Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3520 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Realiai nesilankau čia labai dažnai, bet kiek ieškojas prieglopsčio jį radau tik čia. Ir vėl bėdelė puolė mane, dėl kurios pasikoncultuot norėčiau su visu SuperGames kolektyvu.

Manau kiekvienas kokią nors veiklą, ar hobį randante prie kompiuterio, nuo forumo komentavimo iki kažkokio tikslo siekimo. Situacija tokia apėmus mane, jog galbūt pasenau :D ankščiau viskas traukdavo ką pamatydavau: programavimas, žaidimai, photoshopinimas visokių niekučių, video kūrimas ir pnš. Dabar taip nėra ir tos veiklos aš nerandu, nors jos verkiant reikia, nes pradirbu 13 (-a) valandų sėdimą darbą prie kurio tenka man filmus žiūrėt.

Aš tiesiog noriu paklausti, kokia veikla jūs užsiėmat, kas ką veikiat prisėdę prie kompiuterio, gal tai patiks ir man ir aš imsiuosi šio amato. Komentuokit laisvai, laukių atsakymų ;)

Vaikštau iš vieno puslapio į kitą skaitydamas visokius nesamoningus postus. Refreshinu fb puslapį kas 5 minutes laukdamas kol kažkas kažką įkels įdomaus. Keliu muzikinius video į YT kanalą, tikėdamasis, jog iš to galėsiu kažką uždirbti. Na, o toliau kaip Tu, diena iš dienos ieškau, ką naudingo galima nuveikti sėdint prie kompiuterio, bet taip ir slenka diena po dienos nieko nerandant  :D

3f903ec34b99d50aff5955b0eda81d4f490.jpg
"SoundKid" Youtube Channel Here - http://www.youtube.com/c/SoundKid

Išeiti į lauka ir nuveikti lauke ką nors gero ;)

O taip prie kompiuterio ką galėčiau patarti tai domėtis ateitimi , IT žinias gilinti ,Žiūrėti kokias profesijas norėtum ateityje dirbti ir kurios turi perspektyva , Domėtis verslo kūrimu :)

O papraščiausias būdas parsisiūsk kokį Žaidima gera ir kapok :D užsimirš visi tie reikalai ir vsio dar gali susirast chat draugą ar draugę 

****Do Apyrankės**** Fb:

Nu ką šiame forume galima veikt, tai tik du dalykai:

Pirmas - Pasimokyti kažko naudingo iš tokių narių kaip Tautedorus

O antas tai kažką valgydamas pažvengti iš nesąmoningų komentatų, kurie tik ateina beleką parašyti, svarbu tik savo bannerį pareklamuot, tarkim kaip aš, juokauju, didžioji dalis čia tokių kurie nesupranta humoro ir o**ai, tai geriau nejuokauti su tokiais rimtuoliais.

Dar tave už tokius prikolus galės trylikmetis-hackeris nudosinti su nemokamu ip stresseriu 3 minutėm, nu o jeigu jam dar nėra ką veikt tai tau gali nepasisekt, kadangi jis nepasiduos ir refreshins stressą kas 3minutes, aišku jis po to galės girtis visiem kad esa didysis doseris, na o "tirpyla" eis kurti temą kad toks ir toks jį nudosino ir eis rašyti pareiškimą, nors spėju net nežinos kaip lapą pildyt, na ir vėl čia bus galima pažvengti iš to.

Na ir taip kartojasi kiekviena šio forumo diena.  :crazy:

Sveiki.

Realiai nesilankau čia labai dažnai, bet kiek ieškojas prieglopsčio jį radau tik čia. Ir vėl bėdelė puolė mane, dėl kurios pasikoncultuot norėčiau su visu SuperGames kolektyvu.

Manau kiekvienas kokią nors veiklą, ar hobį randante prie kompiuterio, nuo forumo komentavimo iki kažkokio tikslo siekimo. Situacija tokia apėmus mane, jog galbūt pasenau :D ankščiau viskas traukdavo ką pamatydavau: programavimas, žaidimai, photoshopinimas visokių niekučių, video kūrimas ir pnš. Dabar taip nėra ir tos veiklos aš nerandu, nors jos verkiant reikia, nes pradirbu 13 (-a) valandų sėdimą darbą prie kurio tenka man filmus žiūrėt.

Aš tiesiog noriu paklausti, kokia veikla jūs užsiėmat, kas ką veikiat prisėdę prie kompiuterio, gal tai patiks ir man ir aš imsiuosi šio amato. Komentuokit laisvai, laukių atsakymų ;)

Pereisi nuo sėdėjimo prie televizoriaus prie sėdėjimo prie kompiuterio. Nesinori nei kiek išeit į lauką prasijudint savęs?

SHFitnE.jpg

Pereisi nuo sėdėjimo prie televizoriaus prie sėdėjimo prie kompiuterio. Nesinori nei kiek išeit į lauką prasijudint savęs?

Tu mane ne taip supratai :). Paiškinu aiškiau - klausiu viso SuperGames kolektyvo kokia veikla jie užsiėma "sėdėdami prie kompiuterio", tai man įdomu, jog aš pats pasisemčiau idėja ir galėčiau užsiimti tuo pats, bei turėčiau realiai kaip praleisti laiką (naudingai) dirbdamas savo dabartinį darbą. Išdalies tu visiškai teisus sakydamas, jog sėdėjimas prie kompiuterio nieko nepasieksi, palyginus su interesais priskirtais lauko ar kažko kito aplinkai, bet esmė ta, jog tie žodeliai kuriuos tu paryškinai, jog dirbu 13 (-a) valandų savo darbo visiškai sėdėdamas yra šiektiek klaidingi, atsiprašau... Dirbu sargo darbą, sargauju įmonėje kurioje visa mano veikla žiūrėti į kameras į kurias ną... - Netiek ir svarbu žiūrėti.

