Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Torch.lt | Survival games | SkyWars | 1.8.8 |

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
c74884b1cb12142d400aeac0fa219830349.png

Taigi ši tema, yra skirta tik tam jog apie projektą sužinotų kuo daugiau jaunųjų "crafterių" kurie galėtų jau dabar registruotis ir sekti mūsų forumą, bendrauti jame, užpildyti jį gera atmosfera, teikti motyvaciją administratoriams, bei kitiems žaidėjams.

Nuo šiol forumą galimą peržiūrėti ir neregistruotiems asmenims!

Torch.lt

mūsų viziją jūs visiškai kardinaliai pakeisite savo nuomonę.

APIE SERVERĮ;

Serveris SURVIVAL / PVP tipo nieko naujo, ta pati rutiną ir tiek? Galiu atsakyti į jūsų klausima dideliu - NE, mūsų serveryje daugiau jokių neįdomių dalykų ir jokios nusibodusios rutinos, mes turime puikų pasiūlymą jums - žaiskite pas mus mūsų serveryje, bei rinkite serverio valiutą (eurus) kelkitės rangą, tapkite žmogumi (minecraft pasaulio dalimi) kuris turi išsikovojęs pagarbą bei repatuciją

Kontaktai, informacija

Pagr. administratoriai: B!TE, Spirit_Jones

Serverio IP: craft.torch.LT

Svetaine: http://Torch.LT

El. paštas [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

Aprašyme pateiktas tik įvadas, pagrindinė informacija naujam žaidėjui, daugiau visko rasite atėja į mūsų projektą. Lauksime!

2.jpg

Administracija žiūri į projektą labai rimtai, ir nori, jog visiems žaidėjams būtų smagu čia žaisti.

šiandien!!!!! STARTAS!!!: 19:00

Redaguota , nario BITA
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

bcceb8175c18b32f882647793ff415a9953.png

• ,

Cituoju: Startas: 2016.11.19

Valanda: 19:00

Drop party: 20:00

Dizaino kodavimo pabaiga: 2016.11.19

Visi gaus max setus ir zlugsit kaip eilinis sudserveris.

• Teigiamai 2

Cituoju: Startas: 2016.11.19

Valanda: 19:00

Drop party: 20:00

Dizaino kodavimo pabaiga: 2016.11.19

Visi gaus max setus ir zlugsit kaip eilinis sudserveris.

Ar tikrai ? mes setu kardu Viskas apgalvota ir apsvarstyta usuk i serveri ir pamatysi serveri.

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

(redaguota)

Iš to ką išvardinai tai nematau tikrai nieko naujo ir įspūdingo šiame serveryje, kas sudomintų normalius žmones žaisti tavo serveryje. Drop party jau pasako daug ką apie šį serverį ir ko jis vertas. Kam žmonėms eiti į naujai susikūrusį serverį kai jie gali žaisti tokiame pačiame serveryje kur žaidžia šimtai žaidėjų ? Aprašime dalini pažadus kurių tu ir tavo administracija neištesės.  Kaip sakoma pilstai iš tuščio į kiaurą, kad tik kuo daugiau parašyti aprašime, kuris nesuteikia jokios informacijos apie serverį. Žodžiu.. Nenoriu gaišti savo laiko. Dėkui už dėmesį.

Redaguota , nario Nemix

OVnJhvf.png

(redaguota)

Iš to ką išvardinai tai nematau tikrai nieko naujo ir įspūdingo šiame serveryje, kas sudomintų normalius žmones žaisti tavo serveryje. Drop party jau pasako daug ką apie šį serverį ir ko jis vertas. Kam žmonėms eiti į naujai susikūrusį serverį kai jie gali žaisti tokiame pačiame serveryje kur žaidžia šimtai žaidėjų ? Aprašime dalini pažadus kurių tu ir tavo administracija neištesės.  Kaip sakoma pili iš tuščio į kiaurą, kad tik kuo daugiau parašyti aprašime, kuris nesuteikia jokios informacijos apie serverį. Žodžiu.. Nenoriu gaišti savo laiko. Dėkui už dėmesį.

