Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau atsakyti į parad0x kaltinimus man.

Žmogelis pasikvietė mane į skype, norėdamas pasikeisti steam accountais, nes aš tikrai norėjau ETS2 žaidimo. Viskas prasidėjo sklandžiai, jis manim pasitikėjo ir ėjo pirmas. Prisijungęs prie jo account'o kilo man įtarimai:

• Jam neapsimokėjo keisti, nes jo account'as už mano geresnis ir nenorėjo jokios priemokos.

• Steam'as buvo card'intas. (Tai reiškia jog žmogus gali bet kada atsiimti steam'ą).

Todėl sumasčiau pažiūrėti ką jis darys kai neduosiu savo prisijungimu jam (Aš jo skype neužblokavau stebėjau jo reakcija) Kodėl toks atsargus buvau? Nes per savo buka pasitikėjimą "internautais" tikrai ne keletą account'u esu praradęs, skaičius yra dviženklis.

cb0e6630c9c718fd3e2346da101511af396.png

Skype nuotraukos kurių jis nenorėjo viešinti (+ mano komentarai po nuotraukom):

1 nuotrauką:

5ab83214c6b646a8e8e0052b111db416324.png

Čia pradėjau tikrinti jo reakcija, kai aš neduodu jam prisijungimu.

2 nuotrauką:

380ce3b7bab8e83133244722b873d6af244.png

Na ką, manau mano įtarimai pasitvirtino.

3 Nuotrauką:

e93f1b51051cff2c82f49b970ac619b1377.png

Vaikinukas susinervino, kad neišėjo apgauti. P.S čia lyg ir buvau supykęs ir norėjau išsiryškinti bet....

4 nuotrauką

99efa6617ef112a3cad781df0ca7ce3d619.png

(bet...)

5 nuotrauką

03953a4a9b509385f0b0f2c41579651b11.png

Čia jau supratau kad neverta, tiesiog sėdi eilinis malalietka prie kompiutėrio ir nervuojasi kad neįšėjo apgauti žmogaus, todėl pradėjau į šią situacija su šypsena žiūrėti.

6 nuotrauką

bd9d988e1a932aca7e4a494cfbe3af7f310.png

7 nuotrauką

b29d8cc3ca355224b71bf3a053ab0f58457.png

8 nuotrauką

f0b33f3b48a0a8a5441110f0792775483.png

Tu snargly neraliuotas man siūlai darbą susirast?!!!! Štai....Ano mėnesio algolapis.

2f649a0da2cdc3a755f99a222896d881368.png

(P.S iš algolapio buvo ištrinta informacija kuria mano nuomone jums nederėtu žinoti)

9  nuotrauką

0f24608544c1b6346fccdf6236682d7c456.png

10 nuotrauką

ee484c74230e247f0e55d14090aacba984.png

Atsibodo man tas vaikų darželis ir šį žmogų tiesiog užblokavau.

Taigi visa istorijos pabaiga. Niekam nelinkiu patekti į tokia situacija tik va mano pusėje laimė ir neapsigavau. Dabar žmonės norėčiau jūsų pagalbos, jei nesunku paspauskite "Pranešti" mygtuką ir įrašykite jog žmogui buvo įrašytas neteisingas atsiliepimas, gal mūsų administracija tada sureaguos greičiau į šį įvyki. DĖKUI IŠ ANKSTO

Nuoroda į tema kur jis mane šmeižia (ten rasite papildomo aprašymo apie visą situacija): https://www.supergames.lt/topic/275259-pats-%C5%A1lyk%C5%A1%C4%8Diausias-ir-nagliausias-%C5%BEmogusapgavikas-amniamnyz/#entry1965273

Jo skype: kalpm0

P.S Tikiuosi tas malalietka sulauks banano šiknon, nes per jo pričiūdus turiu rašinėti visokius pasiaiškinimus, ir praktiškai eit į darbą nemiegojęs....

• ,

Tai kaip matau tu esi nekaltas.

"Aš tave nužudysiu, aš tau pažadu" Nužudė iškart :D 

Eina kaku kiek daug negražių žodžių. Realiai tai arba neįsiskaičiau normaliai į temą, arba aš tiesiog nematau kur čia koks nors kabliukas, jog jis būtu tave apgavęs? Paskaičius jūsų chat'us, atrodo, jog tu jį apgavai, o jis žadėjo sunaikinti visatą, jis tą account'ą susigrąžino?

