Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

35 balsai

1. 1. Kur eisit po 8-klasių?

• Gimnazija
      28
    • Profesinio rengimo centras
      7

Recommended Posts

Neikit vaikai į gimnazija. Sudu malunas ir laiko gaisimas ten. Jei yra sansas dinkit kuo greiciau is ten :D Patikekit manim. Nieko neismoksit toj dvyliktoj sededami, jau geriau galvokit kur jums sekasi labiausiai bei ka norit daryt ateity. NEsvaistykit savo brangaus laiko. Jei butu man kas koses i galva ideje kai buvo pasirinkimas del sules, buciau dinges is ten akimirksniu. Na bet nuomones gali kisti, todel ties cia ir baigsiu savo :D

(redaguota)

Kaip jau kažkas sakė, jeigu jau domiesi kažkokia tai specialybe tikrai patariu eiti į profke , bet jeigu esi dar pasiklydęs , arba profkeje nėra tavo norimos specialybes tikrai patariu baigti 12 ir eiti į kolegija ar universiteta. Šiaip pats imiau gimnaziją, nes turiu jau savo norima specialybe.

Redaguota , nario Tu Privalai Skambėt

Kiek čia dar jaunesniu nei 8 tokai arba 8tokai ;D, mano pasiūlymas tikrai yra į profesinę jeigu tu žinai ko nori, tiek progimnazijoje kalbėjas su pora mokytoju [Kurie eina į kalbas ir galima kalbėti] jie patys asmeniškai pasakė ,,Profke" Nes kas dabar iš tos gimnazijos nueisi griauži knygas ir fsio, ne vienas mokytojas man taip buvo pasakes, taigi manau jei turi savo poreikį kokiai specialybei žinoma profke eiti :) 

(redaguota)

Tai kad profkei man rodos mokina tuo pačių ir tuojau 9 10 klasės kad blem nesąmonė išmokintu to darbo pagrindų ir fsio jei viskas gerai duoda lapą kad gali dirbti ir eini dirbti o dabar visokius šūdus mokina aš pats esu baigęs 8 klasės 2011 metais būčiau dabar ėjas ir profkei bet mano mieste priima tik nuo 10 klasės ir + jau vyresnis :D man tik lieka vakarinė bet tikrai nežadu mokytis sėdėti dar 4 metus 9,10,11,12 ir vėliau dar kažkur ir bus 25 metai pašol su tais mokslais kai aš noriu visai kitokio gyvenimo ne vaikas esu kad mokinsiaus, nežinau kaip kai kurie mėgsta mokytis metų metus vis studijuoja ir studijuoja aš vos ištveriau 8 klasės niekad nepatiko man mokytis aš geriau dirbčiau kažką naudingo ir kalčiau pinigus nei sėdėčiau ten kur niexuja nesuprantu nei apie fizika nei apie chemija nei apie matematika

Redaguota , nario surfneris2

Nebukit dundukai, i profesija eikit tik po 10 klasiu maziausiai, turiu pazystamu kurie baige 8-9 klases, profesiju pasirinkimas vapse mazas, o dabar ir sedi birzoj!

Tai kad profkei man rodos mokina tuo pačių ir tuojau 9 10 klasės kad blem nesąmonė išmokintu to darbo pagrindų ir fsio jei viskas gerai duoda lapą kad gali dirbti ir eini dirbti o dabar visokius šūdus mokina aš pats esu baigęs 8 klasės 2011 metais būčiau dabar ėjas ir profkei bet mano mieste priima tik nuo 10 klasės ir + jau vyresnis :D man tik lieka vakarinė bet tikrai nežadu mokytis sėdėti dar 4 metus 9,10,11,12 ir vėliau dar kažkur ir bus 25 metai pašol su tais mokslais kai aš noriu visai kitokio gyvenimo ne vaikas esu kad mokinsiaus, nežinau kaip kai kurie mėgsta mokytis metų metus vis studijuoja ir studijuoja aš vos ištveriau 8 klasės niekad nepatiko man mokytis aš geriau dirbčiau kažką naudingo ir kalčiau pinigus nei sėdėčiau ten kur niexuja nesuprantu nei apie fizika nei apie chemija nei apie matematika

Matai, ta pati problema ir man buvo :) Nekenciau mokyklos, norejau dirbti bet koki darba, kad tik gauciau atlyginima, baiges vasara, nutariau nebeiti i mokykla, nieko nesiklausiau, buvau uzsispyres kaip ozys, ka gi, padirbau 2 menesius, algele buvo centai, bet sunkei dirbti, vel gryzau i mokykla, atkaliau 10 klasiu, nesigailiu kad nejau i 11, nes nieko is to gero nebus, dabar dirbu sekmingai, gerai moka, be 10 klasiu, nieko neiseis, galesi tupeti birzoj ir gatves sluoti uz 100eur/men :)

Krč neeikit niekur, Londonas jūsų laukia.

jo blemba, issisketes laukia, galesi vistas gaudyti :D

(redaguota)

Nebukit dundukai, i profesija eikit tik po 10 klasiu maziausiai, turiu pazystamu kurie baige 8-9 klases, profesiju pasirinkimas vapse mazas, o dabar ir sedi birzoj!

Matai, ta pati problema ir man buvo :) Nekenciau mokyklos, norejau dirbti bet koki darba, kad tik gauciau atlyginima, baiges vasara, nutariau nebeiti i mokykla, nieko nesiklausiau, buvau uzsispyres kaip ozys, ka gi, padirbau 2 menesius, algele buvo centai, bet sunkei dirbti, vel gryzau i mokykla, atkaliau 10 klasiu, nesigailiu kad nejau i 11, nes nieko is to gero nebus, dabar dirbu sekmingai, gerai moka, be 10 klasiu, nieko neiseis, galesi tupeti birzoj ir gatves sluoti uz 100eur/men :)

jo blemba, issisketes laukia, galesi vistas gaudyti :D

O ką dirbi jei ne paslaptis? ir kodėl be 10? nieko nebus nu nežinau gal dar 2 metus gal datempčiau nežinau bet 4 kažkaip nežinau sunkiai :D ir to noro kas svarbiausia nėra :D dėl darbo biržos tiesa kalbi aš jau kiek metų stoviu nieko jie nepasiūlo tik dėl draustumo o šiaip ten vapšie jie nereikalingi yra o žmogus ir pats gali susirasti darbą jei labai pasistengi ir pasiseka :D

Redaguota , nario surfneris2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...