Taigi administracijoj esu as jau virs poros metu turejau projekta Counter strike na ir uzdariau tam kad cs jau nebe populiarius Drop party, As dar del sito nesu apsigalvojes gal tai bus atsaukiama kad tai pasunkintu zaidejams zaidima as dar nesu apsisprendes 100% Ar tai bus tikrai igyvendinta, Na as esu usispyres viena karta nepavyks meginsiu testi savo veikla ir toliau meginsiu traukti zaidejus, Na gal kazkokiu zaideju lievi kompai pasakius taip gal jie nori mazesnio srauto o as noriu buti palaikomas komandos man tik to uztenka ir geros atmosferos serveri kad idomiai praleisciau laika As dalinu pazadus tokius kurios isteseciau. Na aplankyk ir ivertink ar tikrai pilan is tuscio.... Musu administracija yra tik du zmones sudarantis ja vienas turi izymu lietuvoje samp projekta o as turejau izymu counter strike serveri ir zinau ko reikia ir ko truksta administravime :) Tavo deka kad padejai isaiskinti kad drop party yra beviltiskai serveri paslepiau 9 chestus aplink 5000x5000 bloku ir jose starto deka idejau nedaug resursu. :)

Redaguota , nario BITA

Visų pirmiausiai rašydamas į komentarus parodai savo lietuvių kalbos skilą, o rašydamas temą kažkiek pasistengi ( gal net ne pats rašiai ). Antra jokio unikalumo nėra pilna tokiu serverių kaip jūsų, tai skaitykim aš žaidžiu minecraftą ir ieškau serverio, kodėl butent pas jus turėčiau užeiti? Kuo sudominsit žaidėją ? Tais pačiais sulietuvintais pluginais ? Nemanau.

Visų pirmiausiai rašydamas į komentarus parodai savo lietuvių kalbos skilą, o rašydamas temą kažkiek pasistengi ( gal net ne pats rašiai ). Antra jokio unikalumo nėra pilna tokiu serverių kaip jūsų, tai skaitykim aš žaidžiu minecraftą ir ieškau serverio, kodėl butent pas jus turėčiau užeiti? Kuo sudominsit žaidėją ? Tais pačiais sulietuvintais pluginais ? Nemanau.

Na as tik i temos atsakymus atsakineju tad pas mane kompe nera lt kalbos viska pagrinde rasiau per telefona forume tema parases tai veliau teksta sutvarkiau, Na administracija turi humoro jausma visada galesi kreiptis i ja ir ji aktyvi yra Administracija yra patyrius visose srityse gan as cia tik parasiau tema kad suzinotu bent kazkiek nenoriu veltis i ginsus tad as gausiu reklamos efektyvios is izymiu projektu as tik norejau jums pranesti apie naujaji serveri :)

Aš nieko ir nesakau, maladec kad stengates bet nemanau kad kažkas paeis. Vienu žodžiu manau, kad ledai nepajudės.

Na ledai bus vietoj serveris kils i virsu o zaidejai gal po kiek laiko pastebes pati projekta.

Kaip unikalu , keltis rangą ir rinkti valiutą... Oho :D Rimtai , pristatot kaip naujovišką projektą , bet tai juk eilinis survival serveris

As kiekviena plugina turiu sio metu aprasyti nuo a iki z o ant starto naujoviu nepalikti viska ispasakota bus beje ateity planuojama dadeti arenu pvz kaip hunger games ir pns.

Bet tai vis tiek nepasako , kodėl žaidėjai turėtų žaisti pas tave serveryje , o ne šimtuose kitų... Reikią kažko išsiskiriančio.