Esmė ta, jog aš kaip atsiprašiau už tą savo sakinį, tas 13 (-a) valandų aš kasnaktį tikrai nesėdžiu prilipęs prie kompiuterio, tikrai didelį ačiū, jog tą supranta ir šefai mano ir jie priskiria man kitos veiklos, tiek pramoginės (sportas, žaidimai, kitos atrakcijos), bei tiek darbo pobūdžio. Bet darbas yra taspats, prie kurio ir pritaikiau šią temą.

O dabar jau manau supratai apie ką turėjau kalbą, ačiū už tavo nuomonę, bei pasiūlymus :)

Ačiū, visiems už pasiūymus, tikrai matau esat visi perspektyvaus mastymo ir labiausiai mane stebina vienas ir tas tvirtas pasiūlymas, jog domėtis IT technologijomis. Tikrai nebūsiu toks kuris nebus pamotyvuotas jūsų nuomone, ačiū visiems dar kartą.

Kitas dalykas, ką noriu pridėti prie visos šios temos, tai lyg tokį tag'ą jeigu kuriate projektą, koki jus labiausiai domina, ar tai laisvo diskutavimo forumai, internetiniai žaidimai, soceliniai tinklai ir pnš. Kalbu internetinių svetainių tematika, todėl jog kažkaip prisiminiau tokį neperseniausiai užsidariusį projektą ITforum.lt ir jūsų kalbos man pradeda įkvėpti naujų idėjų kažką kurti naudingo netiek sau, bet ir kitiems. :) 

Ną reiškit savo nuomonęs, manau tai padės nevienam man rasti kokią nors veiklą :)

Tu mane ne taip supratai :). Paiškinu aiškiau - klausiu viso SuperGames kolektyvo kokia veikla jie užsiėma "sėdėdami prie kompiuterio", tai man įdomu, jog aš pats pasisemčiau idėja ir galėčiau užsiimti tuo pats, bei turėčiau realiai kaip praleisti laiką (naudingai) dirbdamas savo dabartinį darbą. Išdalies tu visiškai teisus sakydamas, jog sėdėjimas prie kompiuterio nieko nepasieksi, palyginus su interesais priskirtais lauko ar kažko kito aplinkai, bet esmė ta, jog tie žodeliai kuriuos tu paryškinai, jog dirbu 13 (-a) valandų savo darbo visiškai sėdėdamas yra šiektiek klaidingi, atsiprašau... Dirbu sargo darbą, sargauju įmonėje kurioje visa mano veikla žiūrėti į kameras į kurias ną... - Netiek ir svarbu žiūrėti.

Esmė ta, jog aš kaip atsiprašiau už tą savo sakinį, tas 13 (-a) valandų aš kasnaktį tikrai nesėdžiu prilipęs prie kompiuterio, tikrai didelį ačiū, jog tą supranta ir šefai mano ir jie priskiria man kitos veiklos, tiek pramoginės (sportas, žaidimai, kitos atrakcijos), bei tiek darbo pobūdžio. Bet darbas yra taspats, prie kurio ir pritaikiau šią temą.

O dabar jau manau supratai apie ką turėjau kalbą, ačiū už tavo nuomonę, bei pasiūlymus :)

Ačiū, visiems už pasiūymus, tikrai matau esat visi perspektyvaus mastymo ir labiausiai mane stebina vienas ir tas tvirtas pasiūlymas, jog domėtis IT technologijomis. Tikrai nebūsiu toks kuris nebus pamotyvuotas jūsų nuomone, ačiū visiems dar kartą.

Kitas dalykas, ką noriu pridėti prie visos šios temos, tai lyg tokį tag'ą jeigu kuriate projektą, koki jus labiausiai domina, ar tai laisvo diskutavimo forumai, internetiniai žaidimai, soceliniai tinklai ir pnš. Kalbu internetinių svetainių tematika, todėl jog kažkaip prisiminiau tokį neperseniausiai užsidariusį projektą ITforum.lt ir jūsų kalbos man pradeda įkvėpti naujų idėjų kažką kurti naudingo netiek sau, bet ir kitiems. :) 

Ną reiškit savo nuomonęs, manau tai padės nevienam man rasti kokią nors veiklą :)

Jeigų apsauginiu dirbi tai tuo labiau neverta sėdėt prie kompiuterio. Jeigų jau pasirinkai apsauginio darbą kaip savo ilgalaikį darbą, tai užsiiminėt kažką su IT rimčiau iš vis būtų laiko švaistymas. Jeigų nesi sportiško sudėjimo tai tuo labiau reikėtų pamiršti tą gilinimasį į IT. Kartu domėtis IT ir palaikyt gerą fizinę būseną yra jau per daug. Turi pasirinkt - arba sportas arba IT. Jeigų pasirinksi IT, liks mažiau arba iš vis neliks laiko sportui, o apsauginiui sportas privalomas. Jeigų pradėsi neprižiūrėt savęs, tave laisvai gali iškeist kitas žmogus, tad liktum be darbo. Vietoj tavęs, užsiimčiau tuom kas palengvintų tavo darbą arba bent būtų susiję su juo. Tarkim, kad ir šaudyklą pradėt lankyt. Lavint savo taiklųmą.

Būtų labai gerai, jeigų daugiau žmonių darytų tai kas jiem patinka, o ne darytų tai kas yra populiaru. Jeigų jau nori IT domėtis, tai kam tada į apsauginį taikeis? Ar čia tiesiog iš bėdos? Ir per laiką keisi savo profesiją?

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3520 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...