Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Galvoju keisti savo GTX 670 2gb top edition vaizdo plokste i ka nors naujesnio. Bet biudzetas nera labai didelis +-150e (Sitoj sumoj iskaiciuota ir parduotos vaizdo plokstes kaina). Noretusi ,kad vaizdo plokste nereikalautu 6 ir 8pin maitinimo (Tai praverstu nes apmazintu laidu kieki kompiuteryje ,nes tai pakankamai man svarbu(korpusas bus gana mazas).\

Galvojau apie gtx 1050. Bet kiek paziurejau labai nusivyliau. Nes netgi keliom kartom naujesne korta turi maziau performance negul mano senute gtx 670,o gal klystu?

Nes realiai kortos neesu turejes savo rankose tai tikrai negaliu pasakyti ar tai tiesa tik pagal GPUBoss ir pagal can i run it gtx 670 yra geresne 5-10%.

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3541&gid2=970&compare=geforce-gtx-1050-vs-geforce-gtx-670-directcu-ii-top-edition

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-670-vs-GeForce-GTX-1050-Ti

Galvojau apie RX 470 ,bet bent kol kas tai kaina virsija mano biudzeta.

Laukiu ideju ir pasiulymu ;)

Absoliutus pinigų išmetimas keisti tavąją į GTX 1050.

Geriau pasitaupyk ant 1060, nes dabar perkant tas rx 460 ar 1050 neapsimoka dėl vos ne to pačio performanco.

Pasitaupyk ant 1060, ne Marse gyveni gi.

O realiai kiek +- galeciau gauti uz savo GPU ?

Ar isvis neapsimoka man keisti savo GPU ?

Nes artimiausi planai ,po GPU link kaledu pirkti 2k ekrana. 

gtx 670 ner tokia dar apgailetina, spartesne uz gtx 960 lyg ir.

apie 90-10 gaut turetum.

kad gtx 1050 lieviau ant 2k negu gtx 670. Neverta jam keistis bent po kolkas.

Tai realiai siuo metu man geriau pasilikti su savo gtx 670 ,tiesa?

Na man realiai nerealiai nereikia high-end vaizdo plokstes. Nes pagrinde ka zaidziu yra League Of Legends,Need For Speed.

Tai ji tikrai nera bloga. Pasilik. Nes jei noresi normalaus perfomance boost'o turesi daug daugiau pinigu isleist nei dabar gali

Na saviske as pakeist norejau tik del to kad ji reikalauja 8 ir 6 pin maitinimo ,o mAtx korpuse vietos ir tai mazai tai truputuka maiso jie. O kiek suprantu geresnio performance negausiu jei kazkiek dasimesiu ir parduosiu saviske.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...