Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Windows 10 yra kol kas geriausia Microsoft'o operacinė sistema, tad nematau priežasties, kodėl nereikėtų pereiti prie jos. Pats ją naudoju nuo išleidimo pradžios, nusiskundimų jokių neturiu. Žinoma, buvo klaidų, kai tik pasirodė (parodykit, kurioje nebuvo), bet jau praėjo daugiau nei metai, buvo išleisti du dideli (major) atnaujinimai ir viskas veikia taip, kaip ir turi veikti modernioje operacinėje sistemoje, tik su viena sąlyga... Jeigu "tarpinė" tarp kėdės ir kompiuterio (vartotojas) moka gerai administruoti sistemą (tai galioja visoms operacinėms sistemoms). Na, štai čia pamoka, kaip įsirašyti Windows 10 tinkamu būdu. O čia pamokos, kurios pamokys...

Step-by-step, kaip įsirašyti tvarkykles:

• Speccy atsisiuntimas ir įdiegimas
  • Motininės modelio suradimas Speccy programoje
  • Google paieška su raktažodžiu: "[motininės modelis] drivers" arba "[motininės modelis] support"
  • Tvarkyklių atsisiuntimas ir įdiegimas
  • Grįžimas į Speccy ir vaizdo plokštės modelio suradimas (jei yra dedikuota). Ėjimas į http://www.geforce.com/drivers arba http://support.amd.com/en-us/ ir naudojimasis patogia tvarkyklių paieška

Be to, reikia išjungti GameDVR. Spausk ÿ + R ir suvesk regedit. Tada pakeisk tam tikro rakto reikšmę:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\ApplicationManagement\AllowGameDVR] ;"value"=dword:00000000
Redaguota , nario Tautedorus

Pas mane kompas nėra blogas nėra geras, tokia mano nuomonė :D

Intel i5 2400, 8gb ram, radeon hd 6870 1gb.

Laukiu dar nuomonių!

Aišku apsimoka pas mane stacionaras 

Intel Pentium E5700 3ghz 2 branduolių

2gb ram

Gforce 120 ar koks ten nu senas su 1 gb ram 

Ir vos išėjo Win 10 dariau update ir sparčiau veikė nei su win7 ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

Windows 10 yra kol kas geriausia Microsoft'o operacinė sistema, tad nematau priežasties, kodėl nereikėtų pereiti prie jos. Pats ją naudoju nuo išleidimo pradžios, nusiskundimų jokių neturiu. Žinoma, buvo klaidų, kai tik pasirodė (parodykit, kurioje nebuvo), bet jau praėjo daugiau nei metai, buvo išleisti du dideli (major) atnaujinimai ir viskas veikia taip, kaip ir turi veikti modernioje operacinėje sistemoje, tik su viena sąlyga... Jeigu "tarpinė" tarp kėdės ir kompiuterio (vartotojas) moka gerai administruoti sistemą (tai galioja visoms operacinėms sistemoms). Na, štai čia pamoka, kaip įsirašyti Windows 10 tinkamu būdu. O čia pamokos, kurios pamokys...

Step-by-step, kaip įsirašyti tvarkykles:

• Speccy atsisiuntimas ir įdiegimas
  • Motininės modelio suradimas Speccy programoje
  • Google paieška su raktažodžiu: "[motininės modelis] drivers" arba "[motininės modelis] support"
  • Tvarkyklių atsisiuntimas ir įdiegimas
  • Grįžimas į Speccy ir vaizdo plokštės modelio suradimas (jei yra dedikuota). Ėjimas į http://www.geforce.com/drivers arba http://support.amd.com/en-us/ ir naudojimasis patogia tvarkyklių paieška

Be to, reikia išjungti GameDVR. Spausk ÿ + R ir suvesk regedit. Tada pakeisk tam tikro rakto reikšmę:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\ApplicationManagement\AllowGameDVR] ;"value"=dword:00000000

Fainai, reikės pabandyt kažką padirbt;D

Aišku apsimoka pas mane stacionaras 

Intel Pentium E5700 3ghz 2 branduolių

2gb ram

Gforce 120 ar koks ten nu senas su 1 gb ram 

Ir vos išėjo Win 10 dariau update ir sparčiau veikė nei su win7 ;)

O kokie yra naujausi windows 10?

Turėjau omenį iš Win7 Į Win 10 update dariau :)

Apskritai klausiu

Nekalbant apie žaidimus, man tai win10 geresni vien dėl multiple workspace langų ir dėl to, kad turi linux posisteme.

Tai, kad man tik lola pažaist, btf4 kokį ir pan, atsižaidžiau jau tuos naujausius. Man svarbu, kad nelagintų taip kaip kartais maniški windowsai užstringa tai tik rr padeda xd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...