Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na kad Lietuvoje permokėsi tai tiesa, bet prie čia kokybė? Beretta ir Afrikoj Beretta. Visur vienodi. Bet šiaip tik neimk to pilnai plastikinio kur kaina iki 100 eurų būna, ilgai netarnaus (nebent pasiseks), nes labai jau jautrūs ir neitin kokybiški jie, pats kaip tik tokį ir turiu kaip tu ieškai, vieną sezoną Legione sužaidžiau ir vsio, dujos per visus galus eina, nesvarbu kokia apkaba, nesvarbu kokios dujos, silikoninis tepalas nepadeda, galima pasikeiti vidurius, bet vėlgi mokėti pinigus ir ardyti pilnai visą ginklą, na žodžiu. Pats dabar imsiu mažiausiai už 200 eurų pistoletą vasaros sezonui, nes žiema nepatartina naudoti jų (dujinių), patariu ir tau tiesiog pasitaupyti ir pasiimti geresnį, na nebent tu neužsiimi šratasvydžiu, tada profesionalaus nereikia. Vienas draugas iš Rusijos airsoft'o komandos elektrinį Glock'ą 18 turi, su juo jau ir per šalčius ir per karščius žaisti galima, bet irgi gerą rasti reikia, nes neitin populiarūs elektriniai pistoletai.

Redaguota , nario cCheerSs

Na kad Lietuvoje permokėsi tai tiesa, bet prie čia kokybė? Beretta ir Afrikoj Beretta. Visur vienodi. Bet šiaip tik neimk to pilnai plastikinio kur kaina iki 100 eurų būna, ilgai netarnaus (nebent pasiseks), nes labai jau jautrūs ir neitin kokybiški jie, pats kaip tik tokį ir turiu kaip tu ieškai, vieną sezoną Legione sužaidžiau ir vsio, dujos per visus galus eina, nesvarbu kokia apkaba, nesvarbu kokios dujos, silikoninis tepalas nepadeda, na žodžiu. Pats dabar imsiu mažiausiai už 200 eurų pistoletą vasaros sezonui, nes žiema nepatartina naudoti jų (dujinių), patariu ir tau tiesiog pasitaupyti ir pasiimti geresnį, na nebent tu neužsiimi šratasvydžiu, tada profesionalaus nereikia. 

Jei moki tinkamai prižiūrėti, tai ir už 20€ gali ilgus metus tarnauti ;) Turiu paprasta beretta co2, jis yra iš metalo + ABS plastikas, antrus metus veikia kaip naujas  :soka: kaina jo tada buvo 30€

Jei moki tinkamai prižiūrėti, tai ir už 20€ gali ilgus metus tarnauti ;) Turiu paprasta beretta co2, jis yra iš metalo + ABS plastikas, antrus metus veikia kaip naujas  :soka: kaina jo tada buvo 30€

Aš irgi kelis CO2 pilnai metalinius, Desert Eagle ir Tokarev TT, kaip ten juos prižiūrėti reikia aš žinau, 8 metai airsofto liga sergu, bet yra labai didelis skirtums kur CO2 ir kur Greengas. Juolab jeigu tave domina su blowback, tai net neverta pirkti, kadangi CO2 + be blowback labai labai retai turi problemų, nes sistema labai primityvi ir praktiškai sugesti nėra kam. Jeigu tu ir Beretta nori CO2 ir be blowback, tai žinoma galima rasti ir už 50 eurų, nieko blatno ten nebus, bet veiks, bet vat jeigu nori geros GreenGas replikos su blowback ir visais kitais bairiais, tada geriausia žiūrėti Tokyo Marui ir už kokius 150-200 eurų. Prisiklausęs ir prisižiūrėjęs aš apie juos esu belekiek, šį bei tą išmanau. 

Aš irgi kelis CO2 pilnai metalinius, Desert Eagle ir Tokarev TT, kaip ten juos prižiūrėti reikia aš žinau, 8 metai airsofto liga sergu, bet yra labai didelis skirtums kur CO2 ir kur Greengas. Juolab jeigu tave domina su blowback, tai net neverta pirkti, kadangi CO2 + be blowback labai labai retai turi problemų, nes sistema labai primityvi ir praktiškai sugesti nėra kam. Jeigu tu ir Beretta nori CO2 ir be blowback, tai žinoma galima rasti ir už 50 eurų, nieko blatno ten nebus, bet veiks, bet vat jeigu nori geros GreenGas replikos su blowback ir visais kitais bairiais, tada geriausia žiūrėti Tokyo Marui ir už kokius 150-200 eurų. Prisiklausęs ir prisižiūrėjęs aš apie juos esu belekiek, šį bei tą išmanau.

