Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Haii :soka:, taigi prisijungčiau prie SAMP projekto kaip skripteris .  :kiets: Visi jau žino , kad taip aš Dexinoz  :crazy:  , tai dieve tu mano nusišaukit kam nepatinka . Nemalsiu šudo ir eisiu prie pat reikalo , nesu tas žmogus , kad ieškau projekto vėl malt šudo ar kažka pasidaryt . Šiaip susiprotėjau , ir taip kurie žmonės buvo kartu su manim nuo 2010~ metu pasakė , kad gana stumt dura . Tad va tikrai žinau kad esu tikrai daug ką nuskriaudęs , ir daug verksniu iki šiol čia liko , bet žmonės tvarkosi , todėl dabar .. 

Esu kupinas motyvacijos prisijungti prie SAMP projekto . Sugrįžau kad galėčiau įrodyt ir paneigti visas kalbas, kad aš kažko nemoku . Sugrįžau iš gerosios pusės , patobulėjas ir pilnom kelnėm motyvacijos! :bebe:

Samp istorijoje jau esu nuo 2009 metu , tad turiu daug patirties tiek projektu administravime , tiek įdėjų įgivendinimui bei ju parodymui .

Heiteriai galit man pasasalint :taika:  :funny: 

Pavįzdžiu galėsiu pateikti skype, čia neproblema su rimtai nusiteikusiu žmogum sukurti gera projekta, tikrai pasistengsim!

Goodbye.

Redaguota , nario Lawless

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

• ,

Šitas pacanas ,bent jau man yra labai geras draugas tikrai su juo gali pasikalbėti rimtai,visada aptars .Aišku kiti sakys koks jis apsimetėlis ir skriaudikas,ar nevykėlis.Aš rašau savo nuomonę iš savo asmeninės pusės ir jis man 100 proc atrodo patikimas bei tas žmogus su kurio tikrai motyvuoti žmonės gali kažką įrodyti ,aišku jei tik bus tarpusavio pasitikėjimas,bei pagarba,bei noras dirbti ir sukurti kažką gero.Nuo mano pusės šiam bratuxai rekomendacija

• Teigiamai 1

Šitas pacanas ,bent jau man yra labai geras draugas tikrai su juo gali pasikalbėti rimtai,visada aptars .Aišku kiti sakys koks jis apsimetėlis ir skriaudikas,ar nevykėlis.Aš rašau savo nuomonę iš savo asmeninės pusės ir jis man 100 proc atrodo patikimas bei tas žmogus su kurio tikrai motyvuoti žmonės gali kažką įrodyti ,aišku jei tik bus tarpusavio pasitikėjimas,bei pagarba,bei noras dirbti ir sukurti kažką gero.Nuo mano pusės šiam bratuxai rekomendacija

visad kalba ir kalbės žmonės žinai , bet niekas niekad nepasakys į akys kažko :)) o tau ačiū kad nuo pradžiu su manim esi ir toliau manau busi ir kuo geriau sutarsim ne tik virtualiai ;)

• Teigiamai 2

(redaguota)

Patikimas bent iš to kiek buvom pažystami kartu, tačiau visdėlto man melavai dėl DexinoZ, o dabar prisipažinai  :shok:

Kas buvo pražuvo , negyvenkim praeitimi , gyvenam dabartim :) Kas sako prasti darbai , nu tebunie , viskas su laiku , nesiruošiu čia kariaut ir kiekvienam įrodinėt! Kiekvienam yra savas laikas.

Redaguota , nario Lawless

Kas buvo pražuvo , negyvenkim praeitimi , gyvenam dabartim :) Kas sako prasti darbai , nu tebunie , viskas su laiku , nesiruošiu čia kariaut ir kiekvienam įrodinėt! Kiekvienam yra savas laikas.

Tai taip žmonės dar tokio amžiaus tikrai gali atsiversti su nauju įkvėpimu į gerąją pusę ir užtildyti skeptikus, tad parodyk visiems tai apie ką tu ir sakai visiems atskleisk savo talentą bro,o visiems kritikams linkiu kantrybės ,bei per daug nesinervuoti pabandykit jūs bandyt skriptint ir pamatysit kiek klaidų privelsit bebandydami tapti skripteriais kuriuos visi girtų

• Teigiamai 1

Tai taip žmonės dar tokio amžiaus tikrai gali atsiversti su nauju įkvėpimu į gerąją pusę ir užtildyti skeptikus, tad parodyk visiems tai apie ką tu ir sakai visiems atskleisk savo talentą bro,o visiems kritikams linkiu kantrybės ,bei per daug nesinervuoti pabandykit jūs bandyt skriptint ir pamatysit kiek klaidų privelsit bebandydami tapti skripteriais kuriuos visi girtų

Viskas kaip sakoma su laiku . Kadangi dabar esu kupinas motyvacijos , manau tikrai parodyt viska ką tik sugebu , o kas norės parašys į skype :) Nežadu kariaut komentarais , durnas dalykas .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...