Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

laba vakara,diena net nezinau kaip pavadint pries kelias minutes kalbejau , kad noreciau suderinti sporta su širdies dūriais ir kitokiais spaudimais turiu šitą lyga nuo pat vaikystės ir jį itensivį jau daros kas 2 - 3 d gaunu rimtus dūrius pas,daktarus dar nesu buvęs vpš nuejas ir nesinorit eit kažkaip mamai irgi tėvams nesinori sakyti, kad turiu tokia lyga nežinau ar ją vpš galima, pavadinti kaip lygą antsvorio neturiu sveriu 50 - 60 kaip 17 - mečiui tūrbut manyčiau normaliai.

seniau,esu sportavęs bet sustojau dėl tokiu nesamoniu ir vėl norėtus pradėt testi bet gaunu tokias nesamonės ir net nežinau ką daryti ką patartumėt? žinau, kad be tu visu steroidu,anaboliku ir kitu šūdų greit raumenys neužgaus ir greit neturesiu six pack'o bet ir be jų tūrbut galima nerūkau,negeriu išvis.

Norėčiau rimtu atsakymų o ne , kad " aj pohui eik daryk nieko nebūs"

Redaguota , nario Ekstazius

Su širdies dūriais susiduriu ir aš  ;( ir ta pati problema kad niekam nesakau:D Bet man dar labai dažnai pasidaro silpna, aptemsta akyse ir nieko nebegirdžiu, kaip būna karšta, todėl nekenčiu karščio ir šilumos.... Aš nesportuoju ir antsvorio neturiu priešingai esu plonas, nežinau kodėl niekam to nesakau, gal todėl kad prieš 3 metus buvau apalpęs su tokiais pačiais simptomais, kaip rašiau čia ir nieko tie daktarai man nepasakė... pridarė krūva tyrimų ir baigėsi viskas tuo, atseit sveikas ir nuo to laiko apie tai niekam ir nebesakau :D Durnas esu gal todėl ir tyliu ;( Tad jei ką gero sužinosi pranešk man gal vis dėl to čia ne juokai

Su širdies dūriais susiduriu ir aš  ;( ir ta pati problema kad niekam nesakau:D Bet man dar labai dažnai pasidaro silpna, aptemsta akyse ir nieko nebegirdžiu, kaip būna karšta, todėl nekenčiu karščio ir šilumos.... Aš nesportuoju ir antsvorio neturiu priešingai esu plonas, nežinau kodėl niekam to nesakau, gal todėl kad prieš 3 metus buvau apalpęs su tokiais pačiais simptomais, kaip rašiau čia ir nieko tie daktarai man nepasakė... pridarė krūva tyrimų ir baigėsi viskas tuo, atseit sveikas ir nuo to laiko apie tai niekam ir nebesakau :D Durnas esu gal todėl ir tyliu ;( Tad jei ką gero sužinosi pranešk man gal vis dėl to čia ne juokai

tai taip,nu man kitaip yra bus viena diena DEAAAD ir viskas patarimai nieko cia nepades vps xujnia geriau jau negalvoji apie lyga sportuoji ir done

(redaguota)

tai taip,nu man kitaip yra bus viena diena DEAAAD ir viskas patarimai nieko cia nepades vps xujnia geriau jau negalvoji apie lyga sportuoji ir done

Aha, bandžiau sportuoti neina nes silpna pasidaro... O kartais besportuojant atrodo kad širdis nafik išlėks.... Bandžiau daug gerti vandens, bet po 2litru jau vemti noriu nuo jo.. Bet jei tu gali sportuoti tai sportuok, blogiausiu atveju sužinosi tiesa :D

Redaguota , nario Imprint

Mano manymu turėtum mažiau žiūrėt į ta širdį nes ne visada širdies dūriai gali reikšt širdies problemas nes tuos dūrius tau gali sukelt stuburo patologija, o dūrimą jauti todėl nes sportuodamas užspaudi nervų šakneles kurios tau sukelia dūrius širdies plote, bet dėl viso pikto turėtum atlikt krūvio testą kuris tau padės išsiaiškint ar tai širdies ar stuburo problema.

Presui užteks mitybos.

Man 24, ugis apie 180, svoris apie 90, nesportuoju, nerukau, negeriu. Tie dūriai širdies plote, būna su įvairiais tarpais, nuo savaičiu, iki mėnesių. Kartais būna toks stiprus kad net išsigazdu, ir galvoju viskas plyš toj širdis :D arba kai tuo momentu kai pradeda durti, jei įkvepių oro, tai sustiprėja tas dūrio skausmas ir kelis kartus kartojas. Daugiau vėl koki pauze nuo savaičiu iki mėnesiu :D tai shit suprast kas čia yr :D

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

Nesuprantu tokio mentaliteto, širdies dūriai, ar kažką skauda geriau kentėt niekam nesakyt, tik klausinėt sg forume... Tiesiog nueik pas šeimos daktarą, gal kažką pasakys nuo ko tai yra, gal kažkokių vaistų išrašys. Atsarga gėdos nedaro ;)

aha ne visi mėgsta daktarus o ypač aš, ateini ir pradeda tyčiotis, o labiausiai užknisa kaip sako valgyt daugiau ir jiems pff kad valgau kaip tankas ir kas valanda, ką man padaryt kad mano tokie genai...

aha ne visi mėgsta daktarus o ypač aš, ateini ir pradeda tyčiotis, o labiausiai užknisa kaip sako valgyt daugiau ir jiems pff kad valgau kaip tankas ir kas valanda, ką man padaryt kad mano tokie genai...

Reik žiūrėt ką valgai jei ten sugrauži sriubos ir sumuštinių tai valgyk, kad ir 50 kartų į dieną nepriaugsi nieko.

O šiaip su galva viskas gerai? Nes neatrodo. Kenčia širdies dūrius ir tyli,nei pas daktarus,nei tėvam nesako. Pasako tik nepažįstamiem žmonėm sg forume. Tau kas gėda mamai pasakyt,kad blogai su sveikata? Ai geriau aišku kentėt ir gadintis sveikatą. Tai jei nesakai eik bent pas daktarus vienas nieko nesakęs,išsiaiškinsi,o jei daktarai tyčiojasi tai gal geriau nusižudyk. Nuo kada dėl svorio tyčiotis daktarai gali? "O žie žie koks pagalys atėjo" čia turbųt nuo to prasideda tyčiojimaisi? :D Mažiau fantazuok,nes tu neesi daktaras ir nežinai kas tau ištikro yra,viena diena užsilenksi gal vpš ir tada va labai zjbs bus? Vaikiškus žaidimus žaidžiat.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...