Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3125 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

tokia situacija, gavau gta5 legalų ir turiu siųstis jį, siunčiuos siunčiuos ir maksimalus greitis koks buvo tai 6mbps kažkur, dabar nukrenta iki 300kbps, tai wtf? Downloadas mano yra 80-90mbps (pagal sutartį 100mbps lietuvoje ir užsienyje). Galite paaiškinti kodėl čia taip vyksta?

alfcbjj.png

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Kažko reiktu? Brūkštelk PM. :) 

Dėl greitesnio atsakymo - Galgaldas#7883 (discord)

Paaiškinimas paprastas. Apkrauti serveriai arba dar variantas jog siunčia kelis failus ir greitis pasidalina. Po kurio laiko padidės.

Po kurio laiko xD Sad.. O jeigu GTA5 nutrauksiu siusti, ir kita diena pratesiu isjunges PC, is naujo viska sius man?

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Man atrodo jie tie 27gb jau atsiųsti ir stovi kažkurioje papkėje, jei yra, reiškiasi patikrins failus ir tes siuntima toliau.

O kasnors galit tai patvirtint? :D Man reikia tikrai zinoti, poto apsiverksiu krc

Paaiškinsiu tau pvz.;  pas tave yra dabar 100mbps tai tavo siuntimas per torrentus ir etc. būtų maksimalus greitis 10mbps. Kitas dalykas ryšys turi būti tarpusavis, pas tave geras pas juos blogas ir tau siunčia lėčiau, tad kalti jų serveriai todėl taip ir siunčia.

Nenusišnekėk. 100mbps ir yra 100mbps. Bitas yra 8 kartus mažesnis už baitą. Taigi 100mbps yra ~13MB/s.

Su R* serveriais turėtų būt viskas normaliai. Kai paskutinį kart siunčiausi, tai siuntė ant maximumo (37MB/s pas mane). Ir išjungus siuntimą kitą kart jis būna pratęsiamas.

O dėl siuntimo greičio, tai greičiausiai problema bus iš tavo pusės. Jei naudoji wifi tai greitis smarkiai krenta dėl fizinių priežasčių. Tai pat, gal kažkas negerai su routeriu, ar koks kitas kompiuteris tavo tinkle siunčia daug duomenų ir išnaudoja tą 100mbps.

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3125 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...