Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tu nesuprantį, kaip balsavimas vykstą gali reitinguoti kiekvienos partijos kandidatus.. TS partijoi dabar yra daugiau jaunų žmonių jei ten yra kubilius su degutiene, nereiškia, kad jie ten ir eis į seimą. Galį reitinge įrašyti ir kitus,  ką dauguma manau ir darys. 

Paskaityk: http://rokiskis.popo.lt/2016/09/30/artejant-seimo-rinkimams/

Suprantu ir suprantu, kad jie bus išrinkti ir dar suprantu kad Gabrielius tik masalas o žvejai tie patys.

Kaip jau ir minėjau, nieko tame nenusimanau, jeigu ta prezidentė bejėgė, o viską lemia, priima ir nustato seimas, tai n* ta prezidentė aplamai reikalinga? 

Geras klausimas:D

Redaguota , nario Imprint
(redaguota)

Tai dabar pasakyk, kodėl nebus blogiau jei išrinksim kitus? Iš to ką rašai matau žinai, kad nieko nežinai...

žinau, kad jei išrinksim tuos pačius tai tikrai geriau nebus o jei išrinksim tuos katrie dar nebuvo tai visko gali būti, bet blogiau jau nebus.  Ne nu kas per mastymas žmonių, jeigu jie matys kad žmones renka ne pagal snuki o pagal darbus tai jie visi ten dirbs  o dabar mato kad pastoviai tuos pačius išrenka tai ir mala šūda  ir tokia pasak begalo jau 26 metai tesėsi, kaip norėčiau, kad Lietuviai atsimerktu, bet kur tau atnešė bobutei 5 eurus ir jau balsuos už ta partija, žodžiu graudu man. 

SPECIALIAI PASAKYSIU TAU JEI BŪTU IŠRINKTA KITA PARTIJA KARTOS DAR NEBUVO TAI BLOGIAU JAU TIKRAI NEBUS, BET GAL BUS GERIAU O JEI RINKSIM TUOS PAČIUS TAI 100% BUS BLOGAI IR ČIA BE JOKIŲ KALBŲ.

Redaguota , nario Imprint
(redaguota)

Mano gyvenimas nepriklauso nuo valdžios, valdžia nepakeis mano gyvenimo - kaip norėsiu taip gyvensiu ir už nieka nebalsuosiu, nes man poxui  :D

[MODERATED], tavo gyvenimą jau keičia valdžia ir tu šoki pagal jos dūdelę, [MODERATED].

Redaguota , nario Tautedorus
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Va čia pavyzdys, kad vaikai nieko nesidomi.

Visų pirma, tu net nežinai kiek man metų. Visų antrą, savo metus naudoji kaip argumentą kodėl žmonės turėtų tavęs klausytis. Neatrodo šiek tiek durnai?

Tu pats nesi pavyzdingas, kai renki užmerktom akim ir tikiesi kažkokio stebuklo. Vietoj to, galėtum kažkiek pasidomėt partijom ir balsuot už tinkamą, o ne eiti per visas ir tikėtis kažko gero.

SHFitnE.jpg

Visų pirma, tu net nežinai kiek man metų. Visų antrą, savo metus naudoji kaip argumentą kodėl žmonės turėtų tavęs klausytis. Neatrodo šiek tiek durnai?

Tu pats nesi pavyzdingas, kai renki užmerktom akim ir tikiesi kažkokio stebuklo. Vietoj to, galėtum kažkiek pasidomėt partijom ir balsuot už tinkamą, o ne eiti per visas ir tikėtis kažko gero.

Žmogau aš ne apie savo metus kalbėjau :DDD O iš kur ištraukiau, kad per visas partijas einu?:D

Žmogau aš ne apie savo metus kalbėjau :DDD O iš kur ištraukiau, kad per visas partijas einu? :D

Tu bent vieną sakinį sugebi parašyt pilnai be klaidų? Sugebi parašyt tokį sakinį, kad žmogus negalėtų pagalvoti kažko kito paskaičius jį?

Jeigų sugebi tik pasakyt už ką nebalsuot ir vadini kitus žmones durniais, tai labai abejoju, kad tau 26. Tu net nepasakei kodėl turėtumėm nebalsuot už tavo minėtą partiją. Nei vieno argumento. Kodėl ta partija yra prasčiausia iš visų? Jeigų tu siūlai bandyti sėkmę, tai reiškias per kiekvienus rinkimus reikėtų išrinkti vis skirtingą partiją, kad pamatytum kaip ji tvarkosi, tik problema tame, kad žmonės sudarantys partiją gali pasikeisti. Vienas iš pavyzdžių: vietoj Vytauto dabar yra Gabrielius. Seną žmogų pakeitė jaunas. Todėl tu net nežinai kaip tvarkytusi dabartinė partija su atsinaujinusiu lyderiu. Ir čia tik viena iš tūkstančių priežasčių, kodėl partijos veikla visada keičiasi, negu kaip, kad tu galvoji (kaip vieną kartą pasirodė, tai taip visą laiką ir atrodys). Tu bent žinai kiek kartų Tėvynės Sąjunga buvo išrinkta valdyti?

SHFitnE.jpg

Tu bent vieną sakinį sugebi parašyt pilnai be klaidų? Sugebi parašyt tokį sakinį, kad žmogus negalėtų pagalvoti kažko kito paskaičius jį?

