Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3127 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ištiko labai didelė problema.

League of legends žaidime užstrigo fps ant 60. Visuomet būdavo po 120, o dabar po windows atnaujinimų liko tik 60, tačiau jis gali būti tikrai aukštesnis, kadangi sumažinus visas grafikas ant "Very Low" FPS vistiek išlieka 60, nors tikrai tikrai tokiu atveju turėtų pakilti.

VSync: Off
Windows perrašyti. 

Kas padės pakelti tą FPS sumokėsiu 1e bankiniu pavedimu. :) 

Spėju čia dėl Xbox DVR, nes po windows updato tik pasijungus pavyzdžiui cs:go rekomenduoja išjungti jį, nes gali sublogėti performencas. Sprendimas:

If anyone needs a fix, go to the xbox app, create an account or sign in, then go to settings and turn off Xbox DVR and this should fix it 100%

Neleidžia prisijungti prie XBOX

http://prntscr.com/d0dmji

Spaudžiu prisijungti ir vistiek tą patį išmeta.

Kai prisijungsi į matchą, nueik į video nustatymus ir turi būt fps limitas nustatytas, tai pasidaryk "unscapped" ar kaip vadinasi, tiksliai neatsimenu :D

Pas mane jau padaryta unscapped bet vistiek 60 fps rodo. :)

Neleidžia prisijungti prie XBOX

http://prntscr.com/d0dmji

Spaudžiu prisijungti ir vistiek tą patį išmeta.

O turi Microsoft paskyrą ? Jeigu ją turi ir reikia įvesti slaptažodį paskyros kurios turi norint pajungti kompiuteri. Nereikia net jungtis į xbox ten iškarto jau esi prisijungęs.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Turiu paskyrą ir vedu slaptažodį jungiant kompiuterį. :) Tik čia su tuo xBox neleidžia kažkodėl prisijungti. 

Tuomet pabandyk prisijungti per naršyklę, matyt įvyko klaida jungiantis automatiškai tokia pati situacija man būdavo su Skype.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Išjunginėti GameDVR per Xbox'o aplikaciją yra užsiknisimas. O jei dar, kaip pas mane, ištrintos visos nereikalingos aplikacijos ir paskyra nėra (ir nebus) prijungta prie Microsoft paskyros, tai išvis... Tad aš radau išeitį.

Spausk ÿ + R ir suvesk regedit. Tada pakeisk tam tikro rakto reikšmę:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\ApplicationManagement\AllowGameDVR] ;"value"=dword:00000000
Redaguota , nario Tautedorus

Tuomet pabandyk prisijungti per naršyklę, matyt įvyko klaida jungiantis automatiškai tokia pati situacija man būdavo su Skype.

Prisijungiau, tačiau vistiek tas pats.

Išjunginėti GameDVR per Xbox'o aplikaciją yra užsiknisimas. O jei dar, kaip pas mane, ištrintos visos nereikalingos aplikacijos ir paskyra nėra (ir nebus) prijungta prie Microsoft paskyros, tai išvis... Tad aš radau išeitį.

Spausk ÿ + R ir suvesk regedit. Tada pakeisk tam tikro rakto reikšmę:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\ApplicationManagement\AllowGameDVR] ;"value"=dword:00000000

Neįsižeisk bet mano galva sunkiai supranta tokius dalykus :D

Aš nuėjau ten kaip sakiai http://prntscr.com/d0drou ir kuriam čia reikia pakeisti tą?

Spėju čia dėl Xbox DVR, nes po windows updato tik pasijungus pavyzdžiui cs:go rekomenduoja išjungti jį, nes gali sublogėti performencas. Sprendimas:

If anyone needs a fix, go to the xbox app, create an account or sign in, then go to settings and turn off Xbox DVR and this should fix it 100%

value keisk į 0. Po to perkrauk kompiuterį.

Duokite savo banko sąskaitas man į PM. :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3127 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...