Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Teknorealm [PVP] [Half-Vanilla] [No Rules] [1.8.x]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3088 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,
Norėčiau jus pakviesti apsilankyti serveryje, kurio pavadinimas Teknorealm.

Apie:

Šis serveris turi nedaug įskiepių, viskas iš esmės pagrįsta vanilla žaidimu.

Ką tai reiškia? Atsakymas paprastas- beveik jokių taisyklių, susijusių su žaidimu, tegul laimi stipriausia grupuotė ar individas.

Serverio pavadinimas kilęs iš iš tekno muzikos ideologijos- visada nemokama, visada tranku.

Kiek žaidėjų serveris talpina?:

Kolkas dvidešimt penkis, tačiau matau galimybę šį skaičių didinti ateityje, jei serveris susirinks bent dvidešimt žaidėjų.

Kaip prisijungti?:

IP: 185.80.130.43:25565

Kokia versija?:

1.8.x

Kas išlaiko serverį?:

Kolkas aš asmeniškai išlaikau jį iš savo piniginės, tačiau, jei atsirastų norinčių paremti idėją visada prašom, paramos niekad neatsisakyčiau. Įvairios privilegijos, kaip administratoriaus, moderatoriaus ar pan. serveryje nebus pardavinėjamos, nes viskas daroma iš idėjos.

Redaguota , nario wersas1
plVjD.png
  • ,

Tai administracija jokiais būdais nesikiša į žaidimo eigą? Tipo anarhija? Neįmanoma gaut bano?

--Edit--

Nuėjau, pažiūrėjau - nieko gero. Weršai, kaip tu šūdservį sugebėjai sukurt? :(

Šis serveris turi nedaug įskiepių, viskas iš esmės pagrįsta vanilla žaidimu ir frakcijomis.

Ai nu ok...

Not every beer is a good beer.

(redaguota)

Šis serveris turi nedaug įskiepių, viskas iš esmės pagrįsta vanilla žaidimu ir frakcijomis.

Ai nu ok...

Šūdservis - serveris kuriame žaidimas yra palengvintas lyginant su vanilla. Factions plugino plotų apsaugos funkcija - milžiniškas palengvinimas iš esmės keičiantis visą vanillos idėją. Pagrinde tai man ir krito į akis... Šiaip manau jog būtų įdomu pažaist Minecraft tokį, koks jis ir yra, be jokių nesąmoningų apsaugų ir kito šlamšto... Su galimybe žaidėjui daryti absoliučiai viską, ką jis gali sugalvoti... Jei norit supratimo kaip tai atrodo, pasigooglinkit 2b2t. Iš aprašymo kažko panašaus tikėjausi ir čia... 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Šūdservis - serveris kuriame žaidimas yra palengvintas lyginant su vanilla. Factions plugino plotų apsaugos funkcija - milžiniškas palengvinimas iš esmės keičiantis visą vanillos idėją. Pagrinde tai man ir krito į akis... Šiaip manau jog būtų įdomu pažaist Minecraft tokį, koks jis ir yra, be jokių nesąmoningų apsaugų ir kito šlamšto... Su galimybe žaidėjui daryti absoliučiai viską, ką jis gali sugalvoti... Jei norit supratimo kaip tai atrodo, pasigooglinkit 2b2t. Iš aprašymo kažko panašaus tikėjausi ir čia... 

Jis bando padaryti vanilla/pvp/raid. Be jokių ekonomikų. Tiesiog, kad faction prieš faction žaistų be jokiu money. Lyg vanilla.

Not every beer is a good beer.

Final-Form.jpg

O jei rimtai, serveris iki galo nepabaigtas, po valandos tvarkymo paleistas į viešumą.
Vienintėlis žaidimą, o ne serverio detales modifkuojantis pluginas ir yra factions, mano asmenine nuomone, jis tikrai nėra kažkoks ground-breaking įskiepis, pagalvojau, kad bent minimaliai apsisaugot savo teritoriją užimtą visi norėtų, nėra nei res'ų nei ekonomikos ir sukauptus itemus būtų labiau gaila prarast, jeigu visiškai nebūtų kaip jų apsaugot išėjus iš serverio, iš esmės aš ir pats kapoju su draugais šitam servuke, o mano draugai mėgsta vogt labiausiai tada, kai manęs nėra :Dd

Baną gaut įmanoma tik piktybiškai trukdant serverio darbui- haaax, denial of service etc., kitaip tariant use common sense, o griefint į sveikatą galit.
Čia tam individui, kur apie šūdservius kalbėjo tai komentarų nėra, nebent tik tas, kad servukas daromas ne komercinio pobūdžio ir beveik vanilla grajui, o tai jau kertasi su šūdservio, skirto uždirbt pinigus iš visų įmanomų aspektų, idėjos ;)

plVjD.png

Ką noriu pasakyt, tai tik, kad griefinimas tokio pobūdžio žaidime užima labai daug vietos ir jį apribojant, kaip ir betkokią kitą žaidimo galimybę ar funkciją, gadini esminius vanilla principus. Nesistatyk bazės prie spawno ir bus ji saugi, dalinai... Kol neprasidės nesklandumai tos bazės komandoje, ar kas nors tavęs nesuseks... Visame tame yra labai daug veiksmo, bei tuo pačiu - azarto. Tuo tarpu pas tave stovės kokia nors bazė factiono teritorjoje, netoli spawno, krintanti visiem į akis, tačiau niekam neįdomi... Patikėk manim, gali žaisti tais pačiais frakcijų principais, tačiau be viską apsaugančių pluginų ir tai bus daug įdomiau. Taipat nekeitaliok mapo, senos apgriautos bazės, bei iššūkiai paliekant spawno zoną, viskam prideda autentiškumo...

