Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3106 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu XBOX ONE 1TB konsolę. Konsolė yra beveik nauja, naudojau ja gal savaite, o po to tiesiog nebeturėjau laiko prie jos žaisti. Pultelis yra prie XBOX'O. Pridėčiau 2 žaidimus GTA V ir Forza Horizont 2. + yra garantinis iki 2017-02-18. Kaina 350e.

Nuotraukos:

http://imgur.com/a/OUnvh

Numeris: +37065099279

Arba plačiau į skype: titas_sthanman

Redaguota , nario Titas Sthanman

Abejoju, jog ims kas už tokia kaina. 1a.lt galima nusipirkt naują xbox'ą už 267 eurus http://www.1a.lt/tv_audio_video_zaidimu_kompiuteriai/zaidimu_kompiuteriai_ir_priedai/zaidimu_kompiuteriai_wii_playstation_xbox/microsoft_xbox_one_1tb . Nu už kokius 300-320 eur gal ir prastumtum kam nors. Tačiau sėkmės pardavimuose. :)

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

(redaguota)

Abejoju, jog ims kas už tokia kaina. 1a.lt galima nusipirkt naują xbox'ą už 267 eurus http://www.1a.lt/tv_audio_video_zaidimu_kompiuteriai/zaidimu_kompiuteriai_ir_priedai/zaidimu_kompiuteriai_wii_playstation_xbox/microsoft_xbox_one_1tb . Nu už kokius 300-320 eur gal ir prastumtum kam nors. Tačiau sėkmės pardavimuose. :)

Kol yra akcija jis kainuoja 267, bet kai nebus akcijos jis kainuos 359e kaip ir dažniausiai visi Xbox.Nepasakyčiau, kad mano brangoka kainą, nes aš pridėčiau 2 žaidimus ir mano XBOX galima sakyti nenaudotas. Be jokio defekto, atrodo kaip naujas ir yra visi įpakavimai + garantija dar galioja. Ačiū sėkmes ir tau!

Redaguota , nario Titas Sthanman

Kol yra akcija jis kainuoja 267, bet kai nebus akcijos jis kainuos 359e kaip ir dažniausiai visi Xbox.Nepasakyčiau, kad mano brangoka kainą, nes aš pridėčiau 2 žaidimus ir mano XBOX galima sakyti nenaudotas. Be jokio defekto, atrodo kaip naujas ir yra visi įpakavimai + garantija dar galioja. Ačiū sėkmes ir tau!

tai kad xbox one S 350 euru 1TB kainuoja su FIFA 17 ir 6 men XBOX LIVE +1 men EA access.. :) nebejuokink su tokiom kainom

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

tai kad xbox one S 350 euru 1TB kainuoja su FIFA 17 ir 6 men XBOX LIVE +1 men EA access.. :) nebejuokink su tokiom kainom

Aš tai nejuokinu. Na jo keista jog XBOX ONE kainuoja beveik visur tiek pat kiek XBOX ONE S. XBOX ONE 1TB kainos daugelis prasideda nuo 260e (be žaidimų) iki baigiasi ties 430e maždaug. Tai manau dar visai normali kaina.

Aš tai nejuokinu. Na jo keista jog XBOX ONE kainuoja beveik visur tiek pat kiek XBOX ONE S. XBOX ONE 1TB kainos daugelis prasideda nuo 260e (be žaidimų) iki baigiasi ties 430e maždaug. Tai manau dar visai normali kaina.

Parodyk man bent viena x one kuri uz 430 parduoda :D daugiau 300 niekas neparduoda. Uz 260 max jei gausi dziaugtis galesi dar:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3106 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...