Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Sveikas. Manau jog turėtum pasirinkti bayside.LT, nes ten serveris unikalus, ne kaip angel-pine daromas nuo kažkokio eilinio edito, turbūt kaip visuomet tave nuvils ir pasigailėsi jog užsukai į tą angel-pine. Bayside išsiskiria savo naujomis ir unikaliomis sistemomis, gražiais mapp darbais ir gera nuotaika.

tu če nebegydyk, ap tau ne nuo eilinio edito daromas.

Aš rinkčiausi Angel-Pine, puiki administracija, unikalios sistemos, gražūs mapp darbai bei fainas miestelis.

Siūlyčiau  prisijungti prie SFG projekto, šauni administracija (pilnamečiai) siūlyčiau čia žaisti :)

Palauk..., tu tai nepilnametis, bet kiek suprantu komandoj tupi

Ne tik rašiau apie mappus, bet ir kad įdėjos kopintos, o tu tai ignoroji :D

Tiesiog noriu pasakyt, kad mes įdėjas patys išmastom ir įgyvendinam, o ne įmam iš populiarių samp projektų ar kitų skripterių :)

paprastas dalykas ką tau reikia išmokti, jog idėja žodis rašosi ne su į nosinęęęę

✉ Email; [email protected]

Jeigu nori nelabai kokybiško žaidimo (kalbu apie spalvų nesuderinamumą ir nemažai klaidų serveryje), siūlau rinktis bayside.lt. Nesu bs heiteris, tiesiog buvau serve ir mačiau kaip viskas yra, galbūt dar klaidas spės ištaisyti iki starto.

O jeigu nori eiit į projektą, kuris startavo dešimt kartų ir tik kartą pavyko pasiekti normalų rezultatą, siūlyčiau eiti į a-p. 

Mano nuomonė, kad geriau žaisti bayside, nei ap, nes ten didesnis lankomumas ir savininkai užsibrėžę didelius tikslus ir geriau išmano savo darbą.

Jeigu nori nelabai kokybiško žaidimo (kalbu apie spalvų nesuderinamumą ir nemažai klaidų serveryje), siūlau rinktis bayside.lt. Nesu bs heiteris, tiesiog buvau serve ir mačiau kaip viskas yra, galbūt dar klaidas spės ištaisyti iki starto.

O jeigu nori eiit į projektą, kuris startavo dešimt kartų ir tik kartą pavyko pasiekti normalų rezultatą, siūlyčiau eiti į a-p. 

Mano nuomonė, kad geriau žaisti bayside, nei ap, nes ten didesnis lankomumas ir savininkai užsibrėžę didelius tikslus ir geriau išmano savo darbą.

Buvai serveryje prieš ~mėnesį, tai žinai :D viskas jau pasikeitė :)

Rinkčiausi nei vieno. Nes abu besikuriantis ir žlugę projektai kurie neišvys dienos šviesos mano nuomonę, o jeigu reikėtu būtinai rinktis tai angel-pine. Nes bayside sedi snoobu kruva ir rekauja, nueini i ts uzvartai bana praleidzia.

Žlugę projektai?

Nemanai, kad tavo protas žluges, kad rašai tokias nėsamones? 

Projektose yra nemažas (palyginus su kitais) aktyvumas.

Jei tu taip mėgsti stūmti ant kitų, tai aš tą patį galiu pasakyti apie tavo minecraft serverį...

Žlugę projektai?

Nemanai, kad tavo protas žluges, kad rašai tokias nėsamones? 

Projektose yra nemažas (palyginus su kitais) aktyvumas.

Jei tu taip mėgsti stūmti ant kitų, tai aš tą patį galiu pasakyti apie tavo minecraft serverį...

Ką tu gali berašyti Arnoldukai. Kiek tavo žlugusių projektu? :D Nebūtum sampinis, nesakau jog sampas yra ,, blogai " tačiau ne tau kurt projektus, tu net nuomonės nemoki priimti iškarto puoli čia temoje rėkauti kaip čia baisų kodėl jūsų serveris lievesnis už apą.

(redaguota)

BaySide projektas bus sudeliotas iš daug nematytu sistemu, gamemode pradėtas nuo 0 ir draugiška administracija manau jeigu jūs ieškot sau patogaus projekto, jūsų vietoje pasirinkčiau BaySide, nes šiame projekte galima pamatyti jo ateity koks jis bus po mėnesio arba, net po metu jis turi pilnas teises konkuruoti aukščiausio lygio projektus, kaip sarg, lmg arba greenside.

Redaguota , nario b0rfeit

Nesirinkčiau nei vieno, bs Arnoldas lyg ir normalus administratorius, o Tobis kažkoks 12 metų intelekta turintis vaikis, stengiasi kenkti kitiems projektams nesuvokdamas to pasėkmių, norėčiau pamatyt kas darysis per jų serverio startą. O Angel-Pine? Didelės investicijos tik smegenų nulis, modifikacija nupirkta, o toliau lipdoma iš kitų modų, netgi matosi pagal gramatika kad nukopijuota iš Silvestro modifikacijos, Johny vaikas, susipirkes viską iš eilės bando įsivaizduoti esąs geriausias, na o šiaip ką žinau jei reikėtu rinktis, tai rinkčiausi bs 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...