Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3582 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėčiau pasiklausti jūsų nuomonės.

Galvoju kurti projektą turiu tam lėšų bent jau pradžiai apie 300-400 eurų. Į ką geriau investuoti ? Galvoju apie SAMP,CSGO,MINECRAFT. Savo nuomonę argumentuokite. :)

MANO PC SETUP

PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ- MSI  X99A  GODLIKE GAMING  PROCESORIUS - INTEL R CORE I 7-6850K VAIZDO PLOKŠTĖ - MSI GEFORCE GTX1080 8GB DDR5 HDD -  2TB + SSD 500GB 

CSGO - uždirbti turint savo serverį normaliai čia nelabai ir galima.

SAMP - jau tiek daug projektų čia vyraują, kad manau tik dovanai sukištum savo pinigus.

MINECRAFT - jai papultum pas tinkamus žmones gal kas nors tau ir gautųsi.

Smile, because it confuses people. Smile, because it's easier than explaining what is killing you inside.

Intel Core i3-4330 CPU @ 3.50GHz, 9,0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 750

Ne, ne ir dar kartą ne! Į žaidimus serverius lietuvos auditorijai, nelabai ir verta investuoti.

Siūlyčiau žiūrėtis į realia auditorija (internetinės parduotuvės, akcijos ir t.t.)

Paskaityk čia: /f245/kur-investuoti/

Pats turiu savo internetinė parduotuvę, kažkada bandžiau kurti SAMP serverį, bet gyvavo jis apie ~5mėn, pelno atnesdavo milimaliai, reklama kainavo ir neatsipirko, o parduotuve gana pelninga, isgyvenu is jos. visokie aksesuarai telefonams, kompiuteriams, plansetems, ikrovikliai, ausines ir t.t. pigiai. apie ~300eu i men iseina, reklama pirkau tik 1 karta ir matosi, jog ne reklama dabar kviecia klientus, o klientai kurie rekomenduoja.

Aš pradžiai nesitikiu pelno o kurt noriu kažką iš žaidimų tinklo ir dėl to kad mėgstu laisvalaikiu pažaist games :)

Suprantu, visi jūsų amžiaus mėgsta žaisti, aš pats retkarčiais palošiu, bet iš žaidimų labai sunku bus pasidaryt pinigų ar net atsigražint tuos 300-400€, nes bus išnaudoti jie veltui, o atidarius e. parduotuvė bus gana įdomiau, dirbsi ant savęs, rasi tiekėjų, gal būt tapsi žinomų lietuvoje (aš pats tuo sekiu)

Ne, ne ir dar kartą ne! Į žaidimus serverius lietuvos auditorijai, nelabai ir verta investuoti.

Siūlyčiau žiūrėtis į realia auditorija (internetinės parduotuvės, akcijos ir t.t.)

Paskaityk čia: /f245/kur-investuoti/

Pats turiu savo internetinė parduotuvę, kažkada bandžiau kurti SAMP serverį, bet gyvavo jis apie ~5mėn, pelno atnesdavo milimaliai, reklama kainavo ir neatsipirko, o parduotuve gana pelninga, isgyvenu is jos. visokie aksesuarai telefonams, kompiuteriams, plansetems, ikrovikliai, ausines ir t.t. pigiai. apie ~300eu i men iseina, reklama pirkau tik 1 karta ir matosi, jog ne reklama dabar kviecia klientus, o klientai kurie rekomenduoja.

o kur dar mokęsčiai

Žaidimų serveriams irgi yra mokesčiai :) dar didesni nei prekyboje. Metuose kartą deklaruos ir viskas.

Šiaip dėl metų mano ir išlaidų nematau problemos nes kiekviena mėnesį yra pastovios pajamos.

MANO PC SETUP

PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ- MSI  X99A  GODLIKE GAMING  PROCESORIUS - INTEL R CORE I 7-6850K VAIZDO PLOKŠTĖ - MSI GEFORCE GTX1080 8GB DDR5 HDD -  2TB + SSD 500GB 

Na jeigu žaidimų nori, turi žiūrėti į paklausą, kiek šitą žaidimą žaidžia, kiek Lietuvoje. Su samp neprasidėk, pinigai išeis į balą, CS:GO kažką gali sumąstyti gerai.

MC net nekalbu.

Nebent darytum kelis projektus žaidimo, tada gal šis tas. Bet jeigu tiek pajamų gauni kas mėnesį, tai žmogau, tu kurk normalų verslą, ne virtualų...

Jeigu atvirai tai su csgo ir sampu nieko neišeis. Jeigu nori pelno tai kurk minecraft kol dar vaikai žaidžia ir dar gali naudotis tėvų telefonais pirkdami VIP'us ir ADMIN'us. Su CSGO nepaeitų, nes tiesiog per kvaila būtų padaryti serverį su VIP paslaugomis, nes tiesiog ne 1,6 laikai, kad tokius dalykus kažkas darytų. SAMP'o taip pat neišeis pas tave nieks nežais kuomet yra sarg,lmg ir t.t. jie ten pradėję ir ten jie užbaigs manau.

Jeigu domina kažkas su minecraftu tave parašyk man į pm esu turėjęs patirties daug serverių kūrime.

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Jeigu atvirai tai su csgo ir sampu nieko neišeis. Jeigu nori pelno tai kurk minecraft kol dar vaikai žaidžia ir dar gali naudotis tėvų telefonais pirkdami VIP'us ir ADMIN'us. Su CSGO nepaeitų, nes tiesiog per kvaila būtų padaryti serverį su VIP paslaugomis, nes tiesiog ne 1,6 laikai, kad tokius dalykus kažkas darytų. SAMP'o taip pat neišeis pas tave nieks nežais kuomet yra sarg,lmg ir t.t. jie ten pradėję ir ten jie užbaigs manau.

Jeigu domina kažkas su minecraftu tave parašyk man į pm esu turėjęs patirties daug serverių kūrime.

Dėl to ir prašau patarimų :) O csgo verslas gali būti skin shopas, boost paslaugos.

MANO PC SETUP

(redaguota)

Klausimas jums o jus mokescius mokate? Jei turi 300-400e kuriuos daba gali investuoti tai investuok i save eik i jaunojo programuotojo kursus ir po metu galesi kalti pinigus + mokedamas galesi kurti topmiestu lietuvoskaru ir visokiu rajonas.lt kopijas o jie patikek kiek uzdirba, rajonas.lt atsidare neseniai o jau 500e per savaite ar 2 ir pelnas sekmingai auga toliau. Uzmirsk cs samp ar mc tai nera ta sritis kur uzdirbsi jau geriau kaip sake e shop daryk

Dar vienas patarimas susirask gera statymu svetaine ir pradek statyti gal esi gimes po laiminga zvaigzde ir dirbti nerekeis ;)

Redaguota , nario Imprint

Kurie visi sako kad SAMP yra miręs tai man juokas ima , jei turi gerai paruošta įdėja ir ja dominsi žaidėjus kodėl tau nepasiseks , jei tu šudo nemalsi , svarbu sukurti gera bendruomenė :)

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3582 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...