Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na žodžiu šis filmuks išliks širdį, tad žiūriu vis jį :D

Tai va ko nesupratau :D

Gokas, Tranksas ir Vedžitas nukeliavo į ateitį kur siautėja Juodasis. Ir ant galo kai pasirodė Zamasu, aš to nepagavau, jie buvo ateitį, bet ten pasirodė tasai Zamasu, bet jis nėra Kajus, todėl negali naudotis tuo žėdu ir keliauti į ateiti, tai wtf, kažką praleidau?:D

Taigi viską rodė ateitije, kai jau zamasu tapo blogas. 

Dabartije dar tik tie įvykiai po biški klostosį. Įdomiausia tai, kad black ir zamasu nėra vienas ir tas pats asmuo ir kaip blackas iš viso atsirado ir kodėl jų abėjų KI yra beveik vienodį...

Na šio anime logika įdomi, todėl ir norisi sulaukti daugiau serijų :D

Kitos serijos pavadinimas įdomus "Advent of the immortal god zamasu"

Hm, Kajus jis ten kažkoks skaitosi, kaip ir goko tie draugeliai kur susijungę, jie irgi tada nemirtingi, bet juos gali užmušti, aš kartais nepanymakal :D

Atrodo nesąmonė, kad Zamasu gali būti nemirtingas. Nebent Zenas visas problemas sutvarkys. O šiaip man irgi tokią intrigą paliko pabaigoje :D

Joo, užknisa rodo neidomias vietas, geriausias vietas trumpai, ilgina labiau nei dragon ball z :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...