Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

i84_2016-box-ess-win-10-finder-os-icon-2

Sveiki, pardavinėju ESET Smart Security antivirusinės licencijos raktus.

• Antivirusinės versija: 10
  • Licencijos galiojimas: Nenustatyta (T.y licencija gali pasitaikyti bet kokia. Kita trumpiau galiojanti, kita ilgiau. Kitaip tariant ant kokios pataikysite - tokia ir turėsite.) - [Dažniausiai pasitaikantys raktai yra 6-7 mėnesių.] 
  • Dėl kainos kreipiamasi asmenine žinute (Kaina toli gražu skiriasi nuo oficialios labai. Prašau simbolinės sumos.)
  • Iškilus bėdai jog imtu ir neveiktu raktas arba po kiek tai laiko dingtu licencija nei buvo nurodytas pasibaigimo laikotarpis - pakeisiu nauju nemokamai.

ESET Smart Security

Antivirusine

Antišnipinėjimo programa

Ugniasienė

Apsauga nuo šiukšlių

ESET Smart Security - visapusiškos apsaugos sprendimas, papildantis ESET NOD32 Antivirus programą ugniasiene ir „antispam“ technologija, kuri apsaugo Jūsų šeimą nuo grėsmių, blokuodama erzinančius „spam“ laiškus ir puikiai kompiuteriams, skirtiems tiek darbui, tiek žaidimams.

Tėvų kontrolė

ESET Smart Security papildyta tėvų kontrolės funkcija, kuri leidžia blokuoti nepageidaujamo turinio svetaines ir apsaugoti vaikus nuo žalingos informacijos.

Sumanesnė užkarda

Apsaugo nuo neautorizuoto prisijungimo prie Jūsų kompiuterio, tikrina nuo grėsmių gaunamą ir siunčiamą informaciją.

Greitesnis nuskaitymas

ESET naudojasi debesų technologija Live Grid, leidžiančia tikrinti programų patikimumą ir greičiau reaguoti į naujas pasirodžiusias grėsmes.

Optimizuota pasileidimo procedūra

Jums nebereikės laukti, kol pradės veikti antivirusinė programa - įsijungę kompiuterį iškart galite pradėti saugiai dirbti ir naršyti internete.

Naudoja mažai resursų

Naujos versijos ESET antivirusinės veikia žymiai sparčiau, tačiau nereikalauja daug sistemos resursų ir nelėtina kompiuterio.

P.S Nelaukiami komentarai ne į temą. Pageidautini komentarai yra tik susiejusi klausimai su šia tema, pirkimo klausimais, pirkėjų atsiliepimais. 

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Rimtai ? iš kur gauni tuos raktus ? tikriausiai parašai eset smart security 10 free keys ir atsiranda ? va čia tai alfa gangsterio varkės istorija :D

Iš kur jos gaunu tai aš neatskleisiu. O kad aš jos gaunu labai pigiai tai faktas. Žinoma galima atrasti internete kitų žmonių patalpintus vieną kitą raktą nemokamai, bet tektu pavargti kol atrasi jau nepaimtą raktą. Nes kas gi neima vertingų dalykų per giveaway.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Kaina kokia?

Kaip ir minėjau simbolinė. Jeigu ketinate pirkti ir jums reikalinga kaina (Rašom į PM.)

i32_1GgDyjw.png

Iš kur jos gaunu tai aš neatskleisiu. O kad aš jos gaunu labai pigiai tai faktas. Žinoma galima atrasti internete kitų žmonių patalpintus vieną kitą raktą nemokamai, bet tektu pavargti kol atrasi jau nepaimtą raktą. Nes kas gi neima vertingų dalykų per giveaway.

Labai pigiai jo pigiai nemokamai labai pigiai gauni aš tą eset ne vienam rašiau ir ta koda lengvai randu nežinau kas tau per sunkumai surast free kodų paskui radęs apsidžiaugi kai vaikas gavęs su mašina pavažinėt :D

Labai pigiai jo pigiai nemokamai labai pigiai gauni aš tą eset ne vienam rašiau ir ta koda lengvai randu nežinau kas tau per sunkumai surast free kodų paskui radęs apsidžiaugi kai vaikas gavęs su mašina pavažinėt :D

Realiai aš nesuprantu kokio tikslo rašoma yra iš tavo pusės į šią temą. Paklausei - aš atsakiau, o tu dar mano atsakymą kritikuoji. Nesinori iškarto švaistytis įspėjimais, bet paskutinį kartą įspėju man tokių nesąmonių nereikia. Jau rašiau temos turinyje ką rašyti galima.

i32_1GgDyjw.png

Negi kainą sunku visiems pasakyti? Gal ir domintų.

Tokiu atveju kreipiamasi į PM :)

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...