As ne del pelno kuriu projekta ka nores ta pasirinks nores ateis pas mane nores liks kokia timenete :) Kol turiu laisvo laiko dedu i projekta

Taigi administracijoj esu as jau virs poros metu turejau projekta Counter strike na ir uzdariau tam kad cs jau nebe populiarius Drop party, As dar del sito nesu apsigalvojes gal tai bus atsaukiama kad tai pasunkintu zaidejams zaidima as dar nesu apsisprendes 100% Ar tai bus tikrai igyvendinta, Na as esu usispyres viena karta nepavyks meginsiu testi savo veikla ir toliau meginsiu traukti zaidejus, Na gal kazkokiu zaideju lievi kompai pasakius taip gal jie nori mazesnio srauto o as noriu buti palaikomas komandos man tik to uztenka ir geros atmosferos serveri kad idomiai praleisciau laika As dalinu pazadus tokius kurios isteseciau. Na aplankyk ir ivertink ar tikrai pilan is tuscio.... Musu administracija yra tik du zmones sudarantis ja vienas turi izymu lietuvoje samp projekta o as turejau izymu counter strike serveri ir zinau ko reikia ir ko truksta administravime :) Tavo deka kad padejai isaiskinti kad drop party yra beviltiskai serveri paslepiau 9 chestus aplink 5000x5000 bloku ir jose starto deka idejau nedaug resursu. :)

1. CounterStrike 1.6 nėra žlugęs.

2. Su projektais tau nesiseką kadangi nepateiki jokių naujovių.

3. Iš Cs pabėgai nes neatlaikiai konkurencijos, manau jog čia bus visiškai tas pats kadangi ne už kalnų po tavojo serverio - pristatysiu ir aš naują kubelių serverį taigi galbūt pereisi vėliau ir prie samp'o?

Geriausia idėja būtų nekurti tau projektų - geriau susirasti tą projektą prie kurio galėtum prisijungti, kadangi tuos šiuolaikinius projektus kurie kuriame ne dėl pelno mes visi žinom, jie mėnesio neišbūną įjungti.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

(redaguota)

1. CounterStrike 1.6 nėra žlugęs.

2. Su projektais tau nesiseką kadangi nepateiki jokių naujovių.

3. Iš Cs pabėgai nes neatlaikiai konkurencijos, manau jog čia bus visiškai tas pats kadangi ne už kalnų po tavojo serverio - pristatysiu ir aš naują kubelių serverį taigi galbūt pereisi vėliau ir prie samp'o?

Geriausia idėja būtų nekurti tau projektų - geriau susirasti tą projektą prie kurio galėtum prisijungti, kadangi tuos šiuolaikinius projektus kurie kuriame ne dėl pelno mes visi žinom, jie mėnesio neišbūną įjungti.

Na paziuresim man uzteks ir mano keliu zaideju jeigu niekas nesilankys 10 pabusime serveri :P Stai ir heiteriai atsiranda,  Na o koks tolkas dietis i projekta pas tave buvau 2 kartus veliau prasei kad grysciau na nesiginciosiu, na lenku prisirenka visokiu pas tave projekte dar ideti 12 bot zaideju na ir taip aisku, Na pasiziuresim kaip seksis o tu pagalvok ar nebereikalo komentuoji, Man junktis i projekta kur isreklamavau pradzioj tave.....

Redaguota , nario BITA

Na paziuresim man uzteks ir mano keliu zaideju jeigu niekas nesilankys 10 pabusime serveri :P Stai ir heiteriai atsiranda,  Na o koks tolkas dietis i projekta pas tave buvau 2 kartus veliau prasei kad grysciau na nesiginciosiu, na lenku prisirenka visokiu pas tave projekte dar ideti 12 bot zaideju na ir taip aisku, Na pasiziuresim kaip seksis o tu pagalvok ar nebereikalo komentuoji, Man junktis i projekta kur isreklamavau pradzioj tave.....

