Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kita mėn planuojus pirkti fana ir noriu nusipirkti kur ant viršaus dėdasi toks minimalus fanas ir labai garsiai dirba tai norėčiau patarimo koki dėtis kuris būtu kaip sakoma Silent (kaip bitutė dirbtu)

Pvz; pc-case-qoltec-hacker-usb3.680516-13.jpe Pamatysit ant viršaus dėdasi toks didokas aš dabar tiksliai nepamenu pavadinimo fano

Redaguota , nario boeing

Man reikė pvz iš Skytecho koki fana paimti už 20 eur arba daugiau kad fanas dirbtu tyliai, gal dabar suprasi.

Jei gali tai nuvaryk į skytech ir paklausk pardavėjų ką tau rinktis, nes kai aš pirkau RAM'us galvojau pasiimsiu, ten maždaug 8gb, DDR4, kai nuvariau sako, o kokio dydžio reikia? O su SATA-Interface ar be? Aš toks išsižiojęs stoviu, sakau nieko nežinau, bet pasakiau laptopo modelį, ir viską surado ir užsakė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...