Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ilgai nerašysiu ir eisiu iškart prie esminio reikalo :)

• ieškau skripterio kuris kurtų modifikacija nuo 0

Plačiau papasakosiu apie projektą ir piniginius reikalus per skype: edvinux35, pinigai bus mokami skripteriui už darbą :)

Susidomėjai ? 

Tai parašyk jau dabar man į skype, duosiu numerį susisieksim telefonu :)

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

• ,

Žmonės moka pinigus už internetą, naudojasi programom, kurios leidžia komunikuoti nemokamai, o tu nori, kad dar telefonais susišnekėtų? Tu čia norėjai rimtą biznierių pavaidint?

Klausyk išminčiau, ne viena kartą jau matau kad naglas esi su savo komentarais. Jei nenorės tai paskambinsiu aš, nes vis yra paprasčiau susišnekėti telefonu išgirsti balsą, ar ne meluoja ir t.t kai rašai per skype ilgai užtrunki, o tu man aiškini čia kad biznierius esu..

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

Klausyk išminčiau, ne viena kartą jau matau kad naglas esi su savo komentarais. Jei nenorės tai paskambinsiu aš, nes vis yra paprasčiau susišnekėti telefonu išgirsti balsą, ar ne meluoja ir t.t kai rašai per skype ilgai užtrunki, o tu man aiškini čia kad biznierius esu..

Taip ir galvojau, kad nieko gero nepasakysi. Labai ilgai galvojai kaip išsivartyt. Pala, o kartais per skype negalima skambint? Ar man čia vaidenasi?

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...