Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki draugai!

šiandien padėsiu jums paaiškinti kodėl jums gali neaugti raumenys. Tai visų pirma turėtumėt žinot, kad šis procesas gali vykt 2 principais, tai:

1.Krūvio didinimas

2.Kompensacijos principu kaip treniruotės metu patiriat mikrotraumas

Tai netempus gumos išvardinsiu 10 svarbiausių dalykų dėl kurio jums neauga raumenys.

1.Jūsų treniruočių skaičius yra per didelis tai pavyzdžiui: Naujokas turėtų atlikt 3treniruotes per savaite, patyres 4-5, profesionalas 6.

2.Jūsų treniruotę trunka per ilgai, arba per trumpai. Jei treniruotė truks per trumpai, raumenims nereiks adaptuotis prie krūvio ir jam nereiks augint daugiau raumenų, kad pakeltų intensyvumą. Jei treniruotė pas jus per ilga tai galimas variantas, kad ilsitės daugiau serijų metu ir darot daug pratimų vienai raumenų grupei, tai noriu pasakyt, kad jūs suardot daugiau raumenų nei atstatot.

3.Nedarot bazinių pratimų, o apsikraunat vien izoliaciniais. Pas jus treniruotė turėtų sudaryt vien bazės pratimai, o keletas izoliacinių nes atliekant bazinius pratimus vienu metu prijungiama daugiau raumenų grupių kurių negalit padaryt atliekant izoliacinių.

4.Nedidinat treniruotės krūvio, ištisai laikot įsikibę savo mėgstamų pratimų ir laikot mėnesis iš mėnesio tą patį svorį. Jei nekeisit treniruotės organizmas nepatirs šoko ir jam nereiks adaptuotis prie treniruotės ir tuo atveju jam nereiks didint raumenų apimčių.

5.Pratimus atliekat netaisyklingai.

6.Valgot per dideliais kiekeis ir per retai. Turbūt esat girdėję kodėl reik valgyt po mažai, bet dažnai? Tai turėtumėt žinot, kad žmogaus organizmas negali pasisavint daugiau kaip 30-40g baltymų vienu metu tai jei jūs vienu valgymų renkat daugiau šių skaičių viskas tiesiog išeis į tualetą.

7.Negeriat pakankamai vandens nes mūsų raumenis sudaro 72% vanduo. Nebus vandens, nebus ir raumenų.

Tai būtų didžiausios klaidos ko turėtumėt vengt.

Redaguota , nario Barz

Sveiki draugai!

šiandien padėsiu jums paaiškinti kodėl jums gali neaugti raumenys. Tai visų pirma turėtumėt žinot, kad šis procesas gali vykt 2 principais, tai:

1.Krūvio didinimas

2.Kompensacijos principu kaip treniruotės metu patiriat mikrotraumas

Tai netempus gumos išvardinsiu 10 svarbiausių dalykų dėl kurio jums neauga raumenys.

1.Jūsų treniruočių skaičius yra per didelis tai pavyzdžiui: Naujokas turėtų atlikt 3treniruotes per savaite, patyres 4-5, profesionalas 6.

2.Jūsų treniruotę trunka per ilgai, arba per trumpai. Jei treniruotė truks per trumpai, raumenims nereiks adaptuotis prie krūvio ir jam nereiks augint daugiau raumenų, kad pakeltų intensyvumą. Jei treniruotė pas jus per ilga tai galimas variantas, kad ilsitės daugiau serijų metu ir darot daug pratimų vienai raumenų grupei, tai noriu pasakyt, kad jūs suardot daugiau raumenų nei atstatot.

3.Nedarot bazinių pratimų, o apsikraunat vien izoliaciniais. Pas jus treniruotė turėtų sudaryt vien bazės pratimai, o keletas izoliacinių nes atliekant bazinius pratimus vienu metu prijungiama daugiau raumenų grupių kurių negalit padaryt atliekant izoliacinių.

4.Nedidinat treniruotės krūvio, ištisai laikot įsikibę savo mėgstamų pratimų ir laikot mėnesis iš mėnesio tą patį svorį. Jei nekeisit treniruotės organizmas nepatirs šoko ir jam nereiks adaptuotis prie treniruotės ir tuo atveju jam nereiks didint raumenų apimčių.

5.Pratimus atliekat netaisyklingai.

