Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Tu rimtai mane nori triggerinti?

"Šios knygelės tikslas – padėti abiturientams geriau pasirengti fizikos brandos egzaminui. Joje pateikiamos2005–2009 metų fizikos valstybinių ir mokyklinių brandos egzaminų rengimo grupių sudarytos egzaminų užduotys. Atlikdami šias užduotis, atsakinėdami į klausimus, analizuodami atsakymus, mokiniai ir jų mokytojai galės laiku pastebėti pasirengimo brandos egzaminui trūkumus ir juos pašalinti. Šias brandos egzaminų užduotis parengė Nacionalinis egzaminų centras, išleido leidykla TEV."

O ką aš tau daviau?

(redaguota)

Tu rimtai mane nori triggerinti?

"Šios knygelės tikslas – padėti abiturientams geriau pasirengti fizikos brandos egzaminui. Joje pateikiamos2005–2009 metų fizikos valstybinių ir mokyklinių brandos egzaminų rengimo grupių sudarytos egzaminų užduotys. Atlikdami šias užduotis, atsakinėdami į klausimus, analizuodami atsakymus, mokiniai ir jų mokytojai galės laiku pastebėti pasirengimo brandos egzaminui trūkumus ir juos pašalinti. Šias brandos egzaminų užduotis parengė Nacionalinis egzaminų centras, išleido leidykla TEV."

O ką aš tau daviau?

Man pamokoj su ją dirbti reikia, ką aš tau vartysiu egzaminų lapus ir ieškosiu ką jie dabar daro? 

Redaguota , nario Hiroto

Man pamokoj su ją dirbti reikia, ką aš tau vartysiu egzaminų lapus ir ieškosiu ką jie dabar daro? 

listen to me dūd

*Myliu SuperGames.lt* ką ten dirbi per pamokas, žinių egzaminui reikės. Egzaminus išbandęs žinosi daugiau negu tą ką per pamokas mokins 2 ar 3 pamokas per savaitę. Trust me on this one

Jeigu tau "būtina" turėti tą knygą, surask kas ją turi iš tavo mokyklos, pasinaudok skaneriu, nusiskanuok visus puslapius, atsispausdink, susidėk į aplankalą ir ez pz lmn sqz.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...