Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mane žinot tikriausiai dauguma, o jeigu nežinot - nieko nepakeisi :)) Esu steamwallet.lt savininkas. Pastebėjau, jog dauguma reklamuoja projektus, tačiau gauna centus arba būna apgaunami. Taigi sugalvojau tokį įdomų dalyka. 

Galimybė būti partneriu su steamwallet.lt bei gauti už pardavimus %3

Yra atskira modifikacija, leidžianti man sukurti partneriams paskyras. Jie gauna unikalų ID (skaičiais). Tuomet prekei sugeneruoja nuorodą, per kurią ateina žmogus, užsisako. Kaip tik gaunu apmokėjimą, admin panelėje matau kam priskirti bonusą. Jeigu žmogus per tam tikrą laiką neapmokėjo tai jo užsakymas ištrinamas. Kadangi mano parduotuvėje reikia registruotis, tai partneriui, nuo to žmogaus pirkimo visada kapsės %3.

Taigi dabar, tusiu pasiūlymą 3 pirmiem žmonėms, kurie to norėtų. Jokių reikalavimų nėra, kiek išsireklamuosite tiek ir uždirbsite. 

Išmokėjimas:
Minimali išmokama suma: €1
Išmokėjimas vykdomas į: Paysera arba banko sąskaitą

Visus patvirtintus užsakymus galėsite patys sekti, generuoti nuorodas. Žodžiu viskas paprasta, jums reikės tik atsivesti sau pastovių klientų ir pačiam nieko nedarant užsidirbt pinigų smulkiom išlaidoms. Taip pat jeigu domina koks užsakymas iš aliexpress ar kur, bus galima jums kažką užsakyti, tačiau čia sutarsime asmeniškai :)

Jeigu kyla klausimų - rašykite, klauskite. Atsakysiu. Gera proga gauti papildomų pinigų turint youtube arba esant geram reklamuotojui. Tačiau visi sąžiningai turite šansą :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...