Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3534 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žodžiu ką tik sudaužiau telefoną, pats ekranas buvo su apsauginiu stikliuku, tačiau vistiek suskilo(tik viršutinis, dešinysis kampas) esmė, kad neveikia pusė ekrano(viršus), o apačia normaliai funkcionuoja, tiek pats ekranas tiek pats liečiamas home button, šiaip iš kart vesčiau taisyti, bet bėda ta, kad telefonas yra kinietiškas - Elephone P9000, manau, kad juos nevisi taiso, tai gal žinot kur Kaune ar Kauno rajone taiso kiniškus telefonus? Kaip jau sakiau mano telefono modelis yra Elephone P900, tiesą sakant neįsivaizduoju ką tokiu atveju daryti.

(redaguota)

O tai kodėl perki kiniškus telefonus? :D

todėl kad tikrai kokybiški telefonai, taip jis skilo ir dalis ekrano neveikia, bet taip pat būna ir visiems samsung, bei iphone telefonams. Krito jis tikrai nepirmą kartą, su dėkliuku nebuvo nešiojamas, nes stikliukas buvo uždėtas blogai ir kai uždedi dėkliuką atšoka stikliukas, tai pasirinkau stikliuką. Ir šiaip su siuntimu mokėjau, apie 240e, o gavau 32GB atminties, 4GB ram, 5.5colių ekraną, fingerprintą, gražų dizainą, gerą kamerą ir gan dažnus OS atnaujinimus iš Elephone, kiek skaičiau tai jau šio mėnesio viduryje(taip išeina, kad jau turbūt šią savaitę) turėčiau gauti ir Android Nougat versiją. Žodžiu, nors telefonas ir dužo, esu LABAI patenkintas savo pasirinkimu ir nė kiek nesigailiu, kad neėmiau LG G Flex 2 kurį norėjau imti, ar bet kokio kito garsaus brando telefono.

EK`ON, jei būtų tik dužęs, tai tikrai nereikėtų nieko dažyti, tas skilimas man tikrai netrukdo, ypač mano atveju, kai jis yra tik pačiam kampe, bet šiuo atveju jis ne tik skilęs, bet ir neveikia. Šiaip bandysiu nešti pa skokį meistrą, o jei nieko, tai parsisiųsiu iš kokio aliexpress ekraną ir pasikeisiu pats.

Redaguota , nario Str33t

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3534 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...