Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas,deje ne,ne baguckis is vogtu pinigu o Mindaugas_... tau jis turejo projekta perleisti. Tai vat tu isviso tylek kaip po sluota palindes ir man neturetum tureti jokiu priekaistu, o jei jau ko nori rasyk i skype,netersk zmogaus grazios temos. :)P.S. Patikimas,tikiuosi rasi kanors gero :)

Tai atrašyk į skype. Yra visi pavedimai ir visos žinutės, kurios įrodytų tavo kaltę, tad siūlau nurimti ir sėdėti suraukus šikną kol skandalo neiškėliau. Temos neteršiu, sakau kaip yra, kiek žinau laisva Lietuva, niekas nedraus reikšti savo nuomonės.

• Teigiamai 3

Tai atrašyk į skype. Yra visi pavedimai ir visos žinutės, kurios įrodytų tavo kaltę, tad siūlau nurimti ir sėdėti suraukus šikną kol skandalo neiškėliau. Temos neteršiu, sakau kaip yra, kiek žinau laisva Lietuva, niekas nedraus reikšti savo nuomonės.

Tai vat butent kad nedraus niekas :) Rasyk i skype atrasysiu su malonumu,turiu dabar nemazai laisvo laiko :) O del to kad turi tai gerai nieko neslepiu kad pervedei tu man pinigelius :) bet as ir turiu visa pokalbi kad mindaugas tau viska perleis ir jus susisieket... Tai vat turejo mindaugas duoti tau projekta arba grazinti pinigus tau kuriuos man isiuntei,nes jisai man nei cento nepervede.Tai prasyciau nekibti prie manes aiskinkites ten judu :) 

(redaguota)

Tai vat butent kad nedraus niekas :) Rasyk i skype atrasysiu su malonumu,turiu dabar nemazai laisvo laiko :) O del to kad turi tai gerai nieko neslepiu kad pervedei tu man pinigelius :) bet as ir turiu visa pokalbi kad mindaugas tau viska perleis ir jus susisieket... Tai vat turejo mindaugas duoti tau projekta arba grazinti pinigus tau kuriuos man isiuntei,nes jisai man nei cento nepervede.Tai prasyciau nekibti prie manes aiskinkites ten judu :)

Tu apscaminai mane, Mindaugas tave. Pinigai pas tave, projektas pas Mindaugą. Kas pas mane? Nieko. Tu bandei pasidaryt dvigubą biznį - nepaėjo. Galiausiai ant ledo likau tik aš, o dabar dar bandai draskyt akis ir neigt dalykus, kurie ir taip akivaizdūs.

Sorry, Dovydai, tema ne apie tai, bet Andrius ir toliau nesiteikia atrašyti, tai tenka čia išsiaiškinti. Last comment.

Redaguota , nario @Domas
  • Teigiamai 1

Tu apscaminai mane, Mindaugas tave. Pinigai pas tave, projektas pas Mindaugą. Kas pas mane? Nieko. Tu bandei pasidaryt dvigubą biznį - nepaėjo. Galiausiai ant ledo likau tik aš, o dabar dar bandai draskyt akis ir neigt dalykus, kurie ir taip akivaizdūs.

Tu tariais su mindaugu,ir tikrai ant ledo nelikai gavai arba is projekto kazkoki dali arba pinigus jis tau grazino nes man jis rase kad as nebegrazinciau tau tuos pinigus nes as zadejau grazinti.. sake jis pats grazins tau ir susitars tai vat neieskok adatos sieno kupetoi... Ir jei ka rasyk i skype man...

(redaguota)

Labas,deje ne,ne baguckis is vogtu pinigu o Mindaugas_... tau jis turejo projekta perleisti. Tai vat tu isviso tylek kaip po sluota palindes ir man neturetum tureti jokiu priekaistu, o jei jau ko nori rasyk i skype,netersk zmogaus grazios temos. :)

P.S. Patikimas,tikiuosi rasi kanors gero :)

:DDDDDDDD tu 100e pasiemei ir projekta kitam parduot norejai ir sakai kad jis duot turejo? Normalus, kaip galima tau priekaištų netūrėt? ;DD Išvis iš kur tokie žiūrkėnai kaip tu dar ne banuose sėdi -_- p.s gi tu tik domena davei, kodėl Domui nedavei nei gm nei fb puslapio, ar skype paskyros?

Sėkmės Dovydai :)

Redaguota , nario Eimantas //

CInk2yQ.jpg

:DDDDDDDD tu 100e pasiemei ir projekta kitam parduot norejai ir sakai kad jis duot turejo? Normalus, kaip galima tau priekaištų netūrėt? ;DD Išvis iš kur tokie žiūrkėnai kaip tu dar ne banuose sėdi -_- p.s gi tu tik domena davei, kodėl Domui nedavei nei gm nei fb puslapio, ar skype paskyros?

Sėkmės Dovydai :)

Nesikišk į jų reikalus, dėkui :)

✉ Email; [email protected]

Jei taip atvirai kalbant tai būtų įdomu sužinoti kiek per pastaruosius kelerius esi turėjęs projektų (kalba eina tik apie sa:mp), ir kiek iš jų buvo uždaryti dėl aiškių arba neaiškių priežąsčių. Visuomet esi garantuotas savo sprendimais, tačiau rezultatas finale gaunasi visiškai kitoks nei tikiesi. Nesu pranašas ar panašiai, bet saugu manyti, jog ir šis būsimas tavo projektas tau ir vėl pakiš koja ko pasekoje matysime aiškų rezultatą - projekto uždarymą.

• Teigiamai 1

Grįžta į SAMP'ą šitas frajeris, ir dar su kolega... Jaučiu tokie patys abu "Aferistai" iki 500 eurų projektą kurt... Galva pamastyk tu biškį :) Tuos 500 eurų galima išleisti negreitai, būtent sukurti savo forumą,domeną, bei užsisakyti IPB dizainą, nei pirkti kažkokį forumą, kuriame yra žmonių, todėl ir pakelia tą kainą. Be to, kam aš čia viską aiškinu? Tiesiog nebeapsimoka tau už tuos pinigus kažkokį sampo projektą pirkti, tas pats, kas į balą tuos tavo 300 ar 500 eurų išmesti, kiek esi buvęs projektų, kiek esi kūręs projektų - nei vienas nepaėjo, o galvoji dabar nusipirksi unikalų projektą, apie kurį pats žinotum ir tęstum jo veiklą? Manau, visi žaidėjai greit dingtų ir tu nieko unikalaus iš to nepadarytum t.y nepritrauktum didelio žmonių skaičiaus. Geriau pačiam susirasti gerą komandą ir sukurti tikrai unikalų projektą nuo 0, bet tokių iš viso Lietuvoje yra mažai, ir pagal tavo mąstymą, tu net vienas neišmoktum padaryti paprasto forumo, o tu dar kalbi, apie nuosavą unikalų projektą, kuris tau neštų didelį pelną, būtent dėl to ir tu nori sukurti projektą, kad neštų pelną, bet kaip ir minėjau, kiek kūrei - nei iš vieno negavai jokio pelno, neibent apgavai kažką.

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...