6.Valgot per dideliais kiekeis ir per retai. Turbūt esat girdėję kodėl reik valgyt po mažai, bet dažnai? Tai turėtumėt žinot, kad žmogaus organizmas negali pasisavint daugiau kaip 30-40g baltymų vienu metu tai jei jūs vienu valgymų renkat daugiau šių skaičių viskas tiesiog išeis į tualetą.

7.Negeriat pakankamai vandens nes mūsų raumenis sudaro 72% vanduo. Nebus vandens, nebus ir raumenų.

Tai būtų didžiausios klaidos ko turėtumėt vengt.

isvardinsi 10 bet isvardinai tik 7 ir man rodos kazkur skaiciau sita jau seniau neparasei is kur paimei

Prašau, nebelysk į šitą temą, nes ryškaii nenusimanai. Nuo kada  reikia valgyti  mažoms porcijoms ir dažnai jog augtų raumenys? Tai tik ryškinimo laikotarpiu, tai tu man paaiskink kaip man reikia suvalgyt 4k kalorijų per 6kartus? Mažom porcijom bei balansuota mityba? Pats tuo duomiuosi ilgai, čia parašei dalykus tuos teisingus kuriuos žinom visi, nusišneki ir tiek.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

(redaguota)

Prašau, nebelysk į šitą temą, nes ryškaii nenusimanai. Nuo kada  reikia valgyti  mažoms porcijoms ir dažnai jog augtų raumenys? Tai tik ryškinimo laikotarpiu, tai tu man paaiskink kaip man reikia suvalgyt 4k kalorijų per 6kartus? Mažom porcijom bei balansuota mityba? Pats tuo duomiuosi ilgai, čia parašei dalykus tuos teisingus kuriuos žinom visi, nusišneki ir tiek.

Norėčiau sužinot koks vunderkindas būsi, kad vienu valgymu gali pasisavint didelį kiekį baltymų? Turbūt mažai domiesi tokiai dalykais, kad taip grybauji :D

P.S surydamas 4000Kcal kaip tu galvoji per kelis valgymus tai norėčiau pažiūrėt kas dabar su tavo medžiagų apykaita darosi :D turbūt apie kokybe nesi girdėjęs masės auginimo periode. Daugiau kaip riebalo neužsimesi taip galvodamas :D Pats dariau mažesnėms porcijom ir rinkau virš 4000kcal per diena, tai tokiu metodu gali išvengt didesnio riebalų užsimetimo ir geresnio pasisavinimo.

Redaguota , nario Barz

Norėčiau sužinot koks vunderkindas būsi, kad vienu valgymu gali pasisavint didelį kiekį baltymų? Turbūt mažai domiesi tokiai dalykais, kad taip grybauji :D

P.S surydamas 4000Kcal kaip tu galvoji per kelis valgymus tai norėčiau pažiūrėt kas dabar su tavo medžiagų apykaita darosi :D turbūt apie kokybe nesi girdėjęs masės auginimo periodo ne daugiau kaip riebalo neužsimesi taip galvodamas :D Pats dariau mažesnėms porcijom ir rinkau virš 4000kcal per diena, tai tokiu metodu gali išvengt didesnio riebalų užsimetimo ir geresnio pasisavinimo.

Ryskiai nusišneki išviso,nesupranti nerašyk, o iš rašymu išviso matau jog sportininkas tu prastas, na nebent blynus padedi nuimt. 4000kalorijų per 6 valgymus yra blogai? Padalinus vienam valgymui skirta apie 660 kalorijų, tai nėra daug , o kita medalio pusė jog vakariene būna daug kaloringesnė nei pietūs. ;)Mano ūgis 183/90kg, dabar varžybų pasiruošimo laikotarpiu reikia nusimažint 2kg, tai valgau tik 4k kalorijų o ne 4,4k. :) Vienam kūno kilogramui reikia - 2g baltymo, per diena aš surenku apie 200g baltymų, ką padalinus iš 6 gaunu 33g baltymo per kiekvieną valgymą, o baltymų per vieną valgyma pasisavina apie 40g, tai pamastyk pats truputi ką rašai. Būtu įdomu pamatyti tavo rezultatų nuotraukas :) Įmesčiau ir aš savo, pažiurėtume kuris sportininkas ;)

Šaunuolis, kad vakarienė pas tave kaloringiausia tai iškart nuspėju, kad už ekrano sėdi kaimo sportininkas turintis 20% bf :D Žiūrint ką tu laikai maža maisto porcija nes ji man prasideda tik nuo 100g, o tu turbūt galvoji, kad kalbu apie kokius 50g. Žmogau 40g gali pasisavint jau patyrusiam atletui, bet žmogus kuris sveria 60kg gali pasvajot apie tokius pasisavinimo skaičius.  Metant svorį turėtum žiūrėt mažiausiai į kcal, o visas dėmesys turėtų eit į angliavandenius. Nes jei renki 4k kcal metant svorį tai paskaičiuok kiek bus anglių, o paskui galvok apie svorio metimą durneli :D

