Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, na taigi Lithuanian FunZone projektas iesko zmoniu norinciu prisijungti. Na stai truputi apie projekta. Projektas jau yra gan tikrai ilga laika kokie jau 5 ar 6 metai. Per tuos 5 ar 6 metus, negaleciau pasakyti kad rodziau serveriui ar projektui tokia pagarba kokia turejau rodyti. Tai gryzdavau tai dingdavau, vis kazka paprogramuodavau. Aisku dabar jau kai man yra 20 metu ir pagaliau susiemiau yra gan velokai skirti tam daug laiko, kadangi studijuoju koledze kompiuteriu programavima, dirbu ir dar uzsiemu su savo masinos projektu, man tikrai yra gan didele laiko stoka. Bet bandau tiek kiek galiu skirti laiko ir plesti savo ideja. Kolkas dar daug sistemu yra senu, bet vis jas bandau pakeisti ar ideti kazka naujo. Manau mano ideja serveriui yra gana unikali, nes finale tai nebus Free Roam serveris ar Real Life. Mano nuomone tokios kritikos yra nesamone, nes noriu tureti kazka kitko o ne tiesiog kristi i kategorijas. Planas yra tureti serveri kuris butu per viduriuka.Siame serveryje turetu buti, visko po truputi. Jog cia galetum pasijusti siek tiek kaip Real Life serveryje, bet taip pat atsipusti ir pasimegauti FreeRoam. Na uzteks cia apie mane ir apie serveri, tiesiog zinau kad niekas manes nezino SA-MP bendruomeneje. Taigi ieskau betkokiu normaliu zmoniu kurie noretu prisideti ar pagelbeti, kurie sugeba dirbti prie serveriu, svetainiu ar panasiu dalyku. Na ka mokate, ta ir siulykite. Aisku butu gerai kad jaunesniu nei 16 nebutu. Serveris nera del pelno, viska ka zaidejai nusipirkdavo, gauti pinigai, buvo leidziami ant serverio islaikymo. Zaideju deka, serveris ir islikes taip ilgai. Jeigu kas nors susidomejote sukurti kazka naujo, ar prisideti rasykite i sia tema arba man i skype: mindiakas9696. Serverio portalas: http://www.lt-fz.lt. Labai nesmerkit del svetaines. Dirbti su svetainemis nemoku, o dizaina pirkau pries kelis metus. Todel butu gerai, jei rastume kazka kas moketu dirbti su svetainemis ir galetu prideti ranka. Na tai tik tiek.

*Beja iskarto atsiprasysiu del gramatiniu ar kokiu kitokiu klaidu, jau apie 9-10 metu gyvenu JAV, taip kad Lietuviskai rasyti man sekasi ne per geriausiai.

Atleiskite del netaisiklyngo rasymo Lietuviu kalba, gan ilga laika Lietuvoje nebegyvenu. :)ob_launchface.gif

• ,

https://gyazo.com/b18ce8c057dd0718c0bc74c11aeca24b Atrodo apgailetinai...

ir cia tik keli..

Na dekui uz komentara. Neisiu as dabar ir neistrinynesiu to kas buvo, nes viskas yra kaip ir sakiau, seniau nerodziau pagarbos serveriui. Svetaine dabar yra pajungta ant senos duomenu bazes kuri pacioi svetainei, nes turime problemu su tikraja serverio duomenu baze kuri yra serverio VPS.(Neprijungia svetaines, niekaip..) Todel ir butu gerai tureti zmogu, kuris padetu su svetaine. Tiesiog per puse metu stipriai pakeiciau savo poziuri i serveri. Pries kelis menesius buvo WIPE ir dabar gal liko tik keli banai tikrojoi duomenu bazei, nes turime Anti-Cheat'a, kuris ismeta sukcius.

Nice london. Nors lietuviškas raides panaudotum

Na kaip ir sakiau gyvenu as JAV, todel primirses esu kaip Lietuviskai rasyti. Jei naudociau Lietuviskas raides, tai tik dar blogiau butu.

Atleiskite del netaisiklyngo rasymo Lietuviu kalba, gan ilga laika Lietuvoje nebegyvenu. :)ob_launchface.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...