Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3128 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turiu tokį įdomų klausimą, gal kas jau yra su tuo susidūręs. Šiandieną, mokykloje, per jėgą, be perspėjimų iš rankų ištraukė el. cigaretę socialinė pedagogė vis klykdama, kad NEGALIMA TURĖT. Aš esu pilnametis, el. cigaretė net nebuvo įjungta ir jau žengiau žingsnį pro duris išeit iš pastato. Prieš tai niekada niekas neįspėjo, niekur nėra draudžiamų ženklų, kad turėti tokių dalykų negalima. Plius daug kam girdint buvo pagrasinta, jog visus apieškos ir atims el. cigaretes bei paprastas cigaretes. Mano galva, atėmimas jėga buvo savavališkas bei turto pasisavinimas. Taigi, gal kas labiau išprusęs turi ką pasakyt?

• ,

Elektroninės cigartės - na ne mokyklai skirtos, kai jau būsi išėjęs tada jau ir garink, būtent man tai nepatinka kai kažkas su ja rūko, esmė ta jog elekroninę cigaretę turės gražinti bet kokiu atveju, kadangi pasisavinti svetimo turto - negalima ;)

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Rytoj nueik ir pasakyk, kad ji neturi teisęs savavališkai pasisavinti svetimo turto, čia jau kaip vagystė, o už vagystę gresia baudžiamoji atsakomybė. Žinoma tu mokykloj jos nenaudojai ir panašiai, gal tu ją perduot kažkam turėjai po kokios pamokos ar pnš.. Taigi nueik ir atsiimk :)

Man panašiai yra buvę su telefonu, tai kai per pertrauką pasiėmiau nuo stalo mane apkaltino vagimi, kad savo telefoną pasisavinau nuo jos stalo :D Bet nieko neįrodė, tai gali truputį paleist sparnus ;)

-/-/-

Asmeniškai mokyklos taisyklėse - apie cigarečių, elektroninių cigarečių turėjimus nėra net užsiminta, esam supažindinti tik su rūkymu mokyklos teritorijoje, ką visi smagiai ir netrukdomi daro už mokyklos tvoros, kur nei vienos niekas nebaudžia ir žinant, kad rūko. Taip pat buvo pasakyta, kad negalima net turėti paprastų cigarečių, tai čia palaukit, logikos nematau iš viso iš socialinės pedagogės pusės - ji žino, kad apie 40% mokynių rūko - daro prevencines akcijas prieš ne rūkymą, eina į vietas kur visi rūko ir vietoj "ATIMSIM", duoda obuolius ar dar kažką valgomo. Net policijos pareigūnai pravažiuodami pro tą rūkomą vietą pasako, kad pilnametis rūkyti gali, tik gali būt baudžiamas už šiukšlinimą, bet kadangi yra šiukšlių dėžės spec. padarytos, pareigūnai bei viešosios tvarkos priežiūra bausti pilnamečių negali. Žodžiu pasaka tame, kad turtas buvo pasisavintas, su taisyklėmis supažindintas tokiomis nebuvau, kad turėti negaliu. 

Ką apkaltins ir kaip? Ateis mokinys pas mentus ir sakys, "mano pedagogė atėme iš manes el cigarėte" : :D

Vienintelė išeitis eiti su ją ir šnekėti gražiai, kitaip nieko nebus :D

Tu kaip visada bandai surasti pusę iš kurios galima pasišaipyti. Elektroninė cigaretė taipogi kainuoja pinigus, gal kažkam 30 eurų mažai, kitam gal daug. Jeigu iš tavęs pavogtų tokį dalyką kažkas, drąsiai galėtum rašyti ir pareiškimą, kadangi čia tavo nuosavybės pasisavinimas ir tiek.

Ką apkaltins ir kaip? Ateis mokinys pas mentus ir sakys, "mano pedagogė atėme iš manes el cigarėte" : :D

Būtent taip ir padarytų, o čia kažkas blogo šitam yra? Kas, beje, būtų geras planas norint parodyt soc. pedagogei, kad peržengė ribas.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Mažiau filmų žiūrėk, kad mokinys neturi jokių įstatymų ir jis yra šūdo vertas. Turbūt tavo smegenims net negalėtum žmogaus apkaltint jei jis atliktų net ir žmogžudyste. Truputį atsibusk ir ateik į realybe

Plius klausiau draugo, kaimyno, kuris keturiais metais už mane vyresnis, jo mama policininkė, tai jis man taipogi sakė, kad atimti iš manęs tokių dalykų neturi teisės, skaitosi kaip turto pasisavinimas.

Be jokios baimės gali atsiimt savo produktą, bet aš ir nelabai supratau kam išvis davei. Tokius dalykus turėtum jau žinot.

(redaguota)

Tu kaip visada bandai surasti pusę iš kurios galima pasišaipyti. Elektroninė cigaretė taipogi kainuoja pinigus, gal kažkam 30 eurų mažai, kitam gal daug. Jeigu iš tavęs pavogtų tokį dalyką kažkas, drąsiai galėtum rašyti ir pareiškimą, kadangi čia tavo nuosavybės pasisavinimas ir tiek.

Tai jeigų daiktas brangus ir tikrai tau rupi, bandyk geruoju su ja sutart ir viską paaiškint, jeigu vis tiek nieko nepeši. Tada jau gali skustis. Apskritai ar po to kai atėme, bandej su ja šnekėtis?

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3128 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...