Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Būkite atsargūs, nepasitikėkite Šarūnu, (heicmeisterJR) bei jo skleidžiama informacija – apgaudinėja, meluoja, bei šmeižia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

„Istorija“

Sveiki, noriu pranešti jums, jog būkite atsargūs, Šarūnas šmeižia, tai pat apgaudinėja (meluoja), viskas prasidėjo vakar nuo jo sukurtos temos apie mane, tema: (ČIA) jis teigė jog aš jį apgavau ant jo dizaino PSD. Visgi lazda turi 2 galus, ir viskas atrodo visiškai kitaip, nei jis teigė jums, šioje temoje pamatysite konkrečius įrodymus. Šios temos tikslas apginti man savo reputaciją, bei pasakyti jums visą tiesą apie Šarūną.

Lažybos, „code battle“

Pradėkim nuo pat pradžių, taigi aš patekau į skypes grupę, kuri dabar pavadinimu: „sUp3rGam3s  dizainas nuo nulio“ Toje grupėje yra Andrius.P, Šarūnas (heicmeisterJR), 4NEX, bei dar keletą žmonių, žinoma ir aš (eWarz). Viskas prasidėjo su Andriu, kaip pradėjom jo vertinti dizainus, tačiau jam kritika nepatiko, ir jis pasiūlė code battle: Nuotrauka: (ČIA), aš pagalvojau, ir po to Šarūnas tai pat pasiūlė eiti code battle, Nuotrauka: (ČIA), na sutikus man ir Andriui eiti code battle, mes paprašėm Šarūno dizaino kurį duotų sukoduot. Na atsiuntus jam dizainą, nežinau ar jis atšaukė siuntimą ar aš, bet mes gavom dizaino nuotrauką, greičiausiai atšaukiau siuntimą aš. Bet tai nėra labai svarbus dalykas. Nuotrauka: (ČIA) (ČIA) Na, o, kaip atsiuntė nuotrauką, Andrius.P pradėjo aiškintis jog nebekoduos pirmas, na, nes pasirodė per sunku greičiausiai, bet kokiu atveju jis buvo sutikęs, bet tai nėra svarbu. Nuotrauka: (ČIA).

Tikroji tiesa

Na, ir tikroji tiesa, kad ir, kaip keista yra tokia kokios net nesitikit, Šarūnas pats rašo: „davai kas sukodinat ta diza darykit ka norit veliau parduokit su psd ka norit“ Iš šių žodžių aiškiai galima suprasti jog jis atiduoda šį PSD, ir jam tiesiog jis nereikalingas. Nuotrauka: (ČIA). Žinoma aš neatsisakiau, ir jis man atsiuntė tą dizainą. Nuotrauka: (ČIA). Na ir iš geros širdies pasiūliau jam jei parduosiu pasidalinti per puse pinigus, bet man laiko nėra, užsiimu kita veikla, savo laiką skiriu projektui, dėl to neliko koduot laiko, taigi išvada tokia, jog Šarūnas pats pasiūlė nemokamai dizainą, o aš neatsisakiau, jis atsiuntė, ir pasiūliau pasidalint per puse pinigus, kaip sukoduosiu. Jei nebūčiau siūles – nebūtų jam ir reikėja, bet tai vis tiek jis man atsiuntė, ir pats rašė daryt ką noriu. Dėl to jis savo nuomonės keist nebegali po atsiuntimo.

Pabaiga

Tikiuos viską supratote, o ko nesupratote prašau parašykite komentarą, ar reikia dar papildomų įrodymų ir panašiai.

Palaukite, kraunama...

Sveikas žvilgtelkime dabar šiek tiek iš kitos pusės.

