Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3156 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi SuperGames.lt forumo lankytojai. Sveikinuosi su jumis dėl vienos rimtos priežasties, mūsų projektas dideliais žingsniais juda į priekį tiek iš serverio modifikacijos pusės, tiek iš forumo, tačiau mūsų projektui pritrūko GFX'erio, kuris dar labiau pagražintų mūsų projekto forumą savo darbais.

Kokio asmens mes ieškome?

Turėti bent vienerių metų patirtį.

Gabus, atsakingas asmuo.

Darbus stengtis atlikti kuo greičiau ir kruopščiau.

Darbai privalo būti neplatinami, atlikti kruopščiai.

Kokia Jums iš to nauda?

Turime niekur neplatintas originalias projekto IPB, bei HTML svetaines.

LT galūnė.

Visos tinkamos sąlygos dirbti pas mus.

Draugiška, aktyvi, patyrusi serverio administracija.

Bus suteiktos atitinkamos pareigos forume.

Už atliktą tam tikrą darbų kiekį gausite atlygį
į savo banko sąskaitą.

Plačiau skype - msenas114

Gfxeris rastas, galite neberašyti Redaguota , nario Freskas
  • Teigiamai 3
  • ,

Kokia Jums iš to nauda?

LT galūnė.

Kokia man nauda kaip GFX'eriui iš to jog pas jus lt galūne ar neplatinti dizainai ? :)

• Teigiamai 2

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

(redaguota)

Kokia Jums iš to nauda?

LT galūnė.

Kokia man nauda kaip GFX'eriui iš to jog pas jus lt galūne ar neplatinti dizainai ? :)

Jeigu rimtai prie projekto prisidedi , tai manau kažkoks garantas kad po mėnesio neužsidarys projektas

Redaguota , nario ZoLq
  • Teigiamai 2

Kokia Jums iš to nauda?

LT galūnė.

Na kiek peržiūrėjau dauguma forumo "GFX'erių" kurie ateina į komandas, svarbu, kad būtų LT galūnė, gražus sutvarkytas dizainas. Dabar pats pagalvok ar eitum į komandą jeigu domenas būtų išviso koks serveris.96.lt, o forumas visas nupieštas su paint ir kreivai sukoduotas? Abejoju ;)

Kokia Jums iš to nauda?

LT galūnė.

Mane irgi tas prajuokino ;D

bet

Visos tinkamos sąlygos dirbti pas mus.

Tai čia kaip į ofisa teks keltis ar kaip? :D ar kompa man atvešit?

Turite būti protingas, bendraujantis asmuo.

Savininkų palieptą darbą atlikti bent per 2 dienas.

;DD nu negaliu nuotaiką pakėlėt +rep :D

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Tu žiūriu tai nerimsti, per visur eina ir komentuoja visokiausias pievas, eik įkišk galvą į sniegą, prisnigo čia iš po nakties nemažai, praaušinsi savo durną galvą šiek tiek.

Nesinervok tai tik mano nuomonė, kad tu neturi ko pasiūlyt gfx'eriui, o jei turėtum tai tiesiog tau net nereikėtu ieškot susirastum kas atliktu darbą ir viskas, nors ir rašai apie atlygį esu garantuotas, kad nesumokėtum, o jei ir sumokėtum tai nebūtu atitinkama suma :) peace.

Nesinervok tai tik mano nuomonė, kad tu neturi ko pasiūlyt gfx'eriui, o jei turėtum tai tiesiog tau net nereikėtu ieškot susirastum kas atliktu darbą ir viskas, nors ir rašai apie atlygį esu garantuotas, kad nesumokėtum, o jei ir sumokėtum tai nebūtu atitinkama suma :) peace.

Ieškojau ir siūliau rimties, tačiau jie kelia neįtikėtinas sąlygas, turi buti sukoduotas dizainas pagal jų psd (nors dizainas vos prieš 2 dienas naujai sukoduotas buvo), 1 gfxerį turėjom atliko darbus šauniai, tad paklausk geriau jo ar sumokėti pinigai ar ne ;) peace.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3156 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...