Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi man yra problema tokia: atsinaujinau windowsus 10 ir lagino kompa nors kompas nėra senas 1-2 metai tėra, bet bėda ne čia, nes lagus susitvarkiau, o problema tame, kad nežinau kas atsitiko tiesiog įsijungiau daina nuėjau prigult ir poto priėjas prie pc nežinau gal sese mažoji paspaude kažką, bet prisėdęs pamačiau kad kompo ekranas ne pilnas ta prasme pas mane yra televizoriaus monitorius, per kurį galiu žaisti ir žiūrėti tv ir va man sumažėjo ekranas susispaude kitaip sakant ir šonai yra juodi, nežinau ką daryt bandžiau susitvarkyt, bet neina gal kas esate susidūrę su šitą problemą ir galėsit padėt ? ;/ duosiu 10-20 repų ir jei norėsi visus savo f.eurus

Redaguota , nario Reklameris1
1.15. Draudžiama naudoti reputacijos taškus be jokios priežasties susijusios su forumu. Reputacijos taškai turi atspindėti forumo turinio vertę.

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

Man irgi tas pats buvo,vsio gg yra, nebeina susitvarkyti, nebent turi pirkti nauja vaizdo plokštę , žiaurus dalykas čia. Būtų gerai forumo pinigais , kad atsidėkotum.

"Būtų gerai forumo pinigais , kad atsidėkotum." Iš kur žinai, kad jam padėjai sutvarkyti bėdą? Jis sakė, kad sesė prispaudinėjo, o spaudinėdama galėjo rezoliuciją pakeisti, nemanau kad spaudinėdama galėjo sugadinti, bet galimas variantas.

• Teigiamai 1
(redaguota)

[MODERATED]

"Būtų gerai forumo pinigais , kad atsidėkotum." Iš kur žinai, kad jam padėjai sutvarkyti bėdą? Jis sakė, kad sesė prispaudinėjo, o spaudinėdama galėjo rezoliuciją pakeisti, nemanau kad spaudinėdama galėjo sugadinti, bet galimas variantas.

Jis juokavo :DD

Gerai visiems dėkui bandžiusiems padėti uždėjau po + rep susitvarkiau pats, čia buvo ne kompiuterio problema o televizoriaus :D

Redaguota , nario Tautedorus
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...