Nekviečiau tavęs nei karto, jeigu dar bandysi peržengti ribas komentaruose galėsiu ištraukti archyvus skype žinutės nedingsta, taigi jeigu turi kokių įrodymų jog pas manęs žaidžia botai, (fake players) tuomet kelk juos čia, bet kadangi nei vieno tokio nėra nemanau ar rasi tokių įrodymų, nesvarbu bet kokiu atvėju tai būtų tik reklama man, už kurią tik padėkočiau, kadangi žinau kas mano serveriuose yra sudėta, mano projekto tu tikrai neišreklamavai, kadangi pačioje pradžioje teišbuvai jame mėnesį laiko - ačiū už įdėtą indėlį kuris aišku buvo lygus nuliui, jeigu nebučiau savo laiko aukojęs projektui per tuos kelerius metus būčiau žlugęs kaip tu, bet matai dabar per mėnesį surenku +50k lietuvių srautą (jeigu norėsi parašyk asmeniškai numesiu flag country nuorodą).. Todėl džiaugiuosi savo pasiekimais ir net negalvoju apie uždarymą.

Kalbant apie tave žinomą, galimą serveryje būti ir dešimt žmonių - bet koks tikslas yra kurti projektą jeigu jame žaisi tik pats ir tavo pažystami, iš kurių daugiau kaip 80% bus privilegijuoti asmenys kurie tik ir sieks naudos ar bandys pasipelnyti... Geriau sakau jungtis prie kito projekto ir bent gerinti vieną iš šimto negu kurti dar vieną prie to šimto žlungančių po pirmojo mėnesio.

Ši diskusija yra bevertė, kadangi tik laikas viską parodys kas ką pasieks ir kokie yra keno užmojai, linkiu tau tik kuo didesnio pasisekimo, bet su tokiu požiuriu itin didelės sėkmės manau neturi, bet vistiek manau jog nepasiduosi - toks juk turi būti tikras projekto administratorius..

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

(redaguota)

"Serveris SURVIVAL / PVP tipo nieko naujo, ta pati rutiną ir tiek? Galiu atsakyti į jūsų klausima dideliu - NE, mūsų serveryje daugiau jokių neįdomių dalykų ir jokios nusibodusios rutinos, mes turime puikų pasiūlymą jums - žaiskite pas mus mūsų serveryje, bei rinkite serverio valiutą (eurus) kelkitės rangą, tapkite žmogumi (minecraft pasaulio dalimi) kuris turi išsikovojęs pagarbą bei repatuciją"

Užėjau į servero tinklapi tai ta pati rutina kaip ir pas visus :) nieko neįprasto nepastebėjau.

Redaguota , nario Vytautas_mgp
  • Teigiamai 1

"Serveris SURVIVAL / PVP tipo nieko naujo, ta pati rutiną ir tiek? Galiu atsakyti į jūsų klausima dideliu - NE, mūsų serveryje daugiau jokių neįdomių dalykų ir jokios nusibodusios rutinos, mes turime puikų pasiūlymą jums - žaiskite pas mus mūsų serveryje, bei rinkite serverio valiutą (eurus) kelkitės rangą, tapkite žmogumi (minecraft pasaulio dalimi) kuris turi išsikovojęs pagarbą bei repatuciją"

Užėjau į servero tinklapi tai ta pati rutina kaip ir pas visus :) nieko neįprasto nepastebėjau.

Aš kaip supratau tai serveris dar tik startuos, nėra startavęs dar..

banner2.gif UBc2Va5.gif

Aš kaip supratau tai serveris dar tik startuos, nėra startavęs dar..

teisingai supratai, aš ir matau kad tik už 3 dienų, bet aš nieko ten kitokio nematau nei pas visus kitus. Rankai kad bus ? reputacija kad rinktis ? tai čia pas visus tas pats, kur čia tas pabėgimas nuo rutinos aš nelabai įžvelgiu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...