Jeigų sugebi tik pasakyt už ką nebalsuot ir vadini kitus žmones durniais, tai labai abejoju, kad tau 26. Tu net nepasakei kodėl turėtumėm nebalsuot už tavo minėtą partiją. Nei vieno argumento. Kodėl ta partija yra prasčiausia iš visų? Jeigų tu siūlai bandyti sėkmę, tai reiškias per kiekvienus rinkimus reikėtų išrinkti vis skirtingą partiją, kad pamatytum kaip ji tvarkosi, tik problema tame, kad žmonės sudarantys partiją gali pasikeisti. Vienas iš pavyzdžių: vietoj Vytauto dabar yra Gabrielius. Seną žmogų pakeitė jaunas. Todėl tu net nežinai kaip tvarkytusi dabartinė partija su atsinaujinusiu lyderiu. Ir čia tik viena iš tūkstančių priežasčių, kodėl partijos veikla visada keičiasi, negu kaip, kad tu galvoji (kaip vieną kartą pasirodė, tai taip visą laiką ir atrodys). Tu bent žinai kiek kartų Tėvynės Sąjunga buvo išrinkta valdyti?

Ale tu vis dar nesupranti. As tau neliepiu balsuot už ana partija.
(redaguota)

Aš nulėksiu tik sugadinti lapo tam,kad už mane neprabalsuotu už ką nori.  Nebalsuosiu nei už vienus nei už kitus,nes nei vienais netikiu. :)

Kaip viena boba yra sakiusi,kad visi kurie lenda į seimą ne žmonėms padėti,o užsidirbti arba vogti. Lietuva yra dugne tai tas pats kas alkoholikas išpardavęs viska ir nieko nebeturi. Vienintelis išsigelbėjimas nuo šito tai tik KARAS. :)

Jus sodinkit ką norit,jaunus senus,vis tiek visi vogs :)

Kitas variantas (galbūt) 2020 metais pasibaigs ES paramos,gal tada kas nors pasikeis bet čia labai mažai tikėtina.

Dar kitas variantas galėtume suburti tūkstantine minia ir eit mitinguoti. Bet,kažkuris turės kalbėti už visus,bet nepamirškime,kad tas kuris kalbėjo bus užtampytas po teismus,už chuliganiškus veiksmus,už neleistinus mitingus ir panašiai. Taip kad ten tie ponai tokiu įstatymu prisileide kad nenukentėtu šiknos. Jeigu tarkim kokiuose šveduose tokius bajerius krėstu seimo nariai,tai man atrodo ten ne tik langus išdaužytu bet ir dar su visais tais ir pastatus nugriautu.

Redaguota , nario Cengez

Aš nulėksiu tik sugadinti lapo tam,kad už mane neprabalsuotu už ką nori.  Nebalsuosiu nei už vienus nei už kitus,nes nei vienais netikiu. :)

Kaip viena boba yra sakiusi,kad visi kurie lenda į seimą ne žmonėms padėti,o užsidirbti arba vogti. Lietuva yra dugne tai tas pats kas alkoholikas išpardavęs viska ir nieko nebeturi. Vienintelis išsigelbėjimas nuo šito tai tik KARAS. :)

Jus sodinkit ką norit,jaunus senus,vis tiek visi vogs :)

Kitas variantas (galbūt) 2020 metais pasibaigs ES paramos,gal tada kas nors pasikeis bet čia labai mažai tikėtina.

Dar kitas variantas galėtume suburti tūkstantine minia ir eit mitinguoti. Bet,kažkuris turės kalbėti už visus,bet nepamirškime,kad tas kuris kalbėjo bus užtampytas po teismus,už chuliganiškus veiksmus,už neleistinus mitingus ir panašiai. Taip kad ten tie ponai tokiu įstatymu prisileide kad nenukentėtu šiknos. Jeigu tarkim kokiuose šveduose tokius bajerius krėstu seimo nariai,tai man atrodo ten ne tik langus išdaužytu bet ir dar su visais tais ir pastatus nugriautu.

Nežinau nei ką pasakyt...

SHFitnE.jpg

Neturiu ir aš ką pasakyti daugiau,čia matau yra pora nemastančiu galva žmonių,kurie atseit daugiau žino negu kiti :) Kiekvienas mastom kitaip. Dėl bobos nesvarbu ji kas yra,ji pasakė ir pasakė 100% teisybe. Pasukit galva kodėl taip pasakė ir nereiks komentuoti šūdinu dalyku.

Man patinka tokie "mastantis" kurie gali pasakytį tik tiek, kad kiti nemastantis :D bet žinoma taip lengviau, nei normaliai argumentuotį savo teiginius.

Eik Namo

Neturiu ir aš ką pasakyti daugiau,čia matau yra pora nemastančiu galva žmonių,kurie atseit daugiau žino negu kiti :) Kiekvienas mastom kitaip. Dėl bobos nesvarbu ji kas yra,ji pasakė ir pasakė 100% teisybe. Pasukit galva kodėl taip pasakė ir nereiks komentuoti šūdinu dalyku.

Džiaugiuosi, kad yra protingesniu žmonių kaip tu, kurie nori daryti Ukrainas. Nesvarbu, kad iš Lietuvos ir taip jau žmonių nemažai iškeliavo, nesvarbu, kad esam antri pasauly pagal savižudybes. Gi to neužtenka! Sukelkim karą savo šaly, kad vienas kitą išžudytumėm ir, kad mūsų nebeliktų ant žemėlapio. Kad ir nieko iš to neišeitų, svarbu nors kažkokias riaušes padarysim, kad nuostolių savo šaliai padarysim, nes gi jų ir taip mažai.

Cengez į prezidentus! Ir tą bobą į Seimą...!

Jau sugalvojau agitacinį šūkį: "Nes aplink mus vien tik vagys!".

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...