Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3111 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumiečiai, noriu iš geros dūšios pasidalinti su jumis gerą būdą užsidirbti pinigų į paypalą arba steam walletą ( yra ir daugiau išgryninimo būdų ). Pliusai yra tokie, jog naudingai išnaudojamas laisvas laikas ir dar už tai net gi gaunami pinigai, nemažos sumos, daug išgryninimo variantų. Minusai - Užtrunka šiek tiek laiko, iš kart pasakau, jog milijonų neužsidirbsit, tik papildomų kišianpinigių savaitgaliui tikrai lengvai galit užsidirbt, o jeigu turit galvoje šiek tiek košės, tai sumąstysit kaip užsidirbti ir ne tik kišianpinigius, apie tai šiek tiek vėliau.

Visas principas yra rinkti taškus įvairiais būdais ir juos išsigryninti. Prisiregistravus jūs turėsit 0 taškų, vėliau nurodysiu kodą, su kuriuo prisiregistravus bus pridėta 500 taškų, o tai tikrai nemaža suma palyginus su reikiamom sumom norint išsigrynint. Pagrinde taškai gaunami už peržiūrėtus video, paspaustas nuorodas ar atsisiūstus ir atidarytus žaidimus, taigi pripažinkit, darbas tikrai nėra varginantis.

Atskleisiu paslaptį kaip greitai užsidirbti neribotą kiekį taškų, tačiau reikia turėti facebook'o paskyrą su dideliu kiekiu draugų. Taškai gaunami už pakviestų draugų skaičių, vienas pakviestas draugas lygus vienam taškui, taigi, jeigu tarkim turit paskyrą su daug draugų ( O tokią paskyrą galima susikurti per kelias dienas ) praktiškai jūs galit užsidirbti nemažą sumelė pinigų. Apie šią svetainę man pasakė klasiokas, jis jau kurį laiką rinko taškus šiame tinklapyje ir aš kaip ir dauguma lietuvių būtų galvoję, tokia svetaine netikėjau, maniau, jog tai tiesiog apgaulė, tačiau kaip jis parodė prie mano akių, jog į jo paypal sąskaitą buvo pridėta tam tikra suma pinigų, sumaniau pabandyti ir pats ir net gi išmasčiau būdą kaip greit surinki taškus, tai jau minėjau viršuje.

Taigi, atleiskit, jog tiek prirašiau, tikiuosi skaitymas nebuvo labai varginantis, tiesiog norėjau suteikti kuo daugiau informacijos apie šį tinklapį, kad jūs suprastumėt kame esmė ir nepagalvotumėt, jog čia eilinis puslapis, kuris yra apgaulingas, tik norėjau pasidalinti šiuo būdu užsidirbti pinigus su savo tautiečiais. Jei kils klausimų, rašykit į AŽ arba komentaruose.

Puslapis: www.GrabPoints.com

Kodas, su kuriuo užsiregistravę gausite +500 taškų: 4WOWZP

Redaguota , nario - Mandarinas

dc8d5c9376baa4faf0f0216068151f89711.png

Šlamštas yra, seniau pamenu rinkau taškus kažkokioje programoje, surinkau tam tikrą kiekį, pasiėmiau Google Play Gift card 5 dolcus, ir anuliavosi man visi taškai, ir negavau aš to gift cardo, iki šio momento aš netikiu ir netikėsiu tokiais dalykais ;)

Nu tai rinkai ne šitoj svetainėj, taip, kad nesakyk, jog yra šlamštas, aš savo akimis mačiau kaip klasiokas išsigrynino 10 dolcu į paypalą ir niekas neanuliavosi kaip tu sakai, be abėjo yra svetainių kur apgaudinėja, sukčiauja, tačiau šita svetainė išbandyta, aišku ne mano reikalas, tau spręst jau čia ar tu tikėsi ir užsiimsi tuom, ar ne, aš svarbiausia daviau galimybę ir daviau informacijos. :)

dc8d5c9376baa4faf0f0216068151f89711.png

(redaguota)

Šlamštas yra, seniau pamenu rinkau taškus kažkokioje programoje, surinkau tam tikrą kiekį, pasiėmiau Google Play Gift card 5 dolcus, ir anuliavosi man visi taškai, ir negavau aš to gift cardo, iki šio momento aš netikiu ir netikėsiu tokiais dalykais ;)

Čia ne šlamstas dirbu ir su patikimomis programomis kur iki šiol man moka.Kas norės patikimų programu kur visada moka, parašykite i A.Ž.O čia GrabPoints kažkada mėgines bet lėtai eina taškai ir nebandes ar moka.

Redaguota , nario #TMapping

Tai aš minėjau, jog čia laiko prastūmimui, tikriausiai neskaitei visko, taip pat minėjau kaip greit ir lengvai surinkti didelį taškų kiekį nežiūrint jokių video, ar atsisiuntinėjant ir atidarinėjant appsus.

Skaičiau, bet tiesiog pasakiau tai, kažkodėl. :D

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3111 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...