Kaip supratau, jis čia tikrino ar jis scameris :D

Eina kaku kiek daug negražių žodžių. Realiai tai arba neįsiskaičiau normaliai į temą, arba aš tiesiog nematau kur čia koks nors kabliukas, jog jis būtu tave apgavęs? Paskaičius jūsų chat'us, atrodo, jog tu jį apgavai, o jis žadėjo sunaikinti visatą, jis tą account'ą susigrąžino?

Neįsiskaitei į tema, pagal jį aš apgavau jį, nors jis susigražino savo steam'ą (2-3 nuotraukas paskaityk manau aišku pasidarys). Tiesiog žmogus norėjo apgauti mane, kai jam tai nepavyko tikriausiai labai supyko ir bandė mane apšmeižti nors jokio turto iš jo nepasisavinau.

Tai kaip matau tu esi nekaltas.

"Aš tave nužudysiu, aš tau pažadu" Nužudė iškart :D

Kaip supratau, jis čia tikrino ar jis scameris :D

Netikrinau aš, tiesiog pasidarė įdomu kodėl jis nori keisti steam'ais nors jam visiškai neapsimoką, ir iš atsargumo, kad neprarasčiau savo steam'o sugalvojau patikrinti jo reakcija.

"Tai kaip matau tu esi nekaltas.

"Aš tave nužudysiu, aš tau pažadu" Nužudė iškart  :D"  Jo šita vieta kozerinė

Neįsiskaitei į tema, pagal jį aš apgavau jį, nors jis susigražino savo steam'ą (2-3 nuotraukas paskaityk manau aišku pasidarys). Tiesiog žmogus norėjo apgauti mane, kai jam tai nepavyko tikriausiai labai supyko ir bandė mane apšmeižti nors jokio turto iš jo nepasisavinau.

Netikrinau aš, tiesiog pasidarė įdomu kodėl jis nori keisti steam'ais nors jam visiškai neapsimoką, ir iš atsargumo, kad neprarasčiau savo steam'o sugalvojau patikrinti jo reakcija.

"Tai kaip matau tu esi nekaltas.

"Aš tave nužudysiu, aš tau pažadu" Nužudė iškart  :D"  Jo šita vieta kozerinė

Btw, taip labai norėtūsi susitikti su tokiais "mafiniais" ir pažiūrėti kas bus "Privažiuosiu" :D nu *Myliu SuperGames.lt* :D 

Soriukas seni būvau dar parašęs kas tau atsitiko kad taip elgiesi,bet viskas paaiškėjo,kad kaltas liko tik jis.Gerai tu čia jį prigavai :DD man patiko.Bet rmt tas tai geras vien iš šių žodžių galima pasakyti daug ką apie jį ,,Aš tave nužudysiu'' spaudžiu +rep už tai,kad prigavai su visais šūdais jį :D

3ee6a3d4d9b1320fde8960bb71897023872.png

Tu bent jam steam atidavei ? :) Nes nepasakyčiau,kad jis čia tave apgavo :) Pasiima paskyrą,ir laukia kol atsigražins? :) Ok tarkim jis neatgauna jos :) Tau lieka paskyra ir jis dar lieka vagiu? Kas per? Kažko čia nepagaunu :) 

MANO PC SETUP

PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ- MSI  X99A  GODLIKE GAMING  PROCESORIUS - INTEL R CORE I 7-6850K VAIZDO PLOKŠTĖ - MSI GEFORCE GTX1080 8GB DDR5 HDD -  2TB + SSD 500GB 

Skaityk 1-3 nuotraukas, suprasi, atidžiai

Vaikinas supyko, nes galima sakyti jog pasisavino jo paskyrą. Manau tai natūralu, ypač žinant kaip Lietuvos jaunimas bendrauja. Įdomu, ką rašytų čia visi kurie komentuoja, apie tai kaip jis kalba. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Soriukas seni būvau dar parašęs kas tau atsitiko kad taip elgiesi,bet viskas paaiškėjo,kad kaltas liko tik jis.Gerai tu čia jį prigavai :DD man patiko.Bet rmt tas tai geras vien iš šių žodžių galima pasakyti daug ką apie jį ,,Aš tave nužudysiu'' spaudžiu +rep už tai,kad prigavai su visais šūdais jį :D

Nieko tokio, dėkui :D

Tai dabar rašyk Lukonic'ui ar pranui,kad nuimtu fake'a atsiliepimą. Nu jo,bazaras ano tai rimtas :D

Jo eisiu parašyt :)

Kas čia per tikrinimai? Žmogus davė paskyrą "o tu tikrini" ar jis gali susigražinti paskyrą? Tu irgi juk gali susigražinti tą paskyrą. 

Na ir pasakyk kaip aš ja galiu susigražint?? Jei toks protingas.

Tu bent jam steam atidavei ?  Nes nepasakyčiau,kad jis čia tave apgavo Pasiima paskyrą,ir laukia kol atsigražins?  Ok tarkim jis neatgauna jos  Tau lieka paskyra ir jis dar lieka vagiu? Kas per? Kažko čia nepagaunu 

Jis ją susigražino, persiskaityk iš naujo viską dar gali paskaityt jo tema gal bus aiškiau.

Vaikinas supyko, nes galima sakyti jog pasisavino jo paskyrą. Manau tai natūralu, ypač žinant kaip Lietuvos jaunimas bendrauja. Įdomu, ką rašytų čia visi kurie komentuoja, apie tai kaip jis kalba. :D

"Pasisavino" jis nuo jau nuo pirmu įžeidimo žodžių ta paskyra susigražinęs buvo, bet toliau puolė mane įžeidinėt :)

Tai ar atgavo jis acc ? :D

Atsiimė nepraėjus nei 2 min nuo mano prisijungimo prie jo steam.

Lietuvos jaunimas nepatiko kažkas,nekeitiai l

uzdesiu as tau minus atsiliepimą.

"FREE POSTERIS" lauk.

Jei manei ,kad apscamins - neturi reikalu, pagal mane tu esi scameris ,nes realiai nieko vps nenutoki ir nezinai ar susigrazins.

Tai va kaip jis gali nesusigražint,jai turi galimybę ir pats tuo tarpu nieko negavo :) Šiaip pagal Amniamnyz jis turėjo nesusigražint acc,negauti to steamo csgo ir sėdėt ir laukt be nieko ? :) Taip reikalai nesidaro :) Aš tai pvz manau jai nepasitiki iškarto nereikia prasidėti, o šiuo atveju tu panašesnis čia tikrai į scamerį man bent jau nei jis :) 

MANO PC SETUP

PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ- MSI  X99A  GODLIKE GAMING  PROCESORIUS - INTEL R CORE I 7-6850K VAIZDO PLOKŠTĖ - MSI GEFORCE GTX1080 8GB DDR5 HDD -  2TB + SSD 500GB 

Jei manei ,kad apscamins - neturi reikalu, pagal mane tu esi scameris ,nes realiai nieko vps nenutoki ir nezinai ar susigrazins.

Išmok suformuluoti savo minti taisikling, nes nenutuokiu ką čia norėjai pasakyti :)

Buvau pasigavęs ant šito molio... Ir jis vėl apsimeta kitu asmeniu. Tipo pasakiau, kad bus zajavas už apgavimą. Ir kaip kiaušinis davė vardą, pavardę ir gyvenamają vietą.

Vardo ir pavardės neatsimenu, bet vietą tikrai žinau.

Jei nesunku numesk į pm'ą :)

Tai va kaip jis gali nesusigražint,jai turi galimybę ir pats tuo tarpu nieko negavo :) Šiaip pagal Amniamnyz jis turėjo nesusigražint acc,negauti to steamo csgo ir sėdėt ir laukt be nieko ? :) Taip reikalai nesidaro :) Aš tai pvz manau jai nepasitiki iškarto nereikia prasidėti, o šiuo atveju tu panašesnis čia tikrai į scamerį man bent jau nei jis :)

Palauk tai ką pagal tave aš jam turėjau duoti savo acc, nors žinojau kad jis gali savo acc susigražinti o aš ne? What wrong with you?... 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...