Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Norėjau paklausti.

Kaip galėčiau pasidaryti pinigų iš internėto ?

Omeni turiu pvž šitaip kaip CS:GO nusiperki skin parduodi brangiau, arba įnvestuoji pora eurų ir prasimušinėji kokiam polygone iki 20 euru, man taip būvo pavyke poto viska pralaimėjau.

O gal kažka pasiulyt galit iš SA-MP projektų ? Pvž nusipirkti VIP, mėgint kažkaip pinigus užsikalti poto pardavinėti pinigus ? Apie sarg projektą kalbu. Bet visu pirma kas ji žaidžia patartumėt kaip pinigus užsidirbti ir pnš  ? 

Tik nepatarinėkit kurti projektus ir panašiai.

Busiu dėkingas.

Man kažko paprasčiau reikėtu, nelabai noriu pradėt su verslais kažką. :D Kažka iš žaidimu labiau norėčiau, ar mėgint pardavinėt giftus ar ka bet neišeis nieko nes reikia normaliai investuoti, bet kad užtektu pvž pora euru investavimui

Su giftais nelabai kas išeis. Nebent turi šaltinį kur gali gaut viską papigiai. Mano sena tema https://www.supergames.lt/topic/267776-steam-%C5%BEaidimai-i%C5%A1pardavimas/#entry1914854 iš šito versliuko per pora savaičių pasidariau ~300e, bet kaip ir sakiau turi turėt šaltinį.

baneris2.png

Galiu pasiūlyti darbą - užsidirbsi, turėsi daugiau pinigų investavimui, reikės reklamuoti, gausi pinigėlių :) Galėsi iš jų investuoti į savo norimą veiklą.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Aš visad sukdavausi su elektroninėm cigaretėm ir visokiu šlamštu iš eBay ir ALiExpress, pardavinėdavau akinius, grandinėles, laikrodžius, aksesuarus ir detales elektroninėms cigaretėms, pačias elektronines cigaretes, pilną šaldytuvą įvairaus skysčio, kokio pardavime nerasi, pridaręs buvau, irgi pardavinėjau, kai žmonės pradėjo pasitikėt, pamatė kad ne šlamšta parduodu ir neapgaunu, per dvi, tris savaites drąsiai po 200 ir daugiau eurų pasidarydavau, o dar ir čiurkas eBay'uj kartais apgaudavau, tai dvigubas pliusas būdavo. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...