Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi turiu tris labai senus nešiojamus kompiuterius, bet visdėlto norėčiau sutvarkyti, bet kiek senaiu atsimenu prieš kokius 5-6metus buvome nuneše pas meistrą tai sakė iš jų du bent jau nesutvarkomi...

Kompiuterių bėdos;

• Du kompiuteriai neveikia nors ir su pakrovėju, išvis nereaguoja kai paspaudžiu ijungimo migtuką.

• Kitas kompiuteris seniau veikdavo, puikiai veikdavo, tačiau kai jį ijungiu jis nekraunu windowsų, galbut nėra windowsų ar kažkas panašaus? Kaip sutvarkyti? -

.

Įsirašyk Lubuntu (geriau veiks nei Win su tokiais kompiuteriais) į USB raktą arba diskelį ir bandyk boot'inti iš jo ir švariai surašyti. Nepavyks - reset'ink CMOS'ą išimdamas CMOS bateriją ir keisk boot'inimo prioritetą. Vis vien neveikia? Problema kažkur "geležyje". O jei problema "geležyje" tai šitų Caro laikų© (Vadila. All rights reserved) kompiuterių tvarkyti neverta.

• Teigiamai 1

Įsirašyk Lubuntu (geriau veiks nei Win su tokiais kompiuteriais) į USB raktą arba diskelį ir bandyk boot'inti iš jo ir švariai surašyti. Nepavyks - reset'ink CMOS'ą išimdamas CMOS bateriją ir keisk boot'inimo prioritetą. Vis vien neveikia? Problema kažkur "geležyje". O jei problema "geležyje" tai šitų Caro laikų© (Vadila. All rights reserved) kompiuterių tvarkyti neverta.

Kaip isirašyti tą labuntu??

.

(redaguota)

Ijungiu kompiuterį ką spausti F2 ar F12, nes kai F12 paspaudžiu ten parenku ir paspaudžiu start windows normally man užlušta pc :)

Spausk F2. Pateksi į BIOS, pakeisi Boot Priority ir įkiši USB raktą ar įdėsi CD/DVD diską. Tada išsaugosi BIOS nustatymus ir perkrausi kompiuterį. Tada kraus ne Windows, o tai, kas yra USB rakte ar CD/DVD diske.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 1

Spausk F2. Pateksi į BIOS, pakeisi Boot Priority ir įkiši USB raktą ar įdėsi CD/DVD diską. Tada išsaugosi BIOS nustatymus ir perkrausi kompiuterį. Tada kraus ne Windows, o tai, kas yra USB rakte ar CD/DVD diske.

Kur tas boot priority, nes kai ikišu usb tai man tarp Boot puslapio ir +HDD skilties atsiranda mano USB pavadinimas, tačiau paspaudus enter nieko nevyksta.

.

(redaguota)

Čia tokių dalykų nėra pas mane...

Yra tik;

+HDD

CD/DVD

FDD

LAN

Atrodo pasidariau kažką, kažką skanuoja dabar, dėkui, kad padėjai, jei man dar bus kokių klausimų paklausiu šioje temoje arba PM :)

NOUP, skanuoja kažką ir išmeta ant galo Exiting PXE ROM ir taip vis restartuojasi chatas.

Redaguota , nario .Schωartzas`

.

(redaguota)

Vadinasi USB nenuskaito. Teisingai su Rufus įrašei Lubuntu .iso?

Skanuoja kažką ir išmeta ant galo Exiting PXE ROM ir taip vis restartuojasi chatas, nu lig ir teisingai...

Dabar vėl kažką idegiau, opa skanuoja - Lubuntu. laukiu kol susiskanuos, atrodo viskas čiki piki, ačiūką tau.

Redaguota , nario .Schωartzas`

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...