Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

tai ka gavau penktadieni laiska antra karta moket uz rugs menesi nors pabaigoje rugsejo ta dariau, nepakanka to dabar supistas provideris nori mane priverst moket uz tv ir interneto pratesima nuo dienos iki dienos 1menesiui dar 40euru. taciau sutartis baigias tik siu metu gruodi.

kaip sita nesamone suprast?

Redaguota , nario 미코토

Chestnuts please

(redaguota)

O kodėl tau su jais pačiais ir nepakalbėjus?

ta ir ruosiuos padaryt bet tema kuriu tam kad suzinociau ar yra kas susidure su tokiais ju issidirbinejimais. pirma kart matau kad siustu laiska moket papildomai.

na man teke jau ne siki pizderintis su jais del suletinto interneto greicio po keletos menesiu naudojimo ir t.t. satela sumergino su cgates bet kontora mieste isliko ta pati kaip ir bukus primetantys darbuotojai.

Redaguota , nario 미코토

Chestnuts please

ta ir ruosiuos padaryt bet tema kuriu tam kad suzinociau ar yra kas susidure su tokiais ju issidirbinejimais. pirma kart matau kad siustu laiska moket papildomai.

na man teke jau ne siki pizderintis su jais del suletinto interneto greicio po keletos menesiu naudojimo ir t.t. satela sumergino su cgates bet kontora mieste isliko ta pati kaip ir bukus primetantys darbuotojai.

Man atrodo kai kurios įmonės jeigų negauna laiku mokesčio, jos tam tikram laikui sulėtina internetą, o jeigų vis tiek negauna mokesčio, tada atjungia. O gal ir išsigalvoju. Sumoki laiku? Nevėluoji?

SHFitnE.jpg

(redaguota)

Man atrodo kai kurios įmonės jeigų negauna laiku mokesčio, jos tam tikram laikui sulėtina internetą, o jeigų vis tiek negauna mokesčio, tada atjungia. O gal ir išsigalvoju. Sumoki laiku? Nevėluoji?

bent desimtcia dienu pries menesio pabaiga-tad kaip gali but ne laiku? juk parasiau kad sutartis baigias gruodzio pabaigoje o jie nori rgs-spalio men mokescio uz tv skaitm tv kortele ir int pratesima+ naudojimasi dar. + uz rugseji sumoketa, bet tie pederastai atsiunte papildoma laiska. ar tai neakivaizdu kad bando uzsikalt pinigelio pries sutarciai baigiantis?

tai totalus issipinejimas is providerio puses.

siaip tai sitas provideris yra sumergines su cgates(priestai vadinos satela). tad klientu maustymas near naujiena. tiesiog uzsuksiu i pasta ir paprasysiu rugs menesio uz interneta fakturos ir tada tiesiai i cgates, gales tada jie kukuot.

Redaguota , nario 미코토

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...