Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Imk Windows 10, nes tai yra kol kas geriausia Windows versija, kuri yra nuolatos atnaujinama. Senesnės Windows versijos palaipsniui bus nepalaikomos, kol galiausiai taps mirusios, kaip Windows XP. Jau dabar kuriami procesoriai oficialiai palaikys tik naujausią Windows 10 operacinę sistemą, tad, manau, senesnių OS ateitis yra aiški. Štai pamoka, kaip įsirašyti Windows 10 tinkamu būdu. O čia pamokos, kurios pamokys...

Step-by-step, kaip įsirašyti tvarkykles:

Imk Windows 10, nes tai yra kol kas geriausia Windows versija, kuri yra nuolatos atnaujinama. Senesnės Windows versijos palaipsniui bus nepalaikomos, kol galiausiai taps mirusios, kaip Windows XP. Jau dabar kuriami procesoriai oficialiai palaikys tik naujausią Windows 10 operacinę sistemą, tad, manau, senesnių OS ateitis yra aiški. Štai pamoka, kaip įsirašyti Windows 10 tinkamu būdu. O čia pamokos, kurios pamokys...

Step-by-step, kaip įsirašyti tvarkykles:

Turejau tuos windowsus 10, nepatiko man

Nežinau kaip pas kitus, bet pas mane win10 visada grybauja, nors įrašau švariai, of. versijas, darau visus atnaujinimus ir suinstaliuoju visus driverius. SG'e esu sukūręs ne vieną temą, bet taip niekas ir nepadėjo, dėl to grįžau prie win7. Jie man geriausi ir patogiausi. Win 8/8.1 sau įsirašęs nebuvau, nes neturėjau nei DVD, nei flash'o, kad sutilptu. Kiek bandžiau pas kitus, tai nepatiko starmenu. Žinau, kad galima pasikeisti į win7 stiliaus, bet... Pats be kalbų įsirašyčiau win10, jeigu jie veiktu stabiliai ir būtų galima išjungti automatinius atnaujinimus.

(redaguota)

Nežinau kaip pas kitus, bet pas mane win10 visada grybauja, nors įrašau švariai, of. versijas, darau visus atnaujinimus ir suinstaliuoju visus driverius. SG'e esu sukūręs ne vieną temą, bet taip niekas ir nepadėjo, dėl to grįžau prie win7. Jie man geriausi ir patogiausi. Win 8/8.1 sau įsirašęs nebuvau, nes neturėjau nei DVD, nei flash'o, kad sutilptu. Kiek bandžiau pas kitus, tai nepatiko starmenu. Žinau, kad galima pasikeisti į win7 stiliaus, bet... Pats be kalbų įsirašyčiau win10, jeigu jie veiktu stabiliai ir būtų galima išjungti automatinius atnaujinimus.

Tarp Windows 10 galima isjungti updates nueinant i serives.msc ir susirandant Windows Update ir paspausti Disable, ir viskas atnaujinimu nebeirasys.

O del problemu, tai bent jau man buvo, kad kai paspausdavau restart ar shutdown man pc normaliai neišsijungdavo, užtamsėdavo ekranas o ventiliatoriai vistiek sukdavos, tai reikėdavo per knopke viska išjunginėt, žėjau visokius tutorialus ir nieks nepadėjo, bet pats savarankiškai susitaisiau, ir youtube video apie tai nebuvo, dabar kai susitaisiau pats tai Windows 10 jau stabiliai veikia :) jokių problėmu. Be to labai patinka W10 boot time, labai greit užsikrauna, toks jausmas lyg su ssd užsikrautu Windows'ai :D

O autoriui jei nenori W10, tai bent W8.1 isirasyk, nes saugesne ir naujesne nei Windows 7, jei nepatinka start menu tai visada gali "užsimodinti" su programom, beje man bent jau kai turėjau W8.1 tai daug daug stabiliau veike nei W7, ir boot time greitesnis buvo, ant W7 jeez gal minute laukdavau kol uzsikraus tie windows, ir ne tokie optimizuoti budavo, nors clean install dariau, nu niekad prie ju nebegrysiu :D

Redaguota , nario manteliakas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...