Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, iš temos pavadinimo supratot, jog klausiu ką man geriau pasirinkti? Ar XBOX ONE [bėja klausimas XBOX ONE neprarado galimybės naudoti XBOX 360 diskų? Galima vis dar naudot juos ant XBOX ONE? Nu žodžiu XBOX ONE ar PC už 499 eurus - i5 6400 - GTX 750 Ti? Dbr turiu XBOX 360, tai diskus naudočiau reikalingus ant XBOX ONE.

Redaguota , nario Senis Šaltis
(redaguota)

Pats naudoju 1920x1080 :)

Jeigu kompiuterį naudosi tiesiog reikiamiems dalykams, turiu omeny, ne žaidimams, tada manau pirk kompiuterį, na o jeigu, ruošiesi žaisti naujausius, ar nebūtinai žaidimus, siūlyčiau dar pataupyti šiek tiek ir nusipirkti galingesnį kompiuterį. Nemanau, kad apsimoka pirkti XBOX, kuomet turi vieną. :)

Nežinau, xbox 360, nebegauna žaidimų atnaujinimų, + pas manęs nulaužtas tai nei su draugais turinčiais xbox 360 nepažaisiu drauge nei ką, o ant pc nebturiu laiko taupyt, kadangi skubiai reikia :) Mane labiau traukia XBOX ONE

Redaguota , nario Senis Šaltis

Pats naudoju 1920x1080 :)

Nežinau, xbox 360, nebegauna žaidimų atnaujinimų, + pas manęs nulaužtas tai nei su draugais turinčiais xbox 360 nepažaisiu drauge nei ką, o ant pc nebturiu laiko taupyt, kadangi skubiai reikia :) Mane labiau traukia XBOX ONE

Tave labiau traukia „XBOX ONE“, viskas - klausimas atsakytas! :) Tave tas dalykas labiau traukia, neturi laiko pinigų taupymui, pirmyn! Pirk tai, kas tau arčiau širdies. :)

4K nebūtinas xbox one S konsolėi, bet ji jį palaiko. Tiesiog nematysi jokio skirtumo, nuo paprasto xbox one. Negalėsi žaisti su xbox 360 diskais.

Gali pirkti xbox one S, ir keleta xbox one skirtu žaidimų. Jeigu žaidimams tai rinkis xbox one S o ne kompiuterį, vėliau kokį laptopą galėsi nusipirkt šiaip kažką daryti.

Jeigu skirtumo nebus, tai manau pasiimsiu XBOX ONE paprasta, taip aišku žaidimams, arba galėčiau kad ir abu nusipirkt, bet pirmiausiai turbūt imčiau PC, kadangi žadu ir pafilmuoti GTA 5 ant medium grafikų, na o poto atsiras 200 eurų greitai, tai pasiimčiau ir XBOX ONE :D Nebreiktų rūpintis, kodėl abu noriu? Na PC filmuočiau GTA 5, o XBOX ONE naudočiau pažaisti Forza Horizon 3 ar daug kitų žaidimų, kadangi PC nenorėsiu daug apkrauti, na parašysiu šitaip PC - gta 5 filmavimui ar šeip pažaist, XBOX ONE - forza horizon 3 pažaist, nefilmuosiu su XBOX ONE kadangi reikia ikišti nemažai pinigų į filmavimo laikmena ar kaip čia pasakius.

Tave labiau traukia „XBOX ONE“, viskas - klausimas atsakytas! :) Tave tas dalykas labiau traukia, neturi laiko pinigų taupymui, pirmyn! Pirk tai, kas tau arčiau širdies. :)

Tiesa sakai :D Bet manau ir abu neprošali :D PC - naudočiau GTA 5 medium grafikų filmavimui, na o XBOX ONE - forza horizon 3 pažaist ar kitų žaidimų, XBOX ONE irgi galėčiau filmuoti žinau tai, bet reikia nemažai pakloti pinigų ant filmavimo laikmenos, taipogi PC turi FORZA HORIZON 3 ant win 10, bet nelabai noriu ant PC, win 10 nepatinka :)

Aš siūlyčiau pc, bent jau man tai asmeniškai kompiuteris geriau.. :D

Na taip taip, kitiem PC, kitiem XBOX :D Man iš tikro abu geri :D

(redaguota)

Jeigu skirtumo nebus, tai manau pasiimsiu XBOX ONE paprasta, taip aišku žaidimams, arba galėčiau kad ir abu nusipirkt, bet pirmiausiai turbūt imčiau PC, kadangi žadu ir pafilmuoti GTA 5 ant medium grafikų, na o poto atsiras 200 eurų greitai, tai pasiimčiau ir XBOX ONE :D Nebreiktų rūpintis, kodėl abu noriu? Na PC filmuočiau GTA 5, o XBOX ONE naudočiau pažaisti Forza Horizon 3 ar daug kitų žaidimų, kadangi PC nenorėsiu daug apkrauti, na parašysiu šitaip PC - gta 5 filmavimui ar šeip pažaist, XBOX ONE - forza horizon 3 pažaist, nefilmuosiu su XBOX ONE kadangi reikia ikišti nemažai pinigų į filmavimo laikmena ar kaip čia pasakius.