"Code battle, lažybos" Andrius nebuvo sutikęs ir ne jis siūlė. Ir dizaino sąlygos buvo , kuris sukoduos tas ir galės parduoti gerai , bet jos neįvyko todėl šios salygos nemanau , kad galioje , bei pažiūrėk dabar į laiką tavo pranešime , mano žinutė išsiųsta, kai jūs žadėjot lažintis http://www.part.lt/img/be1ac7a54316d78a07967f7eccc3c23a569.png 19:25,bet gavosi taip , jog niekas nesilažino :). Bet po kelių valandų  tiksliau 21:18 : http://i.imgur.com/gFIffrS.png , PATS man pasiūlai , kad dizainą sukoduosi ir per pusę pasidalinsim ir per +- savaitę.

taigi išvada tokia, jog Šarūnas pats pasiūlė nemokamai dizainą, o aš neatsisakiau, jis atsiuntė, ir pasiūliau pasidalint per puse pinigus, kaip sukoduosiu. Jei nebūčiau siūles – nebūtų jam ir reikėja, bet tai vis tiek jis man atsiuntė, ir pats rašė daryt ką noriu. Dėl to jis savo nuomonės keist nebegali po atsiuntimo.

http://i.imgur.com/gFIffrS.png , aš siūliau per puse pinigus dalintis :D

grafikos paslaugos 

update102.png

Sveikas žvilgtelkime dabar šiek tiek iš kitos pusės.

"Code battle, lažybos" Andrius nebuvo sutikęs ir ne jis siūlė. Ir dizaino sąlygos buvo , kuris sukoduos tas ir galės parduoti gerai , bet jos neįvyko todėl šios salygos nemanau , kad galioje , bei pažiūrėk dabar į laiką tavo pranešime , mano žinutė išsiųsta, kai jūs žadėjot lažintis http://www.part.lt/img/be1ac7a54316d78a07967f7eccc3c23a569.png 19:25,bet gavosi taip , jog niekas nesilažino :). Bet po kelių valandų  tiksliau 21:18 : http://i.imgur.com/gFIffrS.png , PATS man pasiūlai , kad dizainą sukoduosi ir per pusę pasidalinsim ir per +- savaitę.

http://i.imgur.com/gFIffrS.png , aš siūliau per puse pinigus dalintis :D

Na pasiūliau iš geros širdies, nes nemokamai atsiuntei, tačiau tai nebuvo jokia atlikta paslauga, tai tik buvo pasiūlymas kur turėjau teisę aš rinktis kaip tą paslaugą atlikti. 

Palaukite, kraunama...

Na pasiūliau iš geros širdies, nes nemokamai atsiuntei, tačiau tai nebuvo jokia atlikta paslauga, tai tik buvo pasiūlymas kur turėjau teisę aš rinktis kaip tą paslaugą atlikti. 

Kokia teisę :D ? Geraširdį tu :D  verki ant kiekvieno posto, visiems pisi prota atsirado geraširdis, dabar kai pasigavo ir pisa prota. Pakartosiu dar karta tu man pats pasiūlei , ir abu sutiko.

Be to dar vienas neblogas argumentas įrodantis tavo kaltę pradedam atmazai : 

http://i.imgur.com/z0iPDBl.png

grafikos paslaugos 

update102.png

Kokia teisę :D ? Geraširdį tu :D  verki ant kiekvieno posto, visiems pisi prota atsirado geraširdis, dabar kai pasigavo ir pisa prota. Pakartosiu dar karta tu man pats pasiūlei , ir abu sutiko.

Be to dar vienas neblogas argumentas įrodantis tavo kaltę pradedam atmazai : 

http://i.imgur.com/z0iPDBl.png

Akivaizdu jog tu žinojei šitą ankščiau ir tai ne atmazas, jei nori galiu ss įkelt, bet whatever tik paprašyk, o dėl to jog sutarėm nereiškia jog būtinai turiu tai padaryt, nes čia taspats kas pasiūlyt tau ledu ir neduot, pats rašei daryt ka nori, dabar pasiūlau tau milijoną euru, tu sutinki, aš po kiek laiko atisakau, ir tu dėl to sakytum man pretenzijas? Gal dar policijai pasiskūsk jog pasakiau duosiu milijoną euru, tu sutikai aš po kiek laiko persigalvojau?

Palaukite, kraunama...