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Matosi, kad green'as jau prarado viltį lietuvoje išvystį gerą serverį. Visi jam šūdserviai.

Redaguota , nario KayohiPlay

parasas.png

(redaguota)

Šiaip gal ir įdomi idėja visai, reiktų pabandyt, bet iki visiškos vanillos irgi nesinori numest, nemanau, kad padarysiu kažką identiško į tavo duotą pavyzdį, tai jau būtų plagijavimas ;D per artimiausią savaitę manau nuspręsiu, šiaip frakcijos išties jau nusibodusios, bet geresnės alternatyvos kolkas neradau, prieš tris dienas susimąsčiau tik, kad turiu laisvų pinigų vps'ui ir būtų galbūt smagu kažką vėl lempinio sukurt ;D girdėjau iš to geriausios idėjos gaunas ;)
----
Ai užėjo ant seilės ir frakcijas išjungiau, padarykit mėsmalę, tik proto ribose, jei tai įmanoma, pasižiūrim ;Dd

Redaguota , nario wersas1
plVjD.png
(redaguota)

Wersui galiu rankom paplot, o ProGreen žmogau nesusireiškmink taip šiame forume su tais šūdserveriais, nes nieko tu čia nepeši, tik ale pastumi ant serverių, nors pats žinai, kad čia kitokioje serverių rinkoje be remėjų neišgyvensi. O serverių administracija dažniausiai savo serverių tikrai nenorėtų išsilaikyti. Jeigu ir padarys kažkas unikalų serverį lietuvoje jame greičiausiai net niekas nežais dėl unikalumo. :D

Žaidimas turi būti neišvalkiotas visokiais pluginais, kaip wersas ir padarė, šaunu iš ties :)

(rašau ne iš savo main accounto sg, nes neprisimenu slaptažodžio :) )

Redaguota , nario noOne LT
(redaguota)

Sėkmės wersai su šia idėja :) ne kiekvienas galėtų padengti serverį iš savo kišenės (Lietuvoje).

Epsilon era atgyja? Ar vėl prasidės mano mėgstamiausia veikla? ;^)

Jau gali pradėt rašyt gerą pluginą šūserveriams su ultimate backdooru Redaguota , nario PreFix

Tai dabar žėk , 1 pastebėjimas aš komentarų neskaičiau bet parašiau tavo labai išsamią temą :) , jeigu nėra taisykliu tai aš jau pačią pirmą minutę būčiau maxinis .
2. pastebėjimas , jei turi čytus gali ir skraidyt ane ?, tavo temoje nepamačiau žodžio Anti-Cheat.
3. pastebėjimas ,tokių serverių pačiame minecraft žaidime yra sausakimša.
Kaip bebūtų , sėkmės projekte . Gal pritrauksi vaikus čyterius
-Peace

Tai dabar žėk , 1 pastebėjimas aš komentarų neskaičiau bet parašiau tavo labai išsamią temą :) , jeigu nėra taisykliu tai aš jau pačią pirmą minutę būčiau maxinis .

2. pastebėjimas , jei turi čytus gali ir skraidyt ane ?, tavo temoje nepamačiau žodžio Anti-Cheat.

-Peace

Nebutu geriau jeigu tu tiesiog patyletum? Nesamoniu prirasei ir tiek su savo tais pastebejimais... O del serverio tai anarchijos ideja gera, bet nemanau ar ateis daug zaideju ir nebus to smagumo tirinet pasauli pilna ivairiu pastatu.

-Peace

Prieš darydamas išvadas užeik į serverį ar bent atidžiau perskaityk aprašymą, o tada komentuok kažką, nes kažkokį grybą čia viešai pripjovei :D Nemanau, kad čia tau turi būti parašytas įskiepių sąrašas, čia buvo ryškiai paminėta, kad serveris beveik neturi jokių papildomų žaidimui darančių įtaką faktorių, o ne jų neturi visai.

plVjD.png
  • Parašė po 5 savaičių...
(redaguota)

Patinka idėja, pats ilgą laiką žaidžiau ant 2b2t ir tikėjausi jog kada nors ir Lietuvoj atsiras anarchijos tipo serveris. Nepritariu tam, kad žaidėjas prisijungęs gauna šiek tiek šarvų, bei maisto - bet tai tik mano nuomonė ir dauguma su tuo nesutiks. Tuo tarpu galimybė nusistatyti namų poziciją su komanda /sethome mano akimis puikus priedas anarchijos serveriams, kelis kart palengvinantis dažnai iki gyvo kaulo įgristantį keliavimą.

Pats serveryje žaist pradėjau tik šiandien (nes tik dabar šią temą atradau), žadu toliau žaist pakol servas gyvuos, good one mate. 

P.S pa-pimp'inau spawn'ą, kad visokie vaikai ir kitokio tipo cancer'iai nesiveistų. 

P.S.S All hail Epsilon

Redaguota , nario Arnas922
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3088 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...