Tiesa sakai :D Bet manau ir abu neprošali :D PC - naudočiau GTA 5 medium grafikų filmavimui, na o XBOX ONE - forza horizon 3 pažaist ar kitų žaidimų, XBOX ONE irgi galėčiau filmuoti žinau tai, bet reikia nemažai pakloti pinigų ant filmavimo laikmenos, taipogi PC turi FORZA HORIZON 3 ant win 10, bet nelabai noriu ant PC, win 10 nepatinka :)

Nemanau kad tau bus gerai filmuoti su 500e kompiuteriu, kaip gta V gali laginti filmuojant ir panašiai. Vietoj to 500e pc geriau nusipirk tą įrangą ir viskas. Tas 750ti nėbėra toks geras. Paskui laptopa šiaip naršyt galėsi pasiimt.

Redaguota , nario EK'ON

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Nemanau kad tau bus gerai filmuoti su 500e kompiuteriu, kaip gta V gali laginti filmuojant ir panašiai. Vietoj to 500e pc geriau nusipirk tą įrangą ir viskas. Tas 750ti nėbėra toks geras. Paskui laptopa šiaip naršyt galėsi pasiimt.

Nors gal ir taip, na planuoju filmuoti ir lengvesnį žaidimą kurį paveža laisvai ir loptopai seni ir t.t pc, jis tikrai man eitų, gal kam ir vaikiškas žaidimas bet man tikrai ne, nemažai pastangų reikia įdėti į vieną gerą serverį Kappa - ROBLOX - Kappa

Nors gal ir taip, na planuoju filmuoti ir lengvesnį žaidimą kurį paveža laisvai ir loptopai seni ir t.t pc, jis tikrai man eitų, gal kam ir vaikiškas žaidimas bet man tikrai ne, nemažai pastangų reikia įdėti į vieną gerą serverį Kappa - ROBLOX - Kappa

Tai turiu aumenyje kad GTA 5 paprastai žaiščiau, o ta žaidimą ROBLOX filmuočiau :D

Nori naujausius žaidimus žaist be vargo - konsole pirk, avermedia įrašymams nusipirksi. Nes su tokiais parametrais pc ilgai netemps t.y. visi žaidimai gi daugiau reikalaus. Aišku pc pliusas, kad grafikos geresnės būna, bet vėl, tenka daugiau investuoti :)

PC - naujausių žaidimų nežaiščiau, tik GTA 5 medium grafikos kuriam daugiausiai ir reiktų geležies, o kiti žaidimai eitų tikrai be vargo, ne žaidimai o žaidimas :D Nu arba žaidimai nežinau :D O ant XBOX ONE fh 3 ir t.t :) 

PC - naujausių žaidimų nežaiščiau, tik GTA 5 medium grafikos kuriam daugiausiai ir reiktų geležies, o kiti žaidimai eitų tikrai be vargo, ne žaidimai o žaidimas :D Nu arba žaidimai nežinau :D O ant XBOX ONE fh 3 ir t.t :)

Jeigu dėl gta pc pirkt tai... konsolė pigiau kainuoja :))

Jeigu dėl gta pc pirkt tai... konsolė pigiau kainuoja :))

Gal ir tiesa sakai, bet turbūt pasiimsiu PC pirmiausia, o vėliau ir XBOX ONE, tada nereiks man nervotis kad pasirinkau blogai ir t.t aišku abu neiškart, iš pradžių PC, kadangi XBOX ONE bus pigiau, tai brangiausia dalyką geriau pirmiausia pirkt, o PC naudosiu ROBLOX pafilmuot, twitch pažiūret, tamo, youtube, ir t.t :)

Turiu xbox one, 3 menesius pazaidziau ir dabar pardavineju, kad stacionaru nusipirkt. Xbox One pliusas tas jog visus naujausius zaidimus velka, minusu daugiau, tai jog reikia moket uz membershipa (intika), antra, tai jog zaidimai tikrai yra gan brangus!. Tai isvada tokia, geriau pasitaupyt ant gero stacionaraus kompiuterio ir zaist per ji.

(redaguota)

Rinkčiausi stacionarų kompiuterį. Kodėl?

• Žaidimų kiekis yra žymiai didesnis.
  • Žaidimai pigesni dėl Steam platformos.
  • Surinkęs kompiuterį už didesnę kainą gauni geresnį performansą nei tą, kurį siūlo bet kokia konsolė.
  • Kompiuteris yra universalus. Su juo ne tik galėsi žaisti, o ir atlikti bet kokias užduotis, kurioms sukurtas soft'as.
  • Svarbiausia, pateksi į The Glorious PC Gaming Master Race!

maxresdefault.jpg

Redaguota , nario Tautedorus

Rinkčiausi stacionarų kompiuterį. Kodėl?

• Žaidimų kiekis yra žymiai didesnis.
  • Žaidimai pigesni dėl Steam platformos.
  • Surinkęs kompiuterį už didesnę kainą gauni geresnį performansą nei tą, kurį siūlo bet kokia konsolė.
  • Kompiuteris yra universalus. Su juo ne tik galėsi žaisti, o ir atlikti bet kokias užduotis, kurioms sukurtas soft'as.
  • Svarbiausia, pateksi į The Glorious PC Gaming Master Race!

maxresdefault.jpg

Prajuokino filmukas :D Jau nuspręsta ką pirksiu, tai yra PC, ne vien dėl tavo priežaščių, bet mano manymu XBOX sunkiau yra nusitaikyti į žmogų su ginklu pvz GTA Online, taip kad, perku PC.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...