nebus uždarytas po poros savaičiu ar poros bandymu. Projektas bus vystomas tol kol viskas gerai , nors ir kaip bus sunku įsitaisyt į SAMP rinka, pasiduot nežadu!

Detaliau galim aptarti skype , arba facebook paskyroje . Mano skype : live:lawlesslaw66

• Teigiamai 1

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...