Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Kam reikia apgaudinėti žmonės? Jei pats žinai kad iš projekto nieko neišeis Doma apgavote skaudžiai.Tad nelinkėsiu net sekmės ir galėtu nestartuoti, nes jei savininkas apgavikas iš projekto nieko gero.

Parodyk bent viena įrodymą kad aš apgavau Doma jeigu aš su juo išvis reikalų neturėjau :) aš jam nei nepardavinėjau projektą nei ką čia jau ne man rašyk o andrui 

Kaip mano mapp darbai pas tave atsidūrė? :D

Su tavim išsiaiškinta ir toliau darai vLRG mapp darbus :)

taigi čia lv gm kur kūrėm. Čia dar ir mano sistema :DD tuoj ji atsiras internete.

tavo reikalas platinti ar neplatinti nes nėra skirtumo vistiek viskas keisis pas mus :) gm tu padarai tik 30% o kur dar 70% bus padaryta skirsis diena nuo nakties 

Redaguota , nario Mindaugas_Sultan
(redaguota)

taigi čia lv gm kur kūrėm. Čia dar ir mano sistema :DD tuoj ji atsiras internete.

Ne už ilgo nemažai kas iš ten atsiras internete... Tik manyčiau iš pradžių reiktų palaukt kol vėl startuos, kad didesnis apmaudas būtų, kai viskas grius...

Jų dizainas ir VVP dar neplatinti, ane?

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Ne už ilgo nemažai kas iš ten atsiras internete... Tik manyčiau iš pradžių reiktų palaukt kol vėl startuos, kad didesnis apmaudas būtų, kai viskas grius...

Kartoju dar karta ir dabar tau tas gm bus paplatintas ir kas jeigu padaryta yra tik 30% 

Jeigu norite įmesiu aš pats į internetą ta gm kur turi KINGAS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...