Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3545 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nera tokio dalyko kaip CZV. Beje Lietuviskai jis rasosi CZA (Centri Zvalgybos Agentura)

Ateityje yra tik policija, kuri valdo visa pasauli, visam pasauli viena kalba tetera - Arabu

Ok.

Beje, kur keliausim, bus 2102

Ar Norvegų netiks? Arabų nemoku aš.

Ar man irgi tą kompiuterį į akį sukiš?

P.S ar turit tehnologija kuri didina vyro pasididžiavimą? ;)

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ar Norvegų netiks? Arabų nemoku aš.

Ar man irgi tą kompiuterį į akį sukiš?

P.S ar turit tehnologija kuri didina vyro pasididžiavimą? ;)

Arabai visi, as ir dar keli tukstanciai Lietuviu, yra ir anglu, rusu ir t.t, bet daugiausiai juodasikniu, apie 25mljrd.

Nekis nieko tau. tik inplatuos toki suduka i kaklo sriti, kad tave galetu surasti ir pns.

Jeigu nori, prisius kita. ;)

O kokia situacija su merginom?

Noriu ko detaliau,papai, veidas dupcė, protas?

Ar lengva gauti mergina? Galbūt ten yra tokios merginos kurios nebijo n* pasakyt kad myli? « :D

Visi zmones tuose laikuose protingi, pas jusu protingas zmogus skaitosi turintis IQ 140, pas musu visi minimaliai turi pagal jusu IQ testus tai 300 IQ.

Moterys garbinamos, nera jokio smurto, nesipykstama. Norint gauti sexo reikia isimyleti, kitaip nieko neiseis ;)

Visi zmones tuose laikuose protingi, pas jusu protingas zmogus skaitosi turintis IQ 140, pas musu visi minimaliai turi pagal jusu IQ testus tai 300 IQ.

Moterys garbinamos, nera jokio smurto, nesipykstama. Norint gauti sexo reikia isimyleti, kitaip nieko neiseis ;)

Gali pats varyt į tą nesamonę.

Šitoj žemėi tiesiog.

Pupt, pasigauni kokią graži bučkiuka bučkiuka ir = /burnyte ?

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Euras zlugs gruodzio 21diena. Viska cia tiesa!!!

Sugedo mano laiko masina, nebegaliu grysti atgal, neturiu tam tikro kuro melynos spalvos. 

Aciu Tautedorai

Viskas imanoma!

Kovo menesi, rosiuosi vykti atgal, gal kazkas nori prisijungti ir palikti siuos apgailetinus laikus?!

Tu sakai, kad esi tas keliautojas, o kalbi apie laiko mašina. Būtų gerai, kad bent meluodamas visu pirmą perskaitytum viską, nes turbūt perskaitei pora sakinių iš viršaus, pora iš vidurio ir pora paskutiniu, tuo viskas pasibaigė ir įmetei viską čia copy-paste iš anomalija.lt . Ir deja tai nevienas tavo nusišnekėjimas komentuojant, atsakant į komentarus. Viskuo kuo galima tikėt tai tik anomalija.lt puslapyje. Jei ir egzistavo Baley, jis jau išvykęs, galbūt dar atvyks š mūsų laiką, galbūt ne, galbūt jis jau čia yra, tačiau faktas kaip blynas, kad tu tai ne jis. 

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3545 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...