Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, pasidarė labai smalsu, ar įmanoma būtu tarkim nusipirkti Logitech Driving Force GT ar kažką panašaus ir atskirai nusipirkti Logitech G25/27/29 pavarų svirtį ir galiausiai prisijungus vairą, prijungti svirtį ir naudoti tai kartu žaidžiant? Googlinaus, bet visur buvo per daug prirašinėta ir galiausiai anglų kalbos žinios kiek pavedė ir neradau sau tinkančio atsakymo. Koks svirčių kištukas? Jeigu tai USB, tai įsivaizduoju taip, kad prisijungi prie PC, nustatai per nustatymus ir vuolia? Mano kišenei pirkti visą Logitech G27 setup'ą per brangu.

Redaguota , nario cCheerSs

na išleisti daugiau pinigu bet jeigu tu pvz turi tik viena žaidima kuri galima žaisti su vairu pvz Ten dirt 3 tai net neapsimoka pirkti dėl vieno žaidimo bet jei esi lenktyniu fanas ir žaidi tik tokio pobudžio žaidimus tada negailėk bet jei ne tai net neleisk eur nes man su vairalazde buvo tas pats nu kur lektuvam valdyti pvz ten prie War Thunder pažaidžiau po 4 dienu padėjau i spinta

na išleisti daugiau pinigu bet jeigu tu pvz turi tik viena žaidima kuri galima žaisti su vairu pvz Ten dirt 3 tai net neapsimoka pirkti dėl vieno žaidimo bet jei esi lenktyniu fanas ir žaidi tik tokio pobudžio žaidimus tada negailėk bet jei ne tai net neleisk eur nes man su vairalazde buvo tas pats nu kur lektuvam valdyti pvz ten prie War Thunder pažaidžiau po 4 dienu padėjau i spinta

Nepilstyk iš tuščio į kiaurą - jeigu man jo tikrai nereikėtu, aš nekurčiau šios temos. Bet ačiū už komentarą :).

Šiaip sugalvojau kitaip - pasidarysiu shifterį ir rankinį stabdį pats. Rankinį stabdį iš elektroninės pusės jau pasidariau, belieka tik mechaninė, apdaila ir t.t., tik įdomu ar pačiam žaidime aptiks jį ir leis nustatyti, bet jei viskas bus teisingai, tada veiks tiksliai. 

Nepilstyk iš tuščio į kiaurą - jeigu man jo tikrai nereikėtu, aš nekurčiau šios temos. Bet ačiū už komentarą :).

Šiaip sugalvojau kitaip - pasidarysiu shifterį ir rankinį stabdį pats. Rankinį stabdį iš elektroninės pusės jau pasidariau, belieka tik mechaninė, apdaila ir t.t., tik įdomu ar pačiam žaidime aptiks jį ir leis nustatyti, bet jei viskas bus teisingai, tada veiks tiksliai. 

vietoj taves tai org pirkčiau nes rinktis dar ten iš daliu kitu krč man peiva butu

vietoj taves tai org pirkčiau nes rinktis dar ten iš daliu kitu krč man peiva butu

Ką ten rinktis? Viską pats pasidarai, ką pasidarysi - tą ir turėsi. Thrustmaster padorus shifteris kainuoja ~100 eurų mažiausiai. Pasidaryti praktiškai tokį patį galima už ~10 eurų, jeigu turi medžiagų namie, jei ne, nusiperki metalo plokštę, medienos plokštę ir viskas. Internete vakar pasiskaičiau apie tai, pasirodo tai lengviau nei lengva. Svarbiausia kad pats žaidimas aptiktų prietaisą ir tiek.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...