Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo nariai!

Taigi teikiu reklamą už tam tikrą sumą.

Jūsų reklama gali būti:

*Internetinis projektas

*Facebook puslapis

*Facebook grupe

*Nuotrauka ir t.t

Turiu facebook puslapį kuriame skėlbiu konkursus, kur galima laimėti daiktų. Na ir žmonės labai aktyvus ir per 3 valandas sugebėjo konkursas surinkti.

*328 Share

*307 komentarus kuriuose yra pažimėti 1 ar daugiau draugas.

*21 tūkst, peržiūrų.

Viską ką darysiu, tai paskėlbsiu konkursą ir įdėsiu jūsų tam tikrą nuorodą. Pvz:

*Jei norit ant facebook puslapio surinkti Patinka, tai paskėlbsiu konkursą ir parašysiu, kad reikia pamėgti šį *puslapį.

*Jei bus kokia nors tai nuotrauką ir reikės Patinka, tai tą patį parašysiu kaip ir pirmame punkte.

*Jei tai grupė, paprašysiu, kad prisijungtu.

*Jei tai projektas, tiesiog patalpinsiu nuorodą ir pasiūlysiu užeiti.

Atsiskaitymas tik banku.

Dėl info į:

---------------PAPILDAU---------------

Jau po 5 valandų toks rezultatas!

*452 Share!

*430 Komentarų + pataginti draugai visur!

*34 tūkst, peržiūrų!

Redaguota , nario -PonasDėdė'

Perku Stambius Facebook Puslapius.

Heh.. kad tokius ur**** atsiprasant uzblokuotu facebook'e. jeigu nemokat pritraukt asmenu i puslapi gal geriau tuo ir neuzsiiminekit nes kuo toliau tuo graudziau daros.

Taip, tu kaltas. Per tokius kaip tu ir ritasi visa Lietuva ir niekuo nebegalima pasitikėti. Just ban on facebook.

Jetus žmonės, ar jūs pavydit ar kas yra? Aš nesuprantu šiais laikais, tik pirkibti prie žmonių temokat.. Šiame forume nieko gero neišgirsi, kaip tik pastumti, padaryti blogo ar dar kažką. Aš teikiu paslaugas ir kaip jas atlieku čia jau mano reikalas. Gi ne tavo kokią mamą užkliūnu, visokių yra visokių ir reikia. Jei aš dabar eičiau čia kiekvieną smergti, tai nieko gero nebūtu, vien pykčiai ir nesutarimai.

O jūs atsiprašant kaip kokie laukiniai į deprėsija einat dėl tokių šudnekių kur bandot įrodyti teisybė. :) Nebuvo pilnos teisybės pasaulį ir nebus jos. 

Atsiprašau jei kažką čia įžeidžiau, nors neturėčiau čia nei prieš vieną atsiprašinėti, bet jei jums geriau bus, tai gerai, man nesunku čia ištarti kelėtą žodžių. :) 

Asmeniškai pagalvojus, jūs čia primetat tokiais 'Kietais forumo nariais'', nes esate senas narys ir turite tuos apdovanojimus ar tus nieko vertus pranešimus? :D Juokas ima rimtai. :) Bandot pritraukti kitų dėmesį savo ''protinga'' kalba aplinkinius kurie pamanys ''Oj va šitas narys forume yra pažengęs turime jo klausyti'' Va per tokius jumis pasaulis degraduoja ir į blogąją pusė ritarsi, su savo tais pykčiais ir nepykantom išreikštais viešumoje. 

Čia tik mano nuomonė. Nieko įžeisti nenorėjau. ;)

Jetus žmonės, ar jūs pavydit ar kas yra? Aš nesuprantu šiais laikais, tik pirkibti prie žmonių temokat.. Šiame forume nieko gero neišgirsi, kaip tik pastumti, padaryti blogo ar dar kažką. Aš teikiu paslaugas ir kaip jas atlieku čia jau mano reikalas. Gi ne tavo kokią mamą užkliūnu, visokių yra visokių ir reikia. Jei aš dabar eičiau čia kiekvieną smergti, tai nieko gero nebūtu, vien pykčiai ir nesutarimai.

O jūs atsiprašant kaip kokie laukiniai į deprėsija einat dėl tokių šudnekių kur bandot įrodyti teisybė. :) Nebuvo pilnos teisybės pasaulį ir nebus jos. 

Atsiprašau jei kažką čia įžeidžiau, nors neturėčiau čia nei prieš vieną atsiprašinėti, bet jei jums geriau bus, tai gerai, man nesunku čia ištarti kelėtą žodžių. :)

Asmeniškai pagalvojus, jūs čia primetat tokiais 'Kietais forumo nariais'', nes esate senas narys ir turite tuos apdovanojimus ar tus nieko vertus pranešimus? :D Juokas ima rimtai. :) Bandot pritraukti kitų dėmesį savo ''protinga'' kalba aplinkinius kurie pamanys ''Oj va šitas narys forume yra pažengęs turime jo klausyti'' Va per tokius jumis pasaulis degraduoja ir į blogąją pusė ritarsi, su savo tais pykčiais ir nepykantom išreikštais viešumoje. 

Wut? Tiesa ta, kad žmones galima pritraukti ir kitaip (ne tik juos apgaudinėjant ir siūlant netikrą daiktą.) Čia tas pats kaip aš tau pasiūlyčiau atvažiuoti iš Vilniaus į Kauną ir pažadėčiau, kad gausi naują telefoną. O kai tu pasirodytum, apsimesčiau kad nieko nesakiau.

Tiesiog, kam meluoti ir apgaudinėti ? Kam to reikia ?

Wooow.. na pritraukt moku ir daug geriau nei tu. jei jau darai konkursus daryk realius. 

jeigu taip issireiski kad nieko mes nesugebam tada netureciau ir tokio skaiciaus facebook page. tad maziau cia pezet nesamones reik, su tokiom paslaugom nieko gero nenuveiksi. ;)

http://prntscr.com/cyvoqu

(redaguota)

Wut? Tiesa ta, kad žmones galima pritraukti ir kitaip (ne tik juos apgaudinėjant ir siūlant netikrą daiktą.) Čia tas pats kaip aš tau pasiūlyčiau atvažiuoti iš Vilniaus į Kauną ir pažadėčiau, kad gausi naują telefoną. O kai tu pasirodytum, apsimesčiau kad nieko nesakiau.

Tiesiog, kam meluoti ir apgaudinėti ? Kam to reikia ?

Jetus žmogau.. Kiek suprantu tu bandai čia užstoti visą Lietuvą? Juokas ima rimtai. Jūs mano asmeninių dalykų nepakontroliuosit ir mano daryti žingsniai gyvenime yra mano o ne jūsų. 

Wooow.. na pritraukt moku ir daug geriau nei tu. jei jau darai konkursus daryk realius. 

jeigu taip issireiski kad nieko mes nesugebam tada netureciau ir tokio skaiciaus facebook page. tad maziau cia pezet nesamones reik, su tokiom paslaugom nieko gero nenuveiksi. ;)

http://prntscr.com/cyvoqu

Na šaunu, kad tu turi tokį pritrauktą žmonių srautą, tu gal ir išmastai kažką, sukuri, bet mes skirtingi, mano mąstymas skirtingas nuo tavo, poreikiai ir visą kitą skiriasi. Taigi iš mano asmeninės temos paliko konfliktų maišas, o ne tema. 

--------------------------------------------------------------------------

Šią temą čia ir baigiam! 

Redaguota , nario -PonasDėdė'

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...