Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Su širdies dūriais susiduriu ir aš  ;( ir ta pati problema kad niekam nesakau:D Bet man dar labai dažnai pasidaro silpna, aptemsta akyse ir nieko nebegirdžiu, kaip būna karšta, todėl nekenčiu karščio ir šilumos.... Aš nesportuoju ir antsvorio neturiu priešingai esu plonas, nežinau kodėl niekam to nesakau, gal todėl kad prieš 3 metus buvau apalpęs su tokiais pačiais simptomais, kaip rašiau čia ir nieko tie daktarai man nepasakė... pridarė krūva tyrimų ir baigėsi viskas tuo, atseit sveikas ir nuo to laiko apie tai niekam ir nebesakau :D Durnas esu gal todėl ir tyliu ;( Tad jei ką gero sužinosi pranešk man gal vis dėl to čia ne juokai

Pradėk valgyti normalų maistą.

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

(redaguota)

O šiaip su galva viskas gerai? Nes neatrodo. Kenčia širdies dūrius ir tyli,nei pas daktarus,nei tėvam nesako. Pasako tik nepažįstamiem žmonėm sg forume. Tau kas gėda mamai pasakyt,kad blogai su sveikata? Ai geriau aišku kentėt ir gadintis sveikatą. Tai jei nesakai eik bent pas daktarus vienas nieko nesakęs,išsiaiškinsi,o jei daktarai tyčiojasi tai gal geriau nusižudyk. Nuo kada dėl svorio tyčiotis daktarai gali? "O žie žie koks pagalys atėjo" čia turbųt nuo to prasideda tyčiojimaisi? :D Mažiau fantazuok,nes tu neesi daktaras ir nežinai kas tau ištikro yra,viena diena užsilenksi gal vpš ir tada va labai zjbs bus? Vaikiškus žaidimus žaidžiat.

Šiaip kartais skauda, bet tik kartais, na žinai ir tau yra skaudėję, tai manau viskas gerai su ja nors gal ir nes kartais jaučiu kad smeginis  tvinksi bet čia labai labai retai būna o šiaip kažkas su ausim yra nes girdžiu ausyje lik žiogai svirpėtu, 5 metus maniau kad man ten žiogai būdavo už lango bet kai paaugau supratau kad ten ne žiogai :D Žodžiu man reiktu nueiti privačiai į kokia gera klinika nes ten pas tuos šūddaktarius tai neverta eit 

Redaguota , nario Imprint

Tingėjau skaityt kitų komentarus. Bet gali būt, kad dažnai vaikštai sušilęs lauke ir perpučia nugarą, tada būna nervo kaip ir uždegimas ir tas skausmas nugaros pereina į krūtinę ir atrodo, kad skauda širdį. Dar gali būt dėl prastos laikysenos ir viskas pereit į krūtinę. Bet pas daktarus reikia apsilankyt pats buvau dėl tokios pačios priežasties tai tyrimai parodė, kad viskas ok ir paskui sako gal tave perpūtė, o kažkaip dažnai mėgdavau iš kačelkės eit atsisegęs striukę žiemą tai visa to priežastis ir buvo, kad mane perpūtė.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

laba vakara,diena net nezinau kaip pavadint pries kelias minutes kalbejau , kad noreciau suderinti sporta su širdies dūriais ir kitokiais spaudimais turiu šitą lyga nuo pat vaikystės ir jį itensivį jau daros kas 2 - 3 d gaunu rimtus dūrius pas,daktarus dar nesu buvęs vpš nuejas ir nesinorit eit kažkaip mamai irgi tėvams nesinori sakyti, kad turiu tokia lyga nežinau ar ją vpš galima, pavadinti kaip lygą antsvorio neturiu sveriu 50 - 60 kaip 17 - mečiui tūrbut manyčiau normaliai.

seniau,esu sportavęs bet sustojau dėl tokiu nesamoniu ir vėl norėtus pradėt testi bet gaunu tokias nesamonės ir net nežinau ką daryti ką patartumėt? žinau, kad be tu visu steroidu,anaboliku ir kitu šūdų greit raumenys neužgaus ir greit neturesiu six pack'o bet ir be jų tūrbut galima nerūkau,negeriu išvis.

Norėčiau rimtu atsakymų o ne , kad " aj pohui eik daryk nieko nebūs"

Pirma išmok lietuvių gramatikos :D Aš nesakau, kad pats tobulai rašau ir t.t., bet nu tikrai, toli gražu ne taip :D Tiesiog tai kaip ir pagarba skaitytojui. O dėl tų dūrių tai eik pas daktarus, mes ne daktarai, nepasakysim ką daryt, kaip gydytis. Beje kodėl nenori tėvam sakyt? Man, bent jau kažkaip ne logiškai tai atrodo... 

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...