Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki sportininkai! , rimtai sportuoju jau 4`ą mėnesį, ir iškilo šiokia tokia problema, reikia man mases, atrodau normaliai, bicepcas normalus, čhestas normalus, bet pagal svorį aš tregedija, sveriu 64 kg~, gal kas galėtumete padėti? Taprasme žinau košias visokias valgyt ir panašiai, bet kokias ir kiek kartu į dieną? Keikuriems tai pasirodys durnas klausimas, kam nepatinka tiesiog išjunkit postą ir apseikit be durnu komentarų:))

Na tai žiūrėk priaugti masės yra 2 pagrindiniai dalykai tai mityba ir pratimai, jei sportuoji sporto salėje tai viskas papraščiau . Kas liečiant mitybos tai valgyti reikėtu 6 kartus per dieną ,kaikurie žmonės negali tiek suvalgyti ,nes jų organizmams atrodo tai didžiulis perteklius ,adango žmogus valgė prieš tai 3 kartus per dieną ,o dabar 6 todėl ,reikėtu didinti savo porcijas po truputi ir tam ,kad norėtusi daugiau valgyti , reikia daugiau pavargti , kas liečiant pačio maisto tai čia reikėtu susiskaičiuoti kolorijas ,kadangi tmanau tu nenori priaugti riebalo ,dėl kurio tektu vėliau gailėtis , reikėtu tinkamai subalansuoti maistą ,po treniruotės daugiau ,vakare ilgalaikiu balytmu ,ryte visko potruputi, jei nori galėčiau padėti ,nes daug rašyti.:)

r5m9ZRJ.png

Labas, jokiu būdu nenoriu taves įžeisti :) Bet tokie klausimai - beverčiai, o juolabiau - šitame forume, patarimas tau - susitark su žmogumi kuris yra patyręs mityboje, treneris, draugas kuris apie tai daug išmano, nuspresi kiek turi kalorijų suvalgyti jog priaugti masės, logiška - norint priaugti gražios masės o ne lašinio reikia neužmiršti bei makro nutrientu, sekmės.

1.MITYBA

2.SPORTAS

3. POILSIS

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Nusipirk Proteina ( ziauriai padeda ) ir turi suvalges gauti tiek riebalu kiek nesugebesi isdeginti :) gali praktiskai dabar viska ryti , kas tik papuola, kad jei ir nenori , o normaliausiai valgyti butu 6 kartus per diena :)

Kam tu čia rašai, jeigu nusišneki?

Sveikas, nori masės? Valgyk dar kaip niekad nevalgei, 6000 kalorijų per dieną jei nori greitai progresuoti

Tu irgi nenusisnekek :DDDDDDd

6k kaloriju :DDD kas cia per gyvulys turi but?

Sportininkai jus didieji, jei jis per diena isdegina 2k kaloriju,tai jam est 6k kaloriju, su 4x didesniu baltymu kiekiu?

NEBERASYKIT JEI NEISMANOTE - ACIU

Jeigu vartoji, tai naudok kokį proteiną arba gainerį. O jeigu nori be papildų tai gali tiesiog didinti baltymų kiekį į parą, valgyk daugiau varškės kiaušinių ir t t. Valgyk tai kas turi daug baltymų ir angliavandenių. Proteinas ir gaineris iš to ir susidaro. Sekmės :)

Jasna, valgysiu baltymus visa diena, kaposiu krutinele viena, po poros trenkiu kaip suprantu bicke 53cm?

Ir apseisiu be angliu ir riebalo?

(redaguota)

Labai paprasta ir daug lengviau nei numest sworio, tik kur sake kad reik daugiau nuvargt, nebenusisnekam. Sportuoti 3-4 kartus i savaite, ne daugiau ir su kuo didesniu sworiu (auginsi raumenų masę). Per dieną valgyk daaaug dauuug daugiau nei valgai įprastai. O nuo tuu vištienos krutineliu... Jus bent zinot kiek jos reik suvalgyt kad nrml tuu kaloriju pavalgyt? Daug. O ka bekalbet apie kitas medziagas, vitaminus reikalingus organizmui, iskur juu gausi jei per diena vien krutinele rysit? Biski jei nenusimanot patylėkit. O autoriui, jei nori kad butu paprasciau ir daug lengviau ta mase augint, nusipirk kokio geresnio bodybuilderio mitybos programą, tiesiog zinosi kelinta valanda kiek ko suvalgyt :)

p.s. rašiau iš ragelio, tad nep***** proto dėl rašybos :D

Redaguota , nario Thrilium

graphic.png

(redaguota)

Labai paprasta ir daug lengviau nei numest sworio, tik kur sake kad reik daugiau nuvargt, nebenusisnekam. Sportuoti 3-4 kartus i savaite, ne daugiau ir su kuo didesniu sworiu (auginsi raumenų masę). Per dieną valgyk daaaug dauuug daugiau nei valgai įprastai. O nuo tuu vištienos krutineliu... Jus bent zinot kiek jos reik suvalgyt kad nrml tuu kaloriju pavalgyt? Daug. O ka bekalbet apie kitas medziagas, vitaminus reikalingus organizmui, iskur juu gausi jei per diena vien krutinele rysit? Biski jei nenusimanot patylėkit. O autoriui, jei nori kad butu paprasciau ir daug lengviau ta mase augint, nusipirk kokio geresnio bodybuilderio mitybos programą, tiesiog zinosi kelinta valanda kiek ko suvalgyt :)

p.s. rašiau iš ragelio, tad nep***** proto dėl rašybos :D

Nu va čia tai gryna tiesa. Pasiimk kaip ir sakė programą iš kokio patyrusio, o jei yra galimybė treniruokis su juo ( aišku už pinigus)

Redaguota , nario Denaras

Nu va čia tai gryna tiesa. Pasiimk kaip ir sakė programą iš kokio patyrusio, o jei yra galimybė treniruokis su juo ( aišku už pinigus)

Tai kad ir vel nusisneka :D Patyre body builderiai jus, jeigu zmogus turi raumenu tai nereiskia jog jis turi kazka smegenyse ir ar raukia ka nors apie mityba, toli grazu per mazai esat linde i tikraji sporta, esme ta su jusu logika senukas 55 metu, atrodantis paprastai savo amziuje be jokiu isisokimu, negaletu padaryti geresnes programos nei perkant is body builderio? nemanau. O jusu pasakymas nusipirk programa is "body builderio" nieko vertas, kodel is body builderio? kodel ne is trikovininko? tie jusu body builderiai jau yra isiskaiciave visas proteino shake porcijas, nusipirke is jo programa nezinosit nei ka nei kaip, o juolabiau jog pirmos programos internetu pirkt - nepatariu.

Tai kad ir vel nusisneka :D Patyre body builderiai jus, jeigu zmogus turi raumenu tai nereiskia jog jis turi kazka smegenyse ir ar raukia ka nors apie mityba, toli grazu per mazai esat linde i tikraji sporta, esme ta su jusu logika senukas 55 metu, atrodantis paprastai savo amziuje be jokiu isisokimu, negaletu padaryti geresnes programos nei perkant is body builderio? nemanau. O jusu pasakymas nusipirk programa is "body builderio" nieko vertas, kodel is body builderio? kodel ne is trikovininko? tie jusu body builderiai jau yra isiskaiciave visas proteino shake porcijas, nusipirke is jo programa nezinosit nei ka nei kaip, o juolabiau jog pirmos programos internetu pirkt - nepatariu.

O tu čia geras žinovas atsiradęs, prisikabint prie kiekvieno dalyko mėgsti, neatsiknisi nuo šitos temos :D Nu gerai, pasiūliau įsigyt programą iš bodybuilderio ir kas? Taigi jis masės nori užaugt. Man įdomu pačiam koks pats fruktas esi, jog taip gerai viską žinai, bet pats jokio normalaus patarimo ir nedavei :D

graphic.png

O tu čia geras žinovas atsiradęs, prisikabint prie kiekvieno dalyko mėgsti, neatsiknisi nuo šitos temos :D Nu gerai, pasiūliau įsigyt programą iš bodybuilderio ir kas? Taigi jis masės nori užaugt. Man įdomu pačiam koks pats fruktas esi, jog taip gerai viską žinai, bet pats jokio normalaus patarimo ir nedavei :D

O nuo kada tokioje vietoje reikia patarimus dalinti ? :) Pagalvok, ar jis iš tavo patarimų sugebės sekmingai auginti masę be dietologo ( dažniausiai trenerio) pagalbos? Na žinok - nemanau, pats sportuoju - daug metų, rezultatai - yra, todėl galiu tai teigti, kitą kartą rašyk ne iš body builderio - o iš nusimanančio žmogaus, visada sutikčiau, sukurti atskirą temą ir apsikeisti rezultatais :)

Palaukit masė juk svoris? vienas ir tas pats ar aš klystu? o kaip kūdam žmogui tarkim valgo daug bet visvien kūdas?

Masė - taip svoris, sunkia atlečiams, ar šiaip tuo domintiems žmonėms - tai raumenų masė. Kūdas žmogus valgo - bet vistiek plonas? Labai greita medžiagų apykaita, reikia daug daugiau valgyti, juolabiau - nereikia nuleisti rankų kad ir koks kūno tipas bebūtu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...