Nepatikėsi, bet M9 GGB turi mažiau dalių už M9 co2 be blowback :D
(redaguota)

Nepatikėsi, bet M9 GGB turi mažiau dalių už M9 co2 be blowback :D

Patikėsiu kodėl gi ne :D. Neteko CO2 M9 ardyt, dalių ten gal ir daugiau, bet vis tiek visai kitaip viskas veikia ir kur kas geriau laiko :D. Aš kai tik nusipirkau savo KJW M9 man komandos draugai vis aiškindavo, kad pasielgiau neprotingai ir kad jau geriau už mažą kainą imti CO2 ir be blowback, o jeigu jau nori gero ir profesionalaus bent jau 150 eurų sumokėti. Aš aišku norėjau pasiimti gerą daiktą, bet už mažą kainą, va dabar ir kabo pas mane ant sienos jis, vasara panaudoti išeina šturmuojant pastatą, bet ir tai duok Dieve vieną apkabą iššaudo. Vienas turi M9 Tokyo Marui firmos, mokėjo palei 300 eurų, veikia kaip laikrodukas, nesvarbus nei oras, nei niekas, labai sėkmingą pasiėmė, nes visgi tie pistoletai labai jau problematiški, AEG tiek bėdų neturi.

P.S gali pasižiūrėti Army-Shop.lt ir Airstrike.lt, ten kainos kiek didesnės, bet ne taip baisiai dar, Army-Shop'e pirkausi AK Tactical, o Airstrike Benelli M3, mokėjau daugiau nei būčiau palikęs lenkuose ar UK'uose, bet nežymiai. Čia jau tuo atveju jeigu nerasi kas iš užsienio nupirkti galėtu.

Redaguota , nario cCheerSs

Patikėsiu kodėl gi ne :D. Neteko CO2 M9 ardyt, dalių ten gal ir daugiau, bet vis tiek visai kitaip viskas veikia ir kur kas geriau laiko :D. Aš kai tik nusipirkau savo KJW M9 man komandos draugai vis aiškindavo, kad pasielgiau neprotingai ir kad jau geriau už mažą kainą imti CO2 ir be blowback, o jeigu jau nori gero ir profesionalaus bent jau 150 eurų sumokėti. Aš aišku norėjau pasiimti gerą daiktą, bet už mažą kainą, va dabar ir kabo pas mane ant sienos jis, vasara panaudoti išeina šturmuojant pastatą, bet ir tai duok Dieve vieną apkabą iššaudo. Vienas turi M9 Tokyo Marui firmos, mokėjo palei 300 eurų, veikia kaip laikrodukas, nesvarbus nei oras, nei niekas, labai sėkmingą pasiėmė, nes visgi tie pistoletai labai jau problematiški, AEG tiek bėdų neturi.

P.S gali pasižiūrėti Army-Shop.lt ir Airstrike.lt, ten kainos kiek didesnės, bet ne taip baisiai dar, Army-Shop'e pirkausi AK Tactical, o Airstrike Benelli M3, mokėjau daugiau nei būčiau palikęs lenkuose ar UK'uose, bet nežymiai. Čia jau tuo atveju jeigu nerasi kas iš užsienio nupirkti galėtu.

O tai airstrike dabar priima užsakymus ar ne?

O tai airstrike dabar priima užsakymus ar ne?

Aš manau priima, bent jau prieš kelis mėnesiukus tai tikrai priimdavo. Galų gale Facebook'e Airsoft Kaunas, arba tiesiog AIRSOFT pasižiūrėk, ten dažnai žmonės kurie daro užsakymus parašo, susisiekus su jais galėtum arba visiškai nemokant už siuntimą nusipirkti, arba susimetus ten po keletą euriukų. Yra toks Lukas, pavardės čia gal neminėsiu, jei reikės parašysiu į PM geriau :D. Tai vat per jį visad iš užsienio pirkdavau ginklus, aksesuarus, detales ir pnš, pirkdavau tik aš vienas, bet už siuntimą vis tiek nieko neimdavo. 

Aš manau priima, bent jau prieš kelis mėnesiukus tai tikrai priimdavo. Galų gale Facebook'e Airsoft Kaunas, arba tiesiog AIRSOFT pasižiūrėk, ten dažnai žmonės kurie daro užsakymus parašo, susisiekus su jais galėtum arba visiškai nemokant už siuntimą nusipirkti, arba susimetus ten po keletą euriukų. Yra toks Lukas, pavardės čia gal neminėsiu, jei reikės parašysiu į PM geriau :D. Tai vat per jį visad iš užsienio pirkdavau ginklus, aksesuarus, detales ir pnš, pirkdavau tik aš vienas, bet už siuntimą vis tiek nieko neimdavo.

Parašyk į pm jo kontaktus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...