Peršokti į turinį

Minecraft Java edition


iLuke

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sena temą perskaičiau internete bet kaip Microsoft nusipirko mojang iškilo iš jų pasiūlymas žaidimą perkelti (rewrite) į C++ kalbą. Atrodytų ir gerai ir blogai. Eitų žaisti cross-platform t.y galėtų žaisti xbox One/360, ps vita/3/4 pocket edition Windows 10 edition bei galbūt artėjančios Minecraft 2.0 C++ versija - mažiau lago smooth žaidimas. Crappy pc's laisvai išvežtų su fancy grafikomis bet, tragiškas likimas būtų Mac'ams tai reiškia kas mojang turėtų daryti Linux ir mac skirtą versijas o ne parašyti vieną Java kodą kurį leistų visiems os vartotojams. Forge modderiai turėtų laukti naujo API arba kaip girdėtas forge nebebūtų atsirastų nauja sistema - addons juos turėtų įkelti developeriai. Aišku reiktų pradėti daugiau dirbti prie pe versijos nei pc versijos prieš rewrite pc versija tad rezultatų greit nesulauksite prireiks kelių metų kad viską įgyvendinti. Bet mojang(Microsoft) pradėjo darbus prie naujo launcherio:

https://pbs.twimg.com/media/CiQjJ99XEAA-JXu.png:large

Na bet ką jūs manot apie tai? Aš Pritariu idėjai . Rašom :)

Redaguota , nario iLuke
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Naujo launcherio? Įdomiai... Kokio velnio jis reikalingas? Šiaip jau daugiau nei metai yra ta versija Microsofto Store, berods visiem kas turi nusipirkę Minecraft, davė galimybę išbandyti ir tą naujają versiją. Teko ir man išbandyt... Performansas tai... Nėr ko net lygint su originalia versija. Nenustebčiau jei su tokiu performansu jie greitai patys integruotų į žaidimą kažką panašaus, ką dabar matome shadows moduose. Dėl cross-platform palaikymo irgi neblogai skamba. Šiaip tiksliai nesidomėjau niekuo, bet nelabai norisi tikėti, jog jį daro būtent su C++, kai MS turi daug labiau pažengusią kalbą - C#, kuri taipogi turi palaikymą įvairiose platformose (Windows, WP, Linux, OSX, iOS, Android...). O šiaip ir C++ palaikymas nemažas, OSX vartotojamas neturėtų būti jokių problemų. Vienas iš mane labiausiai dominančių dalykų tai yra Holo Lens palaikymas. Kaip suprantu, tai būtent ši versija ten ir veikia. Senokai Minecraft jau pabodo, bet DAAAAMN, pažaisti jį ant savo stalo būtų tikrai gan įdomu. Ir tai pat, jau savaime aišku, jog viskas, kas susiję su dabartiniais Minecraft serveriais - tiesiog neveikia ant šios naujosios versijos. O serveriai ir yra būtent esminis dalykas, dėl ko Minecraft yra populiarus. Tai manyčiau jog MS turės nemažai problemų, pritraukiant žaidėjus iš dabartinės versijos į naująją. O turint galvoj, jog MS ne itin mėgsta viską daryt "open-source", nenustebčiau jog visas tas naujasis projektas būtų "closed-source", o tokiu atveju tai jau iškart būtų galima vadinti nesėkme.

Redaguota , nario ProGreen
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...