Akivaizdu jog tu žinojei šitą ankščiau ir tai ne atmazas, jei nori galiu ss įkelt, bet whatever tik paprašyk, o dėl to jog sutarėm nereiškia jog būtinai turiu tai padaryt, nes čia taspats kas pasiūlyt tau ledu ir neduot, pats rašei daryt ka nori, dabar pasiūlau tau milijoną euru, tu sutinki, aš po kiek laiko atisakau, ir tu dėl to sakytum man pretenzijas? Gal dar policijai pasiskūsk jog pasakiau duosiu milijoną euru, tu sutikai aš po kiek laiko persigalvojau?

Bet tai aš tau nieko nebusiu davęs. Dabar psd daviau, kuris turi vertės sakei sukoduosi ir per puse, terminas buvo +- savaitė, tai galėjo būt, kad ir tos 3 savaitės, bet jau 2 mėnuo eina : )

grafikos paslaugos 

update102.png

"Code battle" vien is sio issireiskimo galima suprast viso dalyko rimtuma. Jeigu uzsiimi koduot, sukoduoji ir parodai dizaina, sako buvo uzblokuotas, grupe buvo, visi ss is grupes yra, tai cia darzelio atmazas nepaeis. Kitas dalykas, zmogus norejo eit "Code battle" ir su manim, sukoduot dizaina "RESPONSIVE" nenaudojant jokiu boostrap ir t.t, pirmiausiai buvo diena, paskui +- savaite, na o dabar jau pc windowsai persirase, buvau sukodines ir t.t, na krc, vaiku darzelis, dizainas simple noretu but protingas galetu imt ir sukoduot dizaina per diena, bet zmogus turi dideli lezuvi, pasakyt gali daug taciau darbu is jo mazai, tureciau PSD sukoduociau ta dizaina pats, ir jam padovanociau kaip trofeju koki.

Hello, U WOT M8?

"Code battle" vien is sio issireiskimo galima suprast viso dalyko rimtuma. Jeigu uzsiimi koduot, sukoduoji ir parodai dizaina, sako buvo uzblokuotas, grupe buvo, visi ss is grupes yra, tai cia darzelio atmazas nepaeis. Kitas dalykas, zmogus norejo eit "Code battle" ir su manim, sukoduot dizaina "RESPONSIVE" nenaudojant jokiu boostrap ir t.t, pirmiausiai buvo diena, paskui +- savaite, na o dabar jau pc windowsai persirase, buvau sukodines ir t.t, na krc, vaiku darzelis, dizainas simple noretu but protingas galetu imt ir sukoduot dizaina per diena, bet zmogus turi dideli lezuvi, pasakyt gali daug taciau darbu is jo mazai, tureciau PSD sukoduociau ta dizaina pats, ir jam padovanociau kaip trofeju koki.

Jis man atidavė tą PSD pirmiau negu aš jam pasiūliau per puse pinigus, dėl to aš sprendžiu kaip kas turi būt, kada sukoduot.

Palaukite, kraunama...

Jis man atidavė tą PSD pirmiau negu aš jam pasiūliau per puse pinigus, dėl to aš sprendžiu kaip kas turi būt, kada sukoduot.

Kiek pamenu jis neatidave, o dave tau sukoduot ji del lazybu. Lazybos neivyko taciau, tu jam tada pasiuliai kad tu sukoduosi dizaina, ir per puse parduosi, kiek dar cia atmazinsi.

Hello, U WOT M8?

Kiek pamenu jis neatidave, o dave tau sukoduot ji del lazybu. Lazybos neivyko taciau, tu jam tada pasiuliai kad tu sukoduosi dizaina, ir per puse parduosi, kiek dar cia atmazinsi.

akivaizdu jog jis po lažybu rašė kam reikia neatisiūliau jei dar čia kažką pezesi galesiu perfotkint ~20 zinuciu 

http://www.part.lt/img/be1ac7a54316d78a07967f7eccc3c23a569.png

Kas kam neaišku? :D Nereik šnekėt šūdų ir poto verkt.

Bent jau vienas žmogus perskaitė ir suprato, o visi kiti gina.

Palaukite, kraunama...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...