Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3147 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kuriame iš NFS? Jeigu turėtum pinigų, čia tavęs nebūtų.

Pagal viska teks taupyti 4metus :) , o šiaip jai ant kurwu ne išleičiau tai grč biški,

Galiu lažintis, kad daužtas ir tvarkytas. Tokių lavonų pilna iš kurių padaro kaip naujus.

Gali visko būti, tai manau teks nauja pirkti o naujas čj daugiau biški eina.

Pirma issilaikyk teises, susitaupyk ir tada galvok, o ne is anksto. :)

Tiesa sakant taip, bet reikia pagalvoti koki automobili pirkti. Nes jai žiūrėsi į š, tai ir būsi š. 

Puiku kad žiūrai į tokias, tai turėsi ateiti tokia, jai esi protingas  ;)

Pagal viska teks taupyti 4metus :) , o šiaip jai ant kurwu ne išleičiau tai grč biški,

Gali visko būti, tai manau teks nauja pirkti o naujas čj daugiau biški eina.

4 metus taupysi, o paskui kiekvieną mėnesį vėl taupysi ant degalų ? :D bšk kitokio mąstymo reikia perkant tokią mašiną tiką išsilaikius teises arba turėt tėvelius pas kuriuos pilnos kišenės pinigų.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

o šiaip jai ant kurwu ne išleičiau tai grč biški, "

2000 metų gimimo (clapclap). :D Na ką daugiau galima pasakyti, prajuokina manę tokie žmonės. :D:D:D

Mldc tu sakyčiau kad parašei, bet supranti sakiau teisiu neturiu. Aš planuoju jau, ir taip pat dirbu. Tai kad mergom ne tik gėlių, ir šokalado reikia :D

Pastebėjau diskucijos čia į kita tema eina, galit rakinti tema.

(redaguota)

Tu man paaiškink, kokiu tikslu kūrei temą? Kad pasirodyti? Nes kitos priežasties nesumąstau. Tu galvoji, kad kažkas šitame forume turės patirties su tokiais automobiliais? Jei taip manai, tai ne tau tokie automobiliai, toli gražu (nors iš kitos pusės... stereotipai...). Aš net paklausęs apie maitinimo bloką kompiuteryje nesulaukiu detalaus atsakymo, o tu tiksiesi gauti atsakymą apie šį automobilį. Tokiems klausimams yra skirtingi forumai, rimtų klausimų turėtum, čia neklausinėtum. O apie drambliuko svajones kalbėdamas puikiai išsakai, kad tik pasigirti ir nori. Aukštas lygis.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 5

Tu man paaiškink, kokiu tikslu kūrei temą? Kad pasirodyti? Nes kitos priežasties nesumąstau. Tu galvoji, kad kažkas šitame forume turės patirties su tokiais automobiliais? Jei taip manai, tai ne tau tokie automobiliai, toli gražu (nors iš kitos pusės... stereotipai...). Aš net paklausęs apie maitinimo bloką kompiuteryje nesulaukiu detalaus atsakymo, o tu tiksiesi gauti atsakymą apie šį automobilį. Tokiems klausimams yra skirtingi forumai, rimtų klausimų turėtum, čia neklausinėtum. O apie drambliuko svajones kalbėdamas puikiai išsakai, kad tik pasigirti ir nori. Aukštas lygis.

Tikriausiai galvojau kad vaikų tėvai turėja, bet kai sukūriau tema tik tada sugalvojau kad čia dauguma centus varto, ir apgaudinėja vienas kita.

Jeigu tokią pirksi, daug kainuos tau išlaikyt, naujesnių geresnių detalių į lietuvą yra brangu vežti, todėl prašys dvigubai už kinietišką š. Benzino irgi nemažai rys.

Man tik įdomu.. kokį darbą dirbi? Ar tik ne tu LFS seimo narys jaunasis tas būsi? Tokiom mašinom Lietuvoj tik jie gali važinėti, hmmm..

P.S, jeigu žadi su automatine važinėt tai laikykis automatinės, nes bus sunku priprast nuo mechaninės ir viskas maišysis..

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3147 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...