Šaunuolis, kad vakarienė pas tave kaloringiausia tai iškart nuspėju, kad už ekrano sėdi kaimo sportininkas turintis 20% bf :D Žiūrint ką tu laikai maža maisto porcija nes ji man prasideda tik nuo 100g, o tu turbūt galvoji, kad kalbu apie kokius 50g. Žmogau 40g gali pasisavint jau patyrusiam atletui, bet žmogus kuris sveria 60kg gali pasvajot apie tokius pasisavinimo skaičius.  Metant svorį turėtum žiūrėt mažiausiai į kcal, o visas dėmesys turėtų eit į angliavandenius. Nes jei renki 4k kcal metant svorį tai paskaičiuok kiek bus anglių, o paskui galvok apie svorio metimą durneli :D

atsiprašau,kad rašau antra kartą bet kaip tu jau "skillas" ir viską žinai apie sportą tai tūrbut ir žn ką reiškia lbs :))

(redaguota)

atsiprašau,kad rašau antra kartą bet kaip tu jau "skillas" ir viską žinai apie sportą tai tūrbut ir žn ką reiškia lbs :))

šitas komentaras, tai pramušė :DDD čia kiekvienas žino kas tas lbs :DD

Barz:

Paaiškink, kaip tokios klaidos nedaryti kaip tu rašiai:

Nes manau, daug kas nesupras ;)

Redaguota , nario Real Pain
(redaguota)

šitas komentaras, tai pramušė :DDD čia kiekvienas žino kas tas lbs :DD

Barz:

Paaiškink, kaip tokios klaidos nedaryti kaip tu rašiai:

Nes manau, daug kas nesupras ;)

Atsiprašau buvau išėjęs padaryt kardio, tai tuo paaiškinsiu. Pradėkim tada nuo per trumpos treniruotės ar kaip galima pavadint per silpnos. Kad išvengt šio dalyko patarčiau visų pirma pakelt intensyvumą tai turiu omenį kelti svorį, kitas dalykas daryt nors 3 pratimus mažai raumenų grupei. Apie dideles raumenų grupes net nekalbu, joms neužteks 3 pratimų.

Surašysiu kokio aš pratimų skaičiau laikausi

1.Deltos - 3 Pratimai (Darant atskirai darau daugiau, nes deltos susidaro iš 3 dalių tai priekis,vidurys,galas jei darau kartu su krūtine apsistoju ties 3 pratimais, nes nedarau priekinės deltos, nes darant krūtine ji ir taip dirba)

2.Krūtinė - 3,4 Pratimai 

3.Nugara -  4,5 Pratimai

4.Kojos - 6,7 Pratimai

4.Rankos  - 4,5 Pratimai

Dabar paaiškinsiu kaip išvengt per ilgos treniruotės, tai neviršyt pratimų skaičiaus nedaryt daug pratimų mažai raumenų grupei nes tai bus jau raumens deginimas. Apsistot ties 30sec poilsiu, jei dirbant ant jėgos išvis poilsis turėtų būt didesnis.

Redaguota , nario Barz

Atsiprašau buvau išėjęs padaryt kardio, tai tuo paaiškinsiu. Pradėkim tada nuo per trumpos treniruotės ar kaip galima pavadint per silpnos. Kad išvengt šio dalyko patarčiau visų pirma pakelt intensyvumą tai turiu omenį kelti svorį, kitas dalykas daryt nors 3 pratimus mažai raumenų grupei. Apie dideles raumenų grupes net nekalbu, joms neužteks 3 pratimų.

Surašysiu kokio aš pratimų skaičiau laikausi

1.Deltos - 3 Pratimai (Darant atskirai darau daugiau, nes deltos susidaro iš 3 dalių tai priekis,vidurys,galas jei darau kartu su krūtine apsistoju ties 3 pratimais, nes nedarau priekinės deltos, nes darant krūtine ji ir taip dirba)

2.Krūtinė - 3,4 Pratimai 

3.Nugara -  4,5 Pratimai

4.Kojos - 6,7 Pratimai

4.Rankos  - 4,5 Pratimai

Dabar paaiškinsiu kaip išvengt per ilgos treniruotės, tai neviršyt pratimų skaičiaus nedaryt daug pratimų mažai raumenų grupei nes tai bus jau raumens deginimas. Apsistot ties 30sec poilsiu, jei dirbant ant jėgos išvis poilsis turėtų būt didesnis.

Girdi treniruotuojau tu :DDD Parodyk kaip atrodai, cia pratimu nederines, baisiai noriu paziuret i sita patareja :DD 20bf sako :DDD tai protinguoli, as power lift'eris, o ne body builderis,atsigauk :D Save parodyk, arba as imesiu savo rezultatus, imesi paskui tu savo?

Tu dink siuksle is sito portalo, nes supisiu tave kaip koki obuoli.

Kad tu vaikelis esi, ka tu sudauzysi, klausineja jis apie futbola ar bus zvaigzde :DD

Girdi treniruotuojau tu :DDD Parodyk kaip atrodai, cia pratimu nederines, baisiai noriu paziuret i sita patareja :DD 20bf sako :DDD tai protinguoli, as power lift'eris, o ne body builderis,atsigauk :D Save parodyk, arba as imesiu savo rezultatus, imesi paskui tu savo?

Kad tu vaikelis esi, ka tu sudauzysi, klausineja jis apie futbola ar bus zvaigzde :DD

O tu varge Lifteris atsirado :DD Jei nepasikeis planai ir norėsi mane pamatyt būsiu spalio mėn jei neklystu "Savickas Classic" trikovės varžybose :) O dabar geriau patylėk svirplį.

Įmesk, labai norisi pasižiūrėti, taip prieštarauji jam, būk tas pirmas :)

O tu varge Lifteris atsirado :DD Jei nepasikeis planai ir norėsi mane pamatyt būsiu spalio mėn jei neklystu "Savickas Classic" trikovės varžybose :) O dabar geriau patylėk svirplį.

Kokios savickas classic varžybos :DD Štanginei blynus nuiminejai isgirdai kad tokios yra galvoja opa busiu :DDD žmogau nesamoniu nerasyk tu, su savo mityba kaip reikiant nusišneki, duok facebooka tada, nes ir aš į Savickas Classic varysiu ;)

Įmesk, labai norisi pasižiūrėti, taip prieštarauji jam, būk tas pirmas :)

Eik tu sau :o Nu joo... Tai duokit facebookus pakviesiu :) Gi pirmas paprašiau, jetus. :) O paskui dingstat kaip į balą, čia juolabiau ne man reikia duot o jums, jūs čia dalinat tuos patarimus - patys nieko nepasieke.

Kokios savickas classic varžybos :DD Štanginei blynus nuiminejai isgirdai kad tokios yra galvoja opa busiu :DDD žmogau nesamoniu nerasyk tu, su savo mityba kaip reikiant nusišneki, duok facebooka tada, nes ir aš į Savickas Classic varysiu ;)

Eik tu sau :o Nu joo... Tai duokit facebookus pakviesiu :) Gi pirmas paprašiau, jetus. :) O paskui dingstat kaip į balą, čia juolabiau ne man reikia duot o jums, jūs čia dalinat tuos patarimus - patys nieko nepasieke.

Blemba kas tau su makaule negerai :D sakai kokios dar savickas classic varžybos :D paskui sakai, kad ir tu varysi :D Paskui apie kažkokius blynų nuiminėjimus ir damušiai kažkokia mityba. Nu blemba jei esi sportuojantis tai būtų malonu, kad nors kiek ir savo durna galva pripildytum loginio mastymo. Nes tokie kaip tu tai tik sportuojančius verčia atrodyt durnais.

Atsiūsiu aš tau nuotrauka į PM kai pasidarysiu nes neužilgo grįšiu į klubą tai bus normali proga. Dar kaip tik pradėjau ryškintis tai bus puiki proga :)

Vau vau vau, priečiom aš dabar?:D

O, kad rauki apie mityba tai aš matau, kad tu rimtas, jei sugebi vakariene padaryt kaloringiausia ir ryškintis skaičiuojant tik kcal ir tai renkat 4k kcal ir nesudarant jokio deficito :D Rimtu sportininku gimęs normaliu nepatapsi.

Vau vau vau, priečiom aš dabar? :D

Žmogui MC galvą susuko tai nežino ką jau šneka, o tik bando susirinkt forumo pranešimų :D Manau reik jį palikt ramybei ir leist jam čia išsiliet, nekabinant jo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...