Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3111 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi nejungiau PC apie porą savaičių, nes buvau užsiėmęs ir šiandien pabandęs įsijungti viskas lyg gerai, bet po Windows 7 boot screen'o buvo tik juodas ekranas, nėjo nei ALT+DEL padaryt visiškai nieko, tik pelės cursor'ius veikė. Įsijungiau į safe mode ir kompas pasileido tvarkingai, iškarto padariau failų atkūrimą kuris nukėlė maždaug į 2016-05 mėn.. tuo metu turėjau seną vaizdo plokštę EAH6450 ir tuo metu viskas veikė puikiai.Šiuo metu turiu naują vaizdo plokštę GTX650 ir mano manymu šitie driveriai išsitrynė kaip padariau backup'ą. Po backup'o įsirašiau GeForce Experience, iškarto padariau rebootą ant Normal mode ir viskas veikė, nebuvo tik vaizdo plokštės draiverių, juos įsirašęs perkroviau PC ir vėl juodas ekranas po windows boot logo, ką patartumėt daryt?

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Eiti į Safe Mode'ą ir su DDU ištrint senas tvarkykles. Po to, sudiegti naujas, bet ne per GeForce Experience, o atsisiuntus pilną instaliacijos vedlį.

Draiveriai parsisiūsti iš nVidia puslapio, patįs naujausi kokie buvo.

Bandau DDU siūstis ir žėt. Bėje pas mane yra AMD driveriai vaizdo plokštės likę, bet lyg tryniau aš jį bet vistiek turbūt likęs.

Ištrint tiek AMD tiek nVidia folderius?

Neveikia, black screenas. Viską ištryniau veikė, įsirašiau neveikia.

(redaguota)

Draiveriai parsisiūsti iš nVidia puslapio, patįs naujausi kokie buvo.

Bandau DDU siūstis ir žėt. Bėje pas mane yra AMD driveriai vaizdo plokštės likę, bet lyg tryniau aš jį bet vistiek turbūt likęs.

Ištrint tiek AMD tiek nVidia folderius?

Neveikia, black screenas. Viską ištryniau veikė, įsirašiau neveikia.

Bandyk įsirašyti senesnės versijos tvarkykles. Prieš tai  vėl DDU paleisk. Dažnai būna problemų su tomis tvarkyklėmis, tad kai atsiranda problemos, reikia paieškoti stabilesnių versijų.

Redaguota , nario Tautedorus

Nu supranti, aš kaip įsirašiau tai viskas gerai buvo, dabar įsijungiu pyst juodas iš niekurnieko,o juk veikė :) nu tiek to pabandysiu dar

Bet poto win7 screeno yra tarkim kampe apačioj dešnėj pusėj tos linijos nelegalių Win7 windowsų arba biškį palaukus tas užrašas pasidaro toks lyg būtų išmetę "administrator access" lentelę kurią man išmetą įjungus PC.

Pastebėjau trinant GPU driverius kiekvieną kitą kartą instlaiavus naujus prisideda Chipset Intel driver kas čia? ;D nekliudo jie?

Įrašiau tiek naujiausią šiandien išleistą tiek prieš du mėnesius išleistus draiverius Gtx650 vaizdo plokštei, neveikia nei vieni.

Na va. Dabar žinosiu, kokį papildomą klausimą užduotį tiems, kurie susidurs su šia problema :D.

Hahaha:D blemba gaila kad ten žiūrinėjau nuo 2 iki 7 nu bet tiek to :D

naujausi nvidia driveriai pazeidzia korta arba ja bugina.

screen flicker/artifact problemos is 375.70 versijos ir visoks kitoks meslas.

Jau parsisiunčiau mačiau, kad ten papildomų pridėta nesamonių, vakar update dar driverių įdėjo;D

(redaguota)

as revertinau ir dar vos vos nesudroziau totaliai gpu nes teko flicker mazinti debugginant voltages ir core clockus naydojant msi AB dadedant +1000 core/mem D:

pirma driveriai ankstesni ar koks velnias artifactinima sukele tai speju jei neuzilgo nerasiu stabilios tvarkykliu versijos reikes gpu rmainti meginti.

siaip as gpu overclockinti savarankiskai nemegstu, pakanka to ka iskart ji siulo is boost clock;o. nors esu tikrines stabilu clock speed'a.

Redaguota , nario Mikoto9223

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3111 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...