Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi užsimaniau televizorių nusipirkt, kad būtu monitorius tuo pačiu. Norėčiau, kad būtu ir smart tv su FullHD bet nelabai randu iki 200e.

Radau nebloga varianta labai patiko dizainas ir spec + 2016 metų telikas tik minusas neturi smart tv galimybės :/ bet kiek žinau galima kažką prijungti, kad būtu išmanus tv.

https://www.varle.lt/televizoriai/televizorius-philips-24pfs523112--1932039.html

Jei turit ką geresnio siūlykite, ir parašykite kuom būtu jūsų variantas pranašesnis už mano dabar išsirinktą.

Kiekviena už naudingą komentarą +r3p

Pataupyk tuos 50, geriau nusipirksi geresnį nei su 60hz ir akis gadinsi :)

nepriklausomai nuo to kiek hz yra, akys gadinsis vienodai. O tie televizoriai su 200hz ir daugiau yra tik reklaminis triukas. Realiai ten paprasti 60hz monitoriai.

Siaip nepatariu televizoriaus pirkt, jeigu dauguma laiko naudosi prie pc. Ypac jei zadi geimint. Ant televizoriu response time ziauriai didelis, nes naudojami visokie filtrai, kurie iskraipo spalvas.

nepriklausomai nuo to kiek hz yra, akys gadinsis vienodai. O tie televizoriai su 200hz ir daugiau yra tik reklaminis triukas. Realiai ten paprasti 60hz monitoriai.

Siaip nepatariu televizoriaus pirkt, jeigu dauguma laiko naudosi prie pc. Ypac jei zadi geimint. Ant televizoriu response time ziauriai didelis, nes naudojami visokie filtrai, kurie iskraipo spalvas.

Aš vpš labai retai naudosiu ji kaip monitorių ir tikrai ne gamingui :)

Pataupyk tuos 50, geriau nusipirksi geresnį nei su 60hz ir akis gadinsi :)

Ant ano 200Hz http://prntscr.com/d6e3pv

Deja, tai nėra reklaminis :) jau kiek teko dėl hercų pirkt televizorius, tai yra taip: kuo daugiau, tuo geriau :) Ir atsimink, akis gadinsi vienodai, jeigu tik sėdėsi prie pat, yra atstumai, jų ir reikia laikytis :)

Aš vpš labai retai naudosiu ji kaip monitorių ir tikrai ne gamingui :)

Ant ano 200Hz http://prntscr.com/d6e3pv

Jeigu čia to iš varlės tai tikrai ne 200 Hz :) nes ten pc įvestis - 60Hz

Deja, tai nėra reklaminis :) jau kiek teko dėl hercų pirkt televizorius, tai yra taip: kuo daugiau, tuo geriau :) Ir atsimink, akis gadinsi vienodai, jeigu tik sėdėsi prie pat, yra atstumai, jų ir reikia laikytis :)

Jeigu čia to iš varlės tai tikrai ne 200 Hz :) nes ten pc įvestis - 60Hz

Nu taip to iš varlės. http://pigu.lt/televizoriai/televizoriai-philips-24pfs5231?id=12576721

tai kaip manot, kodel pro geimeriai naudoja 144hz monitorius, jeigu galetum nusipirkt 600hz televizoriu?

Kad ir kiek ten tu hz ant televizoriaus rasys, ten vistiek bus 60 hz. Tiesiog jie naudoja toki triuka, kad tarp kadru pakartoja ar iterpia kitus kadrus (pats tiksliai nezinau). Zodziu cia yra panasiai kaip su gaming ausinem, kuriose yra irengta 7.1 virtual surround sistema. Ten realiai tera tik 2 koloneles, taciau su su programu pagalba siekiama isgaut, kad butu toks garsas, lyg su 8 kolonelem. Taciau realybej is tokiu sistemu jokios naudos ir vietoj normalaus garso girdi kazkoki suda.

Tikiuos suprasi ka noriu pasakyt, nes man sunkiai sekasi paprastai paaiskint. :) 

tai kaip manot, kodel pro geimeriai naudoja 144hz monitorius, jeigu galetum nusipirkt 600hz televizoriu?

Kad ir kiek ten tu hz ant televizoriaus rasys, ten vistiek bus 60 hz. Tiesiog jie naudoja toki triuka, kad tarp kadru pakartoja ar iterpia kitus kadrus (pats tiksliai nezinau). Zodziu cia yra panasiai kaip su gaming ausinem, kuriose yra irengta 7.1 virtual surround sistema. Ten realiai tera tik 2 koloneles, taciau su su programu pagalba siekiama isgaut, kad butu toks garsas, lyg su 8 kolonelem. Taciau realybej is tokiu sistemu jokios naudos ir vietoj normalaus garso girdi kazkoki suda.

Tikiuos suprasi ka noriu pasakyt, nes man sunkiai sekasi paprastai paaiskint. :)

Todėl, kad gaming monitoriaus ir tv paskirtis skirtinga :) + ms skiriasi :) žmogus aiškiai parašęs kad daugiau kaip TV naudos :) o ne gaming'ui

Nelabai ten daug naudos is tu Smart teliku. O ypac pigiu Smart teliku!

Ir masto ilgai, ir funkcionalumas lievesnis uz smartfonus..

Ir jo, kaip ir sake naudot telika vietoj monitoriaus yra nesamone! (Nebent bus naudojama konsolej)

Kai prijungi prie PC, bandai su pele kazka palost, man tiesiog degina akis tas vaizdas, asarot nifigovai pradeda (ne po tam tikro laiko, o iskart). Jauciu ziauriai dideli diskomforta, iskart pasijungiu atgal i monitoriu, ir akys iskart kaifuot pradeda..

Vienintelis pliusas is sito teliko man jog galiu per ji ziuret filmus/serialus. 

O del zaidimu, patogu zaist tik tuos zaidimus kur su pulteliu. Arba zaist konsole.

P.S. Telikas mano: Samsung FullHD 101cm (Smart TV) 60Hz tingiu ziuret tikslu modeli!

Skaitosi pigus telikas, mokejau apie ~414eur. Tai ka tu ten uz 200eur zadi nusipirkt, tai nzn.. geriau monika normalu paimtum (jeigu PC zaidimams)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nelabai ten daug naudos is tu Smart teliku. O ypac pigiu Smart teliku!

Ir masto ilgai, ir funkcionalumas lievesnis uz smartfonus..

Ir jo, kaip ir sake naudot telika vietoj monitoriaus yra nesamone! (Nebent bus naudojama konsolej)

Kai prijungi prie PC, bandai su pele kazka palost, man tiesiog degina akis tas vaizdas, asarot nifigovai pradeda (ne po tam tikro laiko, o iskart). Jauciu ziauriai dideli diskomforta, iskart pasijungiu atgal i monitoriu, ir akys iskart kaifuot pradeda..

Vienintelis pliusas is sito teliko man jog galiu per ji ziuret filmus/serialus. 

O del zaidimu, patogu zaist tik tuos zaidimus kur su pulteliu. Arba zaist konsole.

P.S. Telikas mano: Samsung FullHD 101cm (Smart TV) 60Hz tingiu ziuret tikslu modeli!

Skaitosi pigus telikas, mokejau apie ~414eur. Tai ka tu ten uz 200eur zadi nusipirkt, tai nzn.. geriau monika normalu paimtum (jeigu PC zaidimams)

Ne man moniko nereik.(Laptopas pas mane) Man geriausias variantas domina iš televizorių

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...