Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3159 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi pagalvojau jau ir nusprendžiau kad vis dėl to investuosiu savo pinigus į gaming serverių tinklą. :) 

Pradėsiu viską nuo SAMP.

Taigi ko man šiuo metu reikia .

Tai skripterio, puikiai išmanančio darbą šioje srityje ir turinčio tam daug laiko :) 

Antra reikalingas žmogus dirbantis su tinklapiais,dizainais,ir puikiai viską nusimanantis šioje srityje.

Pradinis kapitalas ~ 450 eurų,

Rašykit man patikimi asmenys su savo įdėjom ir pasiūlymais.

Manai kažkuo gali būti naudingas naujam projektui tai pat rašyk man skype php-inside 

Komentarai,kad veltui išleisiu pinigus ir panašiai galit nerašyti :) Nesiekiu čia kažkokio pelno labai pasiekti,ar kažką tai darau savo malonumui.

Taip kad kandidatai pm arba skype php-inside :) 

MANO PC SETUP

PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ- MSI  X99A  GODLIKE GAMING  PROCESORIUS - INTEL R CORE I 7-6850K VAIZDO PLOKŠTĖ - MSI GEFORCE GTX1080 8GB DDR5 HDD -  2TB + SSD 500GB 

(redaguota)

Norėčiau prisijungti labai.bet liūdna nekuriu,nepiešiu dizainu tik webinu šiek tiek.Pastarosiomis dienomis pats ieškau,yra tik mc kurie siūlo prisijungti bet nenoriu nelošiu mc..P.S šeip šaunu,kad ketini dirbti ties sampu,Sekmės ieškant komandos.

Redaguota , nario Marius Neon

3ee6a3d4d9b1320fde8960bb71897023872.png

Prašei, bet vistiek pasakysiu, nekurk geriau sa-mp serverio, nesakau išvis nieko sukurti, su tokiu biudžetu galima sukurti labai galingą serverių tinklą iš kurio pajamos gali būt kaip reikiant, bet tiesiog sakau sa-mp gyvuos dar keletą metų ir tada jis jau pradės atsibodinėti, vyresnios kartos paliks šį žaidimą (tie kurie žaidė), o jaunesnioji karta sakys per lievos grafikos ir ištrins šį žaidimą, bet čia ne tame esmė. Esmė tame, kad šitas žaidimas turi PILNA serverių, o lietuviai orientuojasi į GRP, nebent tu orientuosies į užsienio rinką, tada viskas ok, bet daug žaidėjų užsieniečių abėjoju ar surasi.

Kaip nori tegul daro žmogus :) Jo pinigai,jo pasirinkimas. Tik tiek,kad jeigu persiverstu planai ir norėsi į ką nors investuoti,tai būk atsargus,nes pilna lodariu kurie tik kalbą. Žodžiu sėkmės tau :)

Dėkoju, dėl to ir ieškau patikimų asmenų kad apmokėjus nebūtų paplatinti darbai ar nebaigti. :) 

MANO PC SETUP

PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ- MSI  X99A  GODLIKE GAMING  PROCESORIUS - INTEL R CORE I 7-6850K VAIZDO PLOKŠTĖ - MSI GEFORCE GTX1080 8GB DDR5 HDD -  2TB + SSD 500GB 

Rekomenduoju šita lawless mldc čiuvukas gerai scriptina ir streamina kaip kuria modifikacija krc čia tema jo susisiek su juo https://www.supergames.lt/topic/275066-prisijung%C4%8Diau-prie-samp-projekto/

Tai juk tema jau užrakintą. Kaip ir radęs jis jau projektą yra.

Reikes kokybisko dizaino kodavimo, rasyk, skype: mantas.4nex, taciau pinigus imu uz atlikta darba, jokiu pazadu ir t.t man nereikia, samp irgi nezaidziu. 

susisieksiu. 

O dėl lawless dėkoju už patarimus su juo jau kaip ir susitariau. :) 

MANO PC